Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nagyon dög.
De a csávó is merész 200-nál megragadt volna
de azért kiváncsi lennék hogy mit bütyköltek rajta hogy ennyire megy
ebből a 200 vagy 205 km/h-ból valyon mi igaz? valyon 125ös?MITO
Csáó!Olvasgattam ma minden fele erről a 125/50 ről. Olvastam olyat, hogy ha én már 50esként veszem mega motort, szóval az adásvételiben az van, akkor a rendőr nem szólhat rám, max kpm-es vizsgáltot rendel el....de én mondhatom azt hogy így vettem és nem tudtam hogy 125-ös? előre is köszi a segítséget!
Azt tudom h eladó:) De mivel már nekem van egy, szóval sajna nem vevő vok:(
Én tanácsot kérnék ha lehet.... esetleg msn-en megbeszélhetnénk?
akk ok
jah...értem
mámint,arra gondoltam,hogy attól,emr elmúlt 10éves a moci,de rendszámos,és lejár a műszakija,akkor azt megcsinálják,csak forgalomba nem lehet hejezni a motort,ha még nem rendszámos és elmúlt 10...
miivaan.....akkor meg minek a müszaki ha nemlehet rendszám...homályositást kérek...
jah,annyi,h 10évnél idősebb moccot nemtod levizsgáztatni...műszakit megcsinálják rá,csak rendszámoztatni nemtod ...de amúgy kurvadrága lenne megcsináltatni,sztem em is éri meg...
enyém az a táltos és már nem szeretne nálam maradni
új gazdit keres mert tőlem sajnos kitúrta egy GSX-R 750
annyira sajnálom!!
na de most komolyan
nagyobbra váltás miatt eladó a kis aranyos
cső
tegnap este voltunk mocizni ferivel,hajtottam a robeszát, őmeg a mitot...te ,tök menő a robesz,faszán gyorsul...de monta,h most vesz maj mitot....hétvégén nem leszek,emr megyünk horvátba...
AliG! Mito azt akarta mondani szerintem:D, hogy egy 10 évesnél idősebb motort nem lehet vizsgáztatni. ez mondjuk ne mtudom mire jó de a nagytudásúak bent a parlamentbe biztos tudják..........
cső
aha,nah akkor már nemsoká kész lesz
srácok jol rámásztunk a plexi témára de most más érdekelne megragadta a figyelmem hogy azt irta valamelyikötök ha 10 évesnél idősseb a moci és 25 50 es papirokkal akkor nem engedik át a müszakin agy mivannnnnn magyarázzza már el valaki
köszi a segítséget!
köcccce
Akkor Mito: az az írásod mint foglal magába, h jobb a mocidban a power.... nemtudnál mondani pár dolgot h hogyan lehet csinálni powert? mert enyémben elszállt, és nincs másikra pénzem:( mondanál pár tanácsot?
Mito-é
Nah lemostam a gépet
Szerintem még mindig ez a legszebb 125-ös moci a világon
p mint paripa
hali. kié ez a pariba?: www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
hát mondjuk ez a 3ezres nem hajlított, de 2 mm-es plexiből van, és bele lehet hajlítani. nem annyira nagy cucc... de azért többb vele a meló mint egy gyárival. de azért ennyibe kerül. mert azért 25-30at sokallok egy plexiért. tudom h annyi, de akkor is. annyiért már lehet csináltatni verseny idomot plexi nélkül...
A Bicskéset nem neked írtam.
Csak akkor ha a motor évjárata nem haladja meg a 10 évet.Különben kitörölheted az a vámpapírral mert ha 10évnél idösebb akkor kb annyit ér.
Srácok!kéne egy kis segítség. Ha idén veszek egy 125-ös gépet 50es pepírokkal, azt le tudnám vizsgáztatni jövő évben? előre is köszi!
Csö,az enyém is szarozik de az már 5000-nél dadog.Ugy volt hogy hétvégén motorral megyek szarvasra de marad a busz.A motort meg viszem a szerelöhöz,jövö hét pénteken lejár a müszaki.De most hétvégén megyek Ferihez, ad egy ts blokkot ami nem árt mert az enyém csörög mint mint egy bádogfazék