Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van vkinek csúszott, karcos vagy enyhén törött javítható mito evo idomzata? Ha igen, mennyiért válna meg tőle? :)
a szatunás plexihez rendesen el kell hatogatni a fejidomtartó vázat! tapasztalatból beszélek mert egyántalán nem szeret passzolni!
spettaciolo: firestarter-ből sajnos csak feketénk van. Fogunk még idén rendelni dainese-től, de nemtudom megmondani mikor. A gyár sajnos mostanában le is áll, és azután pedig már a 2007es modelleket kezdi gyártani, így idei dolgokat csak a raktárából tudunk hozni, amiben nem tudjuk hogy miből mennyi van/lesz. De tudom ajánlani a HELLRACER kesztyűt, ami 1500-zal drágább (27500), ámbár szerintem még jobban is néz ki. Mondjuk pirosban az is csak L, és XL-esben van már.. de még mindig van egy nagyon jó speed Prexport kesztyű 22ezerért (Pro Race - nekem is olyan van), és az egyelőre pirosban, minden méretben van

scoefield: nem a szervízbe dolgozom, hanem az üzletben. Mito -val biztos nem láthattál. CBR125-tel talán, de azzal sem bicskén :)

edem89: jaja igaz ott a szatuna. de azért utána kéne járni hogy tudnak-e peremeset is csinálni, amilyen a gyári, mert én úgy tudom hogy a gyárit nem hajlítják hanem öntik. biztos jó a szatunás is. meg az is amit te tudsz :).. én márkás utángyártottban 25ért tudok színezetett, én abban bízok.. :)
Cső nekem van egy hátsó gumim ha kell középpen kecsit kopott de amugy még lehet használni ha érdekel szólj és küldök képet.Kis pénzért odaadom.
3 ezerért csináltacc ????
Fireball!
Nem , sajna még nem állt össze a gép de gondoltam megérdeklődöm mennyi léehet az éettartama egy hengernek! Még kb két hét és csak utána lesz járóképes! (tizedikén van fizu , tudood?! )
aztán még kb egy hét és már hasítok is mint a villám, kb nyolcvannal mert bejáratós lesz
Na üdv mindenkinek!!
3ezerér csináltattál plexit?az egész jó ár...
kéne nekem primaba henger+dugo akinek van vayg tudja hogy ho lehet kapni pls szoljon
amúgy nem olyan szellős 100ig nekem sincs most fenn.
de én nem vettem sehol, üveges-plexis boltban csináltattam, aztán vágással együtt 3 ezer volt.
nézz utána... én 30ért 10et csináltatok
gyerekek? mitora plexi 30ért?:D
www.szatuna.hu 12ezer+1 ezres a színezés!
meggondolom
Tegnap délelött Bicskén nem téged láttalak?
Szia!
A Szervízben dolgozol Csabinál?
nem kedvezményre gondoltam,hanem egyszerü beszerzésre.ugyanis hivtam a karasnát de állitólag nem tudtak még rendelni sem.ebben kérem segitséged
nekem is vmi geci van a mitoval,vmi a gyújtással van,mer oan 8ezerig szépen pörög,onnantól durrog öszevissza és nem megy,nemtom mi lehet vele,már mindent próbáltun k,gyertyacsere,karbi takarítás,mindent,de semmmi..nemtom mi lehet vele??
nah ,öszeált a gép?
Borsay Szabiék forgalmaznak ... márkájú utángyártott (akár színezett) plexiket. Meglepődve tudtam meg tőle, hogy Cagiva Mito-ra is tud hozni, ha jól emlékszem 25 körül. Ez is drága, de legalább színezett és nem 30 :P

Vagy tudom ajánlani az én kicsit karcos, homályos de nemtörött pleximet 5ért :)
Nem így értettem. Ha segítség alatt komoly kedvezményre gondolsz, akkor abban nem hiszem hogy én vagyok az embered.. másban természetesen szívesen segítek
Plexi nélkül egy kicsit huzatos lessz
srácok akarok venni egy mitot és törött a plexije meg csuszott a müszakin átmegy törött plexivel vagy nem mert nem akarok venni mert az egy 30 rongy
mondjuk egy piros firestarterben
ugy akartam mondani hogy valahol a vezérlő elektronikában van valahol a bibi
Denym
Olvass 2 vel lejjebb
Hali!

Segítek szívesen. Bár nemtudom segítség alatt mit értesz..
nekem is ugyanez volt a hiba .... a gyújtáselektronikám ment szét... a jeladó nem hiszem hogy elromlana mert az vmi mágnes amiből kijön 2 vezeték ... abban mi romlik el???