Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MITO Gixer faridommal?! Jól néz ki szentem! ez gixer faridom lenne????!!!
300at is megy az
amúgy elég jól hangzik ,h 200at megy nem?
ősszel vettem..
nah én mentem mocizni
ha nem akarod eladni akkor miért hírdeted??? És tényleg megy 200at??? ha jól emléxek 200km/h volt írva!
cső
jah,az én mocim az:)
régóta fönn van,de még nem tervezem eladni,jövőre viszont lehet,hogyha sikerül öszehozni nagyobb mocit..:)
te nem mostanában vetted fireball?ezt a motort már tavaj is láttam hirdetésbe..vagyis asszem ezvolt
Fireball!Ha a TE motorodat láttam eladónak a motor.hun akkor lehet ő lesz majd az enyém ha tél végéig esetleg meglesz
ültess rá 1 csajt,akk nem fog leesni...
de hogy esik le az ülésetek?
nem zárjátok be vagy mi?
azért erre nemgondotlam hogy figyelni kell....
Hali!! A multkor ugye arrol volt szó h elrepült a hátsó ülésed ? Na nekem tegnap leszállt 100-náé és a kocsi is átment rajta de a zár bennemaradt hála istennek csak a huzat szakadt le róla amit nemis olyan rég huzattam át !Egyszóval mindenki vigyázzon a hátsó ülésére
De ha neki nincs akkor menj fel erre az oldalra:http://www.motortuning.fw.hu/, és neki biztos hogy van. Neki van minden Cagivához cucca.
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i... menj ide fel és hívd fel!!
www.subimotor.try.hu itt vannak alkatrészek, nemtudom hogy a tiédre van-e:)megkell nézni.....
....ok...
hogy lehet 180as polinid?
oan nincs is
max malossiba van 180as
Skacok! Kellene nekem nagyongyorsan mito evo hátsóülés, meg kormányteló, de tényleg gyorsan! Megfizetem. Aki tud írjon, akár már küldheti is!
Sziasztok! Nem tudna valaki segíteni nekem, mert van egy Cagiva supercitym, és alkatrészeket szeretnék hozzá szerezni, de legfőképp egy plexit!A képen még ép volt a motorom. Ha valaki tud segíteni lécc írjon köszi:Gábor
na ezt jol leírtam....namind1:Dnézdel, késővan:)
fúh....hááát sport kellene elvileg deha van olcsón akkor ok....amúgy gsxr, zxr, fzr, cb-1, bandit....más nemis nagyon jön be.csakhát drágák....bár inkább a 400as sport kat.egy 400as zxr-ért hülye lennék kiadni 700 ezret:D:D:D
yah háát igen... az nem lenne egy hátrány .... akkor gondolom újat semmiféle képpen nem akarsz.. vagyis nem tudsz venni, mire gondoltál?? honda, kawa, suzuki, yamaha ??
jaja hát ugygondoltam énis....de pénzis jólenne 600asra:D:D:D:D:D
yah ezután min 400-as de egy 600-as is simán jó lenne
hát kellene nagyobb.....amúgy ja ezis megy picit:DDDaeroxot kifizetik nekem ha becserélem arra, szóval jó azis...4t viszont azért kellene mert ezt nemakarom levizsgáztatni, meg azért kevesebbet is esznek...mondjuk ezután 250es 4t nemkellene...nemlenne élvezet:D:D:D:D
húúú ezt nem vágom... : "csere lehetséges ,yamaha aerox vagy 4 ütemű motor" egy 180-as 2T-t elcserélnél vmi szar 4T-re??? pedig ez állat gép lehet, az enyém "csak" 160-as de az is megy egy picit