Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hol találtátok meg?
óó bazz hol lopták el a ..ecik?
Nem fizet lopásra!
Gyakorlatilag már meg is van a motor csak ezt nem tudják akik elvitték!
A házam elől vitték el a szarháziak!Várok még egy kicsit,hogy otthonlegyen az összes szarrágó és akkor elmegyünk érte
ne bassz.... kajak ellopták a mocidat??? Én ezért nem hagyom ott sehol egyedül, ha meg muszáj akkor max 1-2 percre (ennyi idő alatt bízok abban hogy nem lopják el) de ha lehet vmi látható helyre teszem. biztosító fizet?
Amúgy ma elloptál a motorom
a gyári nekem is 10-es.
Mégis a 9-es a zsír!
Mindenesetre a Marellit dobd ki a picsába!
az a baj hogy nem tudtam beszélni a sráccal akitől megvettem mert szalonban volt benn mert berakta amíg el nem viszik szal én csak a szalon vezetővel dumáltam az meg segg sötét volt Arra gondoltam mivel a as rác rakta bele a polinit csak tudta hogy milyen kell bele, talán a polini miatt van benne ez a gyertya lehet hogy ez kell hozzá.... mondom hajtom és nincs vele gond csak szeretném pontosan tudni hogy mégis mi a lófasz kell bele... a gyári meg 10-es
pedig a gyári előírás szerinti az 10-es ....
Jaja az a gyertya kell a mit scoe mondott
Bocs-B9EG
Azt mondta,hogy a 10-es azért nem okés mert vagy sok benzint kap vagy valami ilyesmi,most nem akarok hülyeséget mondani.
nekem mindíg akkor szartak be a 10-esek mikor hidegen elindítottam és járt egy kicsit majd megált.Utánna már összevissza verte a szikrát
B9EG-vel tökéletes
magnet marelli?
Akkor kurva gyorsan vedd ki!!!!!!
Nekem is ilyen gondom volt az b10EG-vel és volt nálam a szerelőm és mondta,hogy sürgősen vegyem ki és ne menjek vele mert megégeti a dugót!!Azt javasolta,hogy 1 értékkel vegyek kissebb ngk gyertyát (B9RG)
azzal tökéletes!
marelli csak nincs rajta lófasz típus sem azért nem tom hogy pontosan milyen
Milyen gyertyával hajtod most????
Lakik valaki közűlletek Pomáz közelében?
Dadis milyen volt ma kinnt euroring?? Neked is volt polinis mito-d ha jól emléxem Nem tudsz vmi pldalt amire levan írva hogy a polini kit-ekhez milyen alkatrészek való..? gondolok itt pl gyertyára.. mert raktam bele gyárit ngk br10eg-t de az 1000 km után beszart... de visszaraktam azt amivel vettem a moccot egyx marelli és azt nyúzom már mióta és semmi baja
Ja, de igen. Ez az a motor. Remélem nem veszed pofátlanságnak, ha azt mondom, hogy igen melléfogtál...

Most már megismertem a fehérre mázolt kopott gumikat, a kék matricát a rendszámtartón, a Castrol matricát, és az érdekesen áthegesztett kipufogóvéget. De látom egy-két dolog már meg lett csinálva rajta azóta, pl a bal oldali burkolat, ami anno csak úgy lógott... Első fék össze lett varázsolva valahogy?
Mikor vetted ezt a Primát? Véletlenül nem kb 3 hete, és nem egy mohácsi Laci nevű gyerektől, és véletlenül nem 143.000 Ft-ért?
hello! valaki meg tudná mondani hány lóerős és mennyi a végsebessége esetleg minden adatát a MITO-nak. kösz!!!
a prima nagyon fasza motor nekem 50es van de már emg van rendelve a 70es henger és 50es hengerel is veri a nafy testü robogot én ajálom mert az 50esek közt kurva fasza motor
azon is 70es van:D
az én supercitym jobb ua a blokk van benne,csak enyém 70es..nagyon húz a 70es hengerrel...
hali
cagiva prima r milyen motor?
aki tudna jellemezni az megtenné?
NGK B95EGV ez a tűelektródás, de ha nem akarod havonta kikukázni akkor
NGK BR9ES ez a hagyományos.
és mi a pontos fajtája?
vmi ngk akármi:)