Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó az 1 dolog,h oan melegbe megragadna,de nem azér szoktak megragadni..hanem az oil miatt
hát azé én nem tenném rá a nyakam hogy 100 fok után nem ragad meg.... deee ezt nem tudom, nem volt még ilyen buliban részem
nem attól ragad meg,mer túl meleg...az olajzás miatt...
oks, értem.
köcce szépen tanácsot.
széles utat...
szerintem 85 -nél már vigyázz de 90 fok körül ne nagyon hajtsd tovább mert akkor valami gebasz lehet ... szal ha normális akkor nem melegszik efl odáig
nekem most különolajzáson van...
ne bízzak meg benne, kössem ki?
és akkor hol az a hőfok, ahol le kell állítani, mert baj lesz?
a lófaszt sül be 80-nál... nekem amikor elszállt a fogaskerekem ami hajtotta a vízpumpát meg az olajpumpát ( én a benzinhez keverem, most pl megsült volna, szal enniyt a különolajról) akkor 103 fokos lett hirtelen és semmi baj nem lett leállítottam és hazatoltam... azóta fogaskerékcsere és hajtom tovább az üzemi nekem 68 bár most délután 70-71 fokkal mentem végig mert kinnt volt vagy 40 fok....
80 fok az egyántalán nem sok nekem is 75 szokott!
hali. A Mitok 80 foknál besülnek???
Mennyi az üzemi hőfok, és ez hova van leírva???
Mert ha ez igaz, nekem az átlag 70-75nél fosnom kéne már lassan.....
Please help
DADIS!
megvan már az rr?
nincs pízed anyagra?
Basszus már majdnem 1 hete nem mentem a mitoval-no cash=no oil
Hellyette inkább a ts-t nyuzom a földuton ugyhogy sztem megyek is
Én is csak ezt láttam eddig, de rögtön megőrültem, hogy meg kell vennem...sikerült
tudjuk,h az gilera
legalábbis én tuttam,mer haver akart 1 időbe oan mocit...állítólag azok jó mocik,jól mennek,de nemtom élőbe még nem láttam
Ja, azt nem mondtam, hogy ez gilera, nem cagiva
Sziasztok!
Most vettem egy Crono 125 sp-t , de nem igazán megy a gép, és szeretném megnézetni(megjavíttatni) egy hozzáértővel!
Ha esetleg tudnátok ajánlani valakit, aki ért hozzá, és tényleg szerelt már ilyen mocit ( állítólag elég sokban különbözik az sp2-től) megköszönném.
És ha lehet pesten kellene...
és akoo a zár az ugyan az mint a csomagtarto meg a gyujtás kapcsolo ugy hogy gyári szerintem
:D
szegény emeber
hát,nekem is kiakadhana enynire a gázkarom..
lehet hogy beakadt neki a gázkar
úgylácccik a ninjába gyártanak gázbovdent..
csákó nem tudna valaki itt a környékbe egy üzletet v a neten ahol lehet frecciához gázbovdent vásárólni mert megrendeltem mondták hogy 4 hét ma visszamentem közölték hogy sajna nincs nem is gyártanak már,barkácsoljak bele azt meg nemakarom ,,,,megakarnak óvni a gyorshajtástol,,,,,?!
tank fedő? Talán inkább hátsó ülés (ami ezeknél a gépeknél amúgy viccnek is rossz ).
Hát szerintem majdnem az idom szintjében kéne lennie:). Lehet hogy rádobtak egy nagyobb motorról egy hátsó ülést, mert az eredeti elveszett és kész .
valaki segitene nem tudom mivan a tank fedövel hogy igy kel e neki állni mert mindig el hagyom
Helló mindenki!
Szombaton 14:00-kor LMB motoros találkozót szervezünk Bp. XIX.kerben az EuroPark parkolójában!
Szeretettel várunk mindenkit! Gyertek sokan!
LMB.Gportal