Na mondom! 5 jön ki belőle! 2 sárga, 1 fehér, 1 kék, 1 fekete!(ez az eredeti) De nekem ami most van benne annak van egy plussz piros vezetéke,de mi azt úgy csináltunk meg hogy leszigeteltük és csak úgy van! De amit írtam az az eredeti!
Helló Cagiva R tudnál segíteni abban, hogy az Elefantnál hány darab és milyen színű vezeték jön felfelé a lendkerék alól? Mert aki gyujtás elektronikával foglalkozik ezt kérdezte, hogy közelebbit tudjon mondani, enyémet meg nem tudom megnézni mert, a haver akinél van (ő szerelgeti) nincs itthon, de én addig is szeretnék az ügyben tovább lépni. Előre is köszi!
Olyat motoroztam hétvégén .
Pénteken lementem Balatonra (Bp - Ederics kb. 210km).
Szombaton Keszthely flé mentem össze-vissza.
Vasárnap elmentem Füredre, onnan Balatonszőlős, vissza Füred. Aztán Tihanyi félsziget körbe. És már mentem volna vissza, de Zánkánál elfogyott a benzinem . Nem világított aza fránya visszajelző.
Hétfőn reggel 5-kor indultam el haza Bp-re. Végig a Balatonparton. Nagyon zsír .
Kb. 700km-et mentem össz-vissz.
most edzettem a vasárnapi zotya vs dudus futamra a gokardpályán itt kecson .
már 3 napja nyomom már nagyon várom de 500 ft egy negyed ora annyiért elég drága és 6 rongyért nem sok ha kiszámolod 500ft ért mész negyed orát ott meg 3 és felet mehetsz és annyit pihensz amennyit akarsz.
50-est sztem ne vegyél mert jövöre az 50-eseket is le kell rendszámosítani és akkor lesz ne mulass.
vagy 2 év mulva.
csak ne járj ugy mint én. hogy veszel egy általad jonak vélt motort és rájössz hogy csak 120000ft után lesz olyan amilyet hittél.
1992-es... az C hanyas? 10-12?
15000km!!! Egy 14 éves motornál az NAGYON kevés... valami nem stimmel .
Amúgy szerintem jó a Freccia. 190ért, ha szép állapotú, akkor megéri.
Sok sikert és széles utat!
Szevasztok!
Most gondolkozom egy freccia-n, 125/50-es, esztétikailag kifogástalan, kb 15 000 km van benne, 92-es évjárat.
Mindez 190e Ft-ért. Tudom ez nem sok amit leírtam, de szívesen fogadnám a véleményeteket!
Előre is köszi
hy elvtársak!
6 ezerért mennyit lehet fenn lenni?
és mettöl meddig?
mert lehet hogy csatlakoznék hozzátok feltéve ha holnap nem lesz semmi dolgom.
ki lakik kecskemét környékén?
mert vmelyik nap láttam egy mitot a pap motors-nál.
Dadis mi ma voltunk .... 3-an voltunk csak picsa jóó volt ám krasy vagy M5-ösön örkényig vagy a régi 5-ösön alónémedi, dabas, örkény és ott egy nagy fehér kerítés de kivan táblázva
Rájöttünk mi a probléma:szar volt a gyertya.Kipróbáltuk a mitó ngk-éval(van 1 pótgyertya amit már nem használok),azt beleraktuk és jó volt.Aztán kerestünk autogyertyákat és az egyikkel faszán müködik,kialátéteztük és kész.
Balatonon nincs internetünk.
Pénteken lementem Balatonra (Bp - Ederics kb. 210km).
Szombaton Keszthely flé mentem össze-vissza.
Vasárnap elmentem Füredre, onnan Balatonszőlős, vissza Füred. Aztán Tihanyi félsziget körbe. És már mentem volna vissza, de Zánkánál elfogyott a benzinem . Nem világított aza fránya visszajelző.
Hétfőn reggel 5-kor indultam el haza Bp-re. Végig a Balatonparton. Nagyon zsír .
Kb. 700km-et mentem össz-vissz.
www.hasznaltmotor.hu/hasznaltm...
Ugyan nem ez az a motor, de megszólalásig hasonlít rá!
már 3 napja nyomom már nagyon várom de 500 ft egy negyed ora annyiért elég drága és 6 rongyért nem sok ha kiszámolod 500ft ért mész negyed orát ott meg 3 és felet mehetsz és annyit pihensz amennyit akarsz.
50-est sztem ne vegyél mert jövöre az 50-eseket is le kell rendszámosítani és akkor lesz ne mulass.
vagy 2 év mulva.
csak ne járj ugy mint én. hogy veszel egy általad jonak vélt motort és rájössz hogy csak 120000ft után lesz olyan amilyet hittél.
15000km!!! Egy 14 éves motornál az NAGYON kevés... valami nem stimmel .
Amúgy szerintem jó a Freccia. 190ért, ha szép állapotú, akkor megéri.
Sok sikert és széles utat!
Most gondolkozom egy freccia-n, 125/50-es, esztétikailag kifogástalan, kb 15 000 km van benne, 92-es évjárat.
Mindez 190e Ft-ért. Tudom ez nem sok amit leírtam, de szívesen fogadnám a véleményeteket!
Előre is köszi
6 ezerért mennyit lehet fenn lenni?
és mettöl meddig?
mert lehet hogy csatlakoznék hozzátok feltéve ha holnap nem lesz semmi dolgom.
ki lakik kecskemét környékén?
mert vmelyik nap láttam egy mitot a pap motors-nál.
150/60 és 110/70 17-es méret.