Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ki rakta ki ezt a mitot 150 e ért ha közületek valaki irjon vissza
Láttam ma egy Cagiva Mitot itt Csepelen 2-en ültek rajta, rendszámos volt, itt van esetleg a gazdája?(a ma az péntek)
ja,azt elfelejtettem írni,h mitohoz (1996) kéne
Hello srácok,v egy hatalmas problémám,nem tudom honnan tudnék bontott jobboldali lábtartót,konzolt,fékpedált szerezni:(Újonan vmi brutálisan szigorú az ára.Most teljesen kilátástalan,h bringára üljek,ez mélydepressziba vezet:)Ha bárki tudna vmit n megkönnyebbülés lenne,előre is kösz.
Szegény Mito
Genyó ilyeneknél csak nézek
Pedig faszán nézett ki, kiváncsi lennék mi baja volt
Úgy volt hogy ma megyek,de azt mondta hogy melózik szombaton meg vasárnap is,ugyhogy nem tudok menni.Amugy azt mondta hogy jövő hét csütörtökön megy a mitoért és majdnem olyan mint az enyém.Ja és én már régebben is mondtam hogy nem olyan gyenge az a ropogó csak te osztottad.Talán megváltozott a véleményed amióta mentél vele?
Hát vmit vagy nagyon elírtak vagy nagyon nem stimmel vmi ezzel a géppel mert 48Le-nél tuti többnek kell lenni benne de azért elférne a garázsba
és 48 LE
De most nézem hogy 600cc és 5 sebességes
nekem is küldjétek már el a videot kivi vagyok miről volt szó
Duca
nah ez már mito...
Mito
Hát ez a mito nagyon vad
Milyen felni van azon?
majd meglátod lassan hogy is megy egy rd350es mito,,hát nemígy...
megbeszélhetjük de nincs nekem se okosságom hozzá
simán kicseréltem a fordítómotort meg az elektronikát ennyi
Ja amúgy szerintem ebbe mito blokk van mert 7 sebességet kapcsol a srác. Szerintem az RD az csak 6-os.
asszem jobbgomb, hivatkozás mentése más néven, de nem tuti
Skacok ezt a videót amit rsata belinkelt hogy lehetne lementeni a gépre? Mert én még nem jöttem rá. Ha valaki tudja segítsen! Köszike
válszeg RD350 blokkos, mito 160 tól nem ment úgy ahogy a videón ez :)
jaja,kurvára megáztunk...kimentünk szentandrásra havert kikísértük,és a nagy esőtől beázott a gyertyapipa..de aztán a kúton beindítottam
sztem megyünk ma este is furulni,maj szólok ferinek is,robogózok 1et
Ja tudom tegnap mondta,meg azt is hogy eláztatok mint a rongy
Ja meg azt hogy aztán lefulladt a mitód és ö huzott haza.Aztán megálltatok valami kutnál de aztán hazáig húzott.
NEm akarlak elszomorítani de 300alatt nem veszel normális renszámos mitot,az tuti.Lehet hogy találsz olcsóbbat de az valószínüleg olyan is.
Szeva! Szeretnék venni egy Cagiva Mitot de sajna kevés cashem van(150 ezer).Ha van valakinek RENDSZÁMOS mitoja hasonló árban akkor szóljon!!!