2006.július.27-dikén 3órakor el vittem a szerelöhöz a mocim kiváncs vagyok mikor telefonálhogy mehetek érte!!ha meg látaom a faluba a motoromal biztos le ütömrola!!!
Üdv.Megszünt a motul 600-as olaj?NEkem legalábbis a szerelö azt mondta hogy megszünt és helyette 710 lett.Én nem tom de ez a 710-es sokkal jobb mint a 600-as.Jobban megy vele a motor és nem is melegszik annyira
Hát én nemtoom h mien lógó főtengelyröl beszélsz mert annak az ég világon semmi baja és a hangján se lehet jhallani semmi rosszat !!Szoval nemtoom h miért mondhatta azt !! aztán lehet hogy ugy van de eddig beleraktam 4ezer km-t és semmi baja nem volt a blokknak amióta megvan és nem alapjáraton használtam a motort !! na mind1!
ismerem a csávót,akitől vetted..és nem sok jót hallottam a mitodról...
legalábbis a blockja,az kész van...lehet hallani a hangján,h lóg a főtengely....
hi! Lenne egy kérdésem. Kipurcant a mito-mban az akksi és nemtom milyen kell bele úgyértem 12 V de hány amperórás? Mert amivel vettem az robogóé meg csak kód van rajta. Tudna vki segíteni? Köszi!!
Sziasztok!
Most sikerült szert-tennem eg c10-re csak van egy két hibája és ez uton szeretném a segitségeteket kérni.
Folyamatosan nyitva van a power szelep rajta (gondolom ez nem javitható) hol lehetne egyet beszerezni hozzá ujat vagy bontottat meg ha valaki kb. árat tudna nekem mondani azt megköszönném .
További szép estét mindenkinek!
Kis köcsög a srác 1 segfej
Ne foglalkozzatok vele mert selejtes gumikat árul
Énis peströl veszem a gumit
Hozzátok vissza és verjetek a fejébe !!!! Még segitek is !!!
Szeva,átom táviószelei vagy.Ismersz egy gumis embert aki Tápioszeli?Mulkor vettem nála egy gumit 60-asat mondtam neki erre küld nekem egy 70-es lyukas gumit.
köszi
Help. Keresem a méreteit a Cagiva 350-es láncának. Sehol nincs lánc méret. ha valai tud címet az is jó.
94től evo van,akk mito 1,mito 2,vagy evo faridom kell?
Érdeklödnék hogy nem tud e valaki eladö MITO farok idomot lámpával és ülésekkel együtt!?!?!? 90-95 ös évjárat érdekelne!
Köszi!
legalábbis a blockja,az kész van...lehet hallani a hangján,h lóg a főtengely....
Övé volt enyém lett!!
Jönn vki a túrára? www.sportmotor.hu/motoros_esem...
Nem lettem semmivel okosabb!
Ezt eddig is tudtam!
De azért köszike!!!
Most sikerült szert-tennem eg c10-re csak van egy két hibája és ez uton szeretném a segitségeteket kérni.
Folyamatosan nyitva van a power szelep rajta (gondolom ez nem javitható) hol lehetne egyet beszerezni hozzá ujat vagy bontottat meg ha valaki kb. árat tudna nekem mondani azt megköszönném .
További szép estét mindenkinek!
Ne foglalkozzatok vele mert selejtes gumikat árul
Énis peströl veszem a gumit
Hozzátok vissza és verjetek a fejébe !!!! Még segitek is !!!