szerintem 85 -nél már vigyázz de 90 fok körül ne nagyon hajtsd tovább mert akkor valami gebasz lehet ... szal ha normális akkor nem melegszik efl odáig
a lófaszt sül be 80-nál... nekem amikor elszállt a fogaskerekem ami hajtotta a vízpumpát meg az olajpumpát ( én a benzinhez keverem, most pl megsült volna, szal enniyt a különolajról) akkor 103 fokos lett hirtelen és semmi baj nem lett leállítottam és hazatoltam... azóta fogaskerékcsere és hajtom tovább az üzemi nekem 68 bár most délután 70-71 fokkal mentem végig mert kinnt volt vagy 40 fok....
hali. A Mitok 80 foknál besülnek???
Mennyi az üzemi hőfok, és ez hova van leírva???
Mert ha ez igaz, nekem az átlag 70-75nél fosnom kéne már lassan.....
Please help
Sziasztok!
Most vettem egy Crono 125 sp-t , de nem igazán megy a gép, és szeretném megnézetni(megjavíttatni) egy hozzáértővel!
Ha esetleg tudnátok ajánlani valakit, aki ért hozzá, és tényleg szerelt már ilyen mocit ( állítólag elég sokban különbözik az sp2-től) megköszönném.
És ha lehet pesten kellene...
csákó nem tudna valaki itt a környékbe egy üzletet v a neten ahol lehet frecciához gázbovdent vásárólni mert megrendeltem mondták hogy 4 hét ma visszamentem közölték hogy sajna nincs nem is gyártanak már,barkácsoljak bele azt meg nemakarom ,,,,megakarnak óvni a gyorshajtástol,,,,,?!
tank fedő? Talán inkább hátsó ülés (ami ezeknél a gépeknél amúgy viccnek is rossz ).
Hát szerintem majdnem az idom szintjében kéne lennie:). Lehet hogy rádobtak egy nagyobb motorról egy hátsó ülést, mert az eredeti elveszett és kész .
köcce szépen tanácsot.
széles utat...
ne bízzak meg benne, kössem ki?
és akkor hol az a hőfok, ahol le kell állítani, mert baj lesz?
Mennyi az üzemi hőfok, és ez hova van leírva???
Mert ha ez igaz, nekem az átlag 70-75nél fosnom kéne már lassan.....
Please help
megvan már az rr?
Hellyette inkább a ts-t nyuzom a földuton ugyhogy sztem megyek is
legalábbis én tuttam,mer haver akart 1 időbe oan mocit...állítólag azok jó mocik,jól mennek,de nemtom élőbe még nem láttam
Most vettem egy Crono 125 sp-t , de nem igazán megy a gép, és szeretném megnézetni(megjavíttatni) egy hozzáértővel!
Ha esetleg tudnátok ajánlani valakit, aki ért hozzá, és tényleg szerelt már ilyen mocit ( állítólag elég sokban különbözik az sp2-től) megköszönném.
És ha lehet pesten kellene...
hát,nekem is kiakadhana enynire a gázkarom..
Hát szerintem majdnem az idom szintjében kéne lennie:). Lehet hogy rádobtak egy nagyobb motorról egy hátsó ülést, mert az eredeti elveszett és kész .
Szombaton 14:00-kor LMB motoros találkozót szervezünk Bp. XIX.kerben az EuroPark parkolójában!
Szeretettel várunk mindenkit! Gyertek sokan!
LMB.Gportal