Figyi egy régi kerek lámpás mito nem fogja akasztani a 2kiló... haweromnak van egy 160as pollinis régi mito-ja és az is csak max 190 annaál többet nem megy mert leszabályoz...
ennyit tudok segíteni.. amúgy meg 125 köbcentit nem azért találták ki hogy a 2kilót veresd vele...
Szerintem sem megy annyit ,de lehetséges hogy 6-vagy 7be többet pörög igy többet is megy !!!
De ha 1 hirdetésben olvastad akkor az ÁLTALÁBAN kamú ugy mint a 47 LE is
nem hiszem hogy menne annyit mert az áttételtől függ... nekem is 160-as az rs-em de az áttétel az gyári rajta, tehát szerintem a vége 170-180 lehet de viszont kibaszottul húz még 140-él is ...
Hello Mindenkinek!!! Valaki meg tudná mondani mennyit megy gyárilag egy MITO??? És egy 1994-es típus 160-as hengerrel megy 200-al??? Ide a fórumba vagy az e-mail címemre írjatok. Ez a következő: david46@vipmail.hu Válaszotokat előre kössz!
Tegnap észrevettem hogy bekeményedett a váltóm de nem tom miért van.Én arra gondolok hogy amióta 710-es olajat használok azóta csak 70fokos a viz(hogy miért azt nem tudom)és amikor hideg akkor mindig keményebb a váltó.
Azt nem értem hogy egy jobb minőségű olajtól nem melegedhet annyira a víz?
Cagivások vagy inkább frecciások senki nem tud index búrát? vagyis gyári indexbúrát?
Mert össze lett pocsékolva az enyém és nem igazán szeretnék ilyen kis fos robogó indexet rá meg más visszapillantót... mert ez a gyári olyan mutatós...
Ha valaki tudna megköszönném... jah a kép az csak azért van hogy C12R és nem azért hogy az a búra kell, mert köztudottan az balos... bár van olyan ember is aki azt hiszi az a jobbos...
amúgy meg ha az új ducati lámpás mito-ról beszélünk az tudom hogy viszi a 2kilót mert azok képesek rá... de a régi az nem...