Nem fizet lopásra!
Gyakorlatilag már meg is van a motor csak ezt nem tudják akik elvitték!
A házam elől vitték el a szarháziak!Várok még egy kicsit,hogy otthonlegyen az összes szarrágó és akkor elmegyünk érte
ne bassz.... kajak ellopták a mocidat??? Én ezért nem hagyom ott sehol egyedül, ha meg muszáj akkor max 1-2 percre (ennyi idő alatt bízok abban hogy nem lopják el) de ha lehet vmi látható helyre teszem. biztosító fizet?
az a baj hogy nem tudtam beszélni a sráccal akitől megvettem mert szalonban volt benn mert berakta amíg el nem viszik szal én csak a szalon vezetővel dumáltam az meg segg sötét volt Arra gondoltam mivel a as rác rakta bele a polinit csak tudta hogy milyen kell bele, talán a polini miatt van benne ez a gyertya lehet hogy ez kell hozzá.... mondom hajtom és nincs vele gond csak szeretném pontosan tudni hogy mégis mi a lófasz kell bele... a gyári meg 10-es
Bocs-B9EG
Azt mondta,hogy a 10-es azért nem okés mert vagy sok benzint kap vagy valami ilyesmi,most nem akarok hülyeséget mondani.
nekem mindíg akkor szartak be a 10-esek mikor hidegen elindítottam és járt egy kicsit majd megált.Utánna már összevissza verte a szikrát
B9EG-vel tökéletes
magnet marelli?
Akkor kurva gyorsan vedd ki!!!!!!
Nekem is ilyen gondom volt az b10EG-vel és volt nálam a szerelőm és mondta,hogy sürgősen vegyem ki és ne menjek vele mert megégeti a dugót!!Azt javasolta,hogy 1 értékkel vegyek kissebb ngk gyertyát (B9RG)
azzal tökéletes!
Dadis milyen volt ma kinnt euroring?? Neked is volt polinis mito-d ha jól emléxem Nem tudsz vmi pldalt amire levan írva hogy a polini kit-ekhez milyen alkatrészek való..? gondolok itt pl gyertyára.. mert raktam bele gyárit ngk br10eg-t de az 1000 km után beszart... de visszaraktam azt amivel vettem a moccot egyx marelli és azt nyúzom már mióta és semmi baja
Ja, de igen. Ez az a motor. Remélem nem veszed pofátlanságnak, ha azt mondom, hogy igen melléfogtál...
Most már megismertem a fehérre mázolt kopott gumikat, a kék matricát a rendszámtartón, a Castrol matricát, és az érdekesen áthegesztett kipufogóvéget. De látom egy-két dolog már meg lett csinálva rajta azóta, pl a bal oldali burkolat, ami anno csak úgy lógott... Első fék össze lett varázsolva valahogy?
a prima nagyon fasza motor nekem 50es van de már emg van rendelve a 70es henger és 50es hengerel is veri a nafy testü robogot én ajálom mert az 50esek közt kurva fasza motor
Gyakorlatilag már meg is van a motor csak ezt nem tudják akik elvitték!
A házam elől vitték el a szarháziak!Várok még egy kicsit,hogy otthonlegyen az összes szarrágó és akkor elmegyünk érte
Mégis a 9-es a zsír!
Mindenesetre a Marellit dobd ki a picsába!
Azt mondta,hogy a 10-es azért nem okés mert vagy sok benzint kap vagy valami ilyesmi,most nem akarok hülyeséget mondani.
nekem mindíg akkor szartak be a 10-esek mikor hidegen elindítottam és járt egy kicsit majd megált.Utánna már összevissza verte a szikrát
B9EG-vel tökéletes
Akkor kurva gyorsan vedd ki!!!!!!
Nekem is ilyen gondom volt az b10EG-vel és volt nálam a szerelőm és mondta,hogy sürgősen vegyem ki és ne menjek vele mert megégeti a dugót!!Azt javasolta,hogy 1 értékkel vegyek kissebb ngk gyertyát (B9RG)
azzal tökéletes!
Most már megismertem a fehérre mázolt kopott gumikat, a kék matricát a rendszámtartón, a Castrol matricát, és az érdekesen áthegesztett kipufogóvéget. De látom egy-két dolog már meg lett csinálva rajta azóta, pl a bal oldali burkolat, ami anno csak úgy lógott... Első fék össze lett varázsolva valahogy?
cagiva prima r milyen motor?
aki tudna jellemezni az megtenné?
NGK BR9ES ez a hagyományos.
vmi ngk akármi:)