császtok nem tudjátok honnan lehet olcsón használt vsagy új cagiva motorblokkot kapni mert kölcsönadtam a havernak a mocit és teljesen kinyirta előre is köszi
hát ja...nekem a fékkarral meg a kuplungal semmi kül, annyi hogy a hátsó fékkar, váltókar, kipuffom meghorpadt, idom elöl bessüllyedt a lámpábal eggyütt és beis tört,oldala is széttört, visszajelző elcsúszott, hőfokmérő nemműködik, első gumi lapos lett, teló elferdült, olaj elfolyt minden belőle,plexiböl szegecs kiugrott vagy 2, meg a kormány is furcsán áll...ránézésre így ennyi.hát nemtudom milessz...biztosítós dolgot nemvágom hogyszokott ez menni ez a felmérés meg mithogy nemtom kajak:Dnamind1..megesik..hát nemvertem el mer 60 éves ember volt kb de attol szívesen hozzávágtam volna a sisakot:)de majd a tükre neki is eltűnik:DDDD
Lenne egy kérdésem: Powerszelep 50-esekben nincs? Sok ilyen-olyan választ kaptam már rá. Akkor most mi az igazság? + Tudtok mondani olyan oldalt, ami Cagivákkal foglalkozik esetleg?
Nem tudja valaki véletlenül hogy a mito I és II hátsó ülése ugyan olyan mint az evo-nak? Köszi!
Üdv
Jánoshalma 0630/9643532
Baja Yamaha bontó
Majosházi bontó 0624/486-129
Próbáld meg ezeket hátha van nekik, azt ha van összedobod gyorsan és 2 Prima már tuti lesz kint
Ha vki tudja akkor írjon mert kiváncsi lennék erre
Még ha fel kell újítani a blokkot még akkor is jó árban van.Sztem
Ja, ez valóban egy Prima, csak a Mito-t azért írtam oda, mert szokták mondani rá, ( hirdetésekben :P)
Sehol nem találom.
Van Mito és van Prima a kettö nem 1 még ha sok hirdetésben benne van akkor sem !!!
Teljesen más a kettö
A helyzet az, hogy az adásvételi eladónál maradt példányára sk ráirod, hogy tisztában vagy vele, hogy 125 cm3-s motor, amit megvettél.
Igy ki van védve ez a része, hogy megtévesztettek.
Ha meg berendel a KPM vizsgára, ott bukik minden.
Üdv: Zsolt