Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cagiva racing company/competition
gyerekek. Lehet hülyeséget kérdek, de mit jelent a CRD meg a CRC rövidítés?
Persze nem az tippért hanem az ülésért
A francba Akkor nincs ötleted honnan lehetne szerezni evo-ra valót? Fizetni is tudnék érte
nemugyanaz sajna.
Hali!
Nem tudja valaki véletlenül hogy a mito I és II hátsó ülése ugyan olyan mint az evo-nak? Köszi!
Üdv
Kakasdi bontó 06-20-962-94-46
Jánoshalma 0630/9643532
Baja Yamaha bontó
Majosházi bontó 0624/486-129

Próbáld meg ezeket hátha van nekik, azt ha van összedobod gyorsan és 2 Prima már tuti lesz kint
nem tudtok vkit az átírásnál megoldja a 11 kw-t?
nem baj azér köszi
mentem volna csak behalt a mocim te nem tudsz egy hejet ahol olcsón lehet motorblokkot kapni?
szerintem motorbontót keress, de címet sajnos nemtudok adni
császtok nem tudjátok honnan lehet olcsón használt vsagy új cagiva motorblokkot kapni mert kölcsönadtam a havernak a mocit és teljesen kinyirta előre is köszi
hát ja...nekem a fékkarral meg a kuplungal semmi kül, annyi hogy a hátsó fékkar, váltókar, kipuffom meghorpadt, idom elöl bessüllyedt a lámpábal eggyütt és beis tört,oldala is széttört, visszajelző elcsúszott, hőfokmérő nemműködik, első gumi lapos lett, teló elferdült, olaj elfolyt minden belőle,plexiböl szegecs kiugrott vagy 2, meg a kormány is furcsán áll...ránézésre így ennyi.hát nemtudom milessz...biztosítós dolgot nemvágom hogyszokott ez menni ez a felmérés meg mithogy nemtom kajak:Dnamind1..megesik..hát nemvertem el mer 60 éves ember volt kb de attol szívesen hozzávágtam volna a sisakot:)de majd a tükre neki is eltűnik:DDDD
Az új Aprilia Rs-ek miért rántanak 2szer?hallottam olyat hogy 2poweres de hát nemtom mi az igazság.
Ha vki tudja akkor írjon mert kiváncsi lennék erre
Srácok! 11-én jön vki a Hungaroringre? mert ha igen akkkor találkozhatnánk ott MI Cagivások!
Sztem ennyit simn megér.
Még ha fel kell újítani a blokkot még akkor is jó árban van.Sztem
köszi szépen a segítséget!!
hát itt ahol ez a clubb van www.kepesmotor.hu/cagiva/l?c=2...
Lenne egy kérdésem: Powerszelep 50-esekben nincs? Sok ilyen-olyan választ kaptam már rá. Akkor most mi az igazság? + Tudtok mondani olyan oldalt, ami Cagivákkal foglalkozik esetleg?
Hi!
Ja, ez valóban egy Prima, csak a Mito-t azért írtam oda, mert szokták mondani rá, ( hirdetésekben :P)
Hova van kitéve ???
Sehol nem találom.
srácok mit szoltok ehez a mitohoz amit kiraktak 150 ért megéri megvenni gondoloöm láttátok
Pontosan ugy ahogy írtad
Van Mito és van Prima a kettö nem 1 még ha sok hirdetésben benne van akkor sem !!!
Teljesen más a kettö
Hello Rabó!

A helyzet az, hogy az adásvételi eladónál maradt példányára sk ráirod, hogy tisztában vagy vele, hogy 125 cm3-s motor, amit megvettél.

Igy ki van védve ez a része, hogy megtévesztettek.

Ha meg berendel a KPM vizsgára, ott bukik minden.

Üdv: Zsolt
ez cagiva prima