Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De addig volt.. vagyis 7esben 10ezer fölött a mutató és 190 vagy max 192....

amúgy meg ha az új ducati lámpás mito-ról beszélünk az tudom hogy viszi a 2kilót mert azok képesek rá... de a régi az nem...
DennyM

melyik photoshopot használod?

mert nem rossz amit műveltél a képpel és kb én is szeretnék ilyen ökörségeket csinálni...

köszi imi
Nem lehetséges hogy 11500-ig kipörgött? én hallottam olyat hogy a még "gyári" állapotú Mito-k leszabályoznak annyinál.De ezt csak szóbeszéd
Én sem óhajtok vitázni de télleg nem engedi tovább...

bár én is úgy tudom hogy nincs benne semi de ezek szerint mégis hisz letilt...

de majd megkérdezem hawert mert lehet hogy ő bütykölt rajta valamit bár nem tom hogy hogy lehet iylet...
Nemakarok tovább kötöszködni meg nem is szándékom ,de a Mitokba nincs fordszabályzó
(SZERINTEM) de majd a nagyok kijavitanak ha tévedek
Szia.

Figyi egy régi kerek lámpás mito nem fogja akasztani a 2kiló... haweromnak van egy 160as pollinis régi mito-ja és az is csak max 190 annaál többet nem megy mert leszabályoz...

ennyit tudok segíteni.. amúgy meg 125 köbcentit nem azért találták ki hogy a 2kilót veresd vele...

remélem tudtam segíteni....

imi
BOCSI csak saccoltam ,de akkor sincs annyi LE benne.Ha vissza olvasol ezt már tárgyaltuk a forumon
Az pontosaban 165 ccm-es és 45 lóerős. power szelepes powerjetes karbi, stb... ezekel megy annyit, ha más áttétel van benne???
Szerintem sem megy annyit ,de lehetséges hogy 6-vagy 7be többet pörög igy többet is megy !!!
De ha 1 hirdetésben olvastad akkor az ÁLTALÁBAN kamú ugy mint a 47 LE is
nem hiszem hogy menne annyit mert az áttételtől függ... nekem is 160-as az rs-em de az áttétel az gyári rajta, tehát szerintem a vége 170-180 lehet de viszont kibaszottul húz még 140-él is ...
Hello Mindenkinek!!! Valaki meg tudná mondani mennyit megy gyárilag egy MITO??? És egy 1994-es típus 160-as hengerrel megy 200-al??? Ide a fórumba vagy az e-mail címemre írjatok. Ez a következő: david46@vipmail.hu Válaszotokat előre kössz!
Mitohoz (94) lehet kapni alkatrészeket kereskedőknél ? ha tudtok cimét meg köszöném
Tegnap észrevettem hogy bekeményedett a váltóm de nem tom miért van.Én arra gondolok hogy amióta 710-es olajat használok azóta csak 70fokos a viz(hogy miért azt nem tudom)és amikor hideg akkor mindig keményebb a váltó.
Azt nem értem hogy egy jobb minőségű olajtól nem melegedhet annyira a víz?
Hali mindenki !!!
Na skacok bekrepált a Mitoba a viz keringetö Nincs valakinek otthon talonba 1 ???
Mennyi lehet 1 ilyen a bontokba ??
hát kb annyit ér mint halottnak a csók, vagy szarnak a pofon...

...semmit.
Nekem tetszik az a 2kipuff de ér vmit????
Minden oké, csak a duplakipuff szar:D
hello! tudnátok segíteni h supercity 70hez merrefele kaphatnék kuplunglamellákat? mert hullámosak kösz
Kicsit photoshoppoltam.... szerintetek milyen lenne ha ilyesmire csinálnám a gépem?? nektek hoyg tetszik?

(500-as gp cagiva replika)
Cagivások vagy inkább frecciások senki nem tud index búrát? vagyis gyári indexbúrát?

Mert össze lett pocsékolva az enyém és nem igazán szeretnék ilyen kis fos robogó indexet rá meg más visszapillantót... mert ez a gyári olyan mutatós...

Ha valaki tudna megköszönném... jah a kép az csak azért van hogy C12R és nem azért hogy az a búra kell, mert köztudottan az balos... bár van olyan ember is aki azt hiszi az a jobbos...
Ja köszi asszem megvan. 2400-2600Ft az ára.
hali.

elvileg a www.italmondo.hu -n tudsz rendelni és az árak sem vészesek...

remélem megtalálod...

imi
Háj!

Elszakadt a kilométeróra spirálom Nem tudja valaki kb mennyi pínz egy ilyen? Előre is köszi!

Üdv
Hali.

Érdeklődnék hogy nem e tud valaki Cagiva Freccia C12R-hez eredeti jobbos indexbúrát? mert az enyém szét tört és kéne egy másik...

ha valakinek van vagy tudja honnan lehet szerezni, írjon légyszi...

Előre is köszi

Imi
nagyon szivesen