Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öltözz föl
én amikor pár fok volt,fölvettem a bőrcuccot és nem fáztam...
nincs 20 fok és nemmész motorozni????én 5 fokba már kintvoltam amúgy az gixernek a faridoma.....
Azért köszi!!!
Hát én ebbe sajna nem tdok neked segíteni...nekem is van egy kis gondom a kuplungal, de neke mműködik jól, csak a menet rossz a karnál:S
Nincs felkiálltó jel a végén!
Van egy kis gondom, nagyon csúszik a kuplungom! Cserés vagy valahol lehet rajta állítani? A karnál jó a holtjáték! Valaki segítsen?
Ha gondoljátok majd nézzétek meg az oldalunkat...www.bikerboyzcsep.... AKiknek van még itt oldaluk írják meg Ők is!
esetleg vkinek nincs mitora első lábtartói feleslegesen? vagy esetleg tudna vki mondani egy lábtartó hosszt? mert lehet itthon esztergáltatok faterrel. mert van rajt, de töröttek
persze indulásnál
nekem tanknál nem, de kanyarnál meg úgy odacsípi az ujjaimat és akkor még kuplungoljak
hmm, nem, nekem evonál csak tankhoz ért hozzá mindíg a kezem :)
Az Úr Mitosokhoz szólván:
Nektek is éri a kezeteket a kormánynál az első idom ha elforgatjátok a kormányt jobbra-balra?
Vagy ennyire deformált az enyém?
Láttuk.nagyon komoly
ezt láttátok már?
én is mennék ha nem lenne ilyen kibaszott hideg! itt 20 fok sincs!
az se rossz... menny, megyek én is
nah ne tarcsatok föl,megyek mocizni
most óraszerint 180at
hát van 1 rosz hívem..
megragatt a polini rajta
msot gyárira lett megcsinálva,de megy így is kurvajól
he?
az sztem sima mito faridom,kicsit átalakítva
200 van a hírdetésbe írva, lehet megy annyit asszem 160as pollini van belle
na most komolyan! mennyit megy? 190????
BAba kis moci, meg az a 200 is kecsegtető, én ha megvenném akkor kora tavasszal, gondolom Te is akkor vennél nagyobb mocit, csak előbb sikerüljön majd eladnom a Primát:S