Hali!! A multkor ugye arrol volt szó h elrepült a hátsó ülésed ? Na nekem tegnap leszállt 100-náé és a kocsi is átment rajta de a zár bennemaradt hála istennek csak a huzat szakadt le róla amit nemis olyan rég huzattam át !Egyszóval mindenki vigyázzon a hátsó ülésére
Sziasztok! Nem tudna valaki segíteni nekem, mert van egy Cagiva supercitym, és alkatrészeket szeretnék hozzá szerezni, de legfőképp egy plexit!A képen még ép volt a motorom. Ha valaki tud segíteni lécc írjon köszi:Gábor
fúh....hááát sport kellene elvileg deha van olcsón akkor ok....amúgy gsxr, zxr, fzr, cb-1, bandit....más nemis nagyon jön be.csakhát drágák....bár inkább a 400as sport kat.egy 400as zxr-ért hülye lennék kiadni 700 ezret:D:D:D
yah háát igen... az nem lenne egy hátrány .... akkor gondolom újat semmiféle képpen nem akarsz.. vagyis nem tudsz venni, mire gondoltál?? honda, kawa, suzuki, yamaha ??
hát kellene nagyobb.....amúgy ja ezis megy picit:DDDaeroxot kifizetik nekem ha becserélem arra, szóval jó azis...4t viszont azért kellene mert ezt nemakarom levizsgáztatni, meg azért kevesebbet is esznek...mondjuk ezután 250es 4t nemkellene...nemlenne élvezet:D:D:D:D
húúú ezt nem vágom... : "csere lehetséges ,yamaha aerox vagy 4 ütemű motor" egy 180-as 2T-t elcserélnél vmi szar 4T-re??? pedig ez állat gép lehet, az enyém "csak" 160-as de az is megy egy picit
amúgy elég jól hangzik ,h 200at megy nem?
nah én mentem mocizni
jah,az én mocim az:)
régóta fönn van,de még nem tervezem eladni,jövőre viszont lehet,hogyha sikerül öszehozni nagyobb mocit..:)
nem zárjátok be vagy mi?
oan nincs is
max malossiba van 180as