Csáó! Sztemm megéri a Prima, nekem is az van. Én most szeretném eladni majd szezon vége fele...mert jövőre 125öt szeretnék. Ha esetleg érdekel a motorról valamilyen adat kérdezz.
bocs az off ért
de van egy eladó 0km es motoros bördzsekim, ha vkit érdekel.
migma tipus. fekete és 3m es fényvisszaverő csik van benne. rmc ből származik, 1 éve vettem, de még csak nem is használtam, csak a válfán lóg a szobába. ha vkit esetleg érdekel akkor 30 ért viheti.(45 az rmc ben)
ya M es méret.
Közsi Mókus!
De sztem te az avataromban nézted a mocit és a képek a mostani állapotot tükrözik! Vagyis a képek utánit! Még nincs kész a moci mert várom a kövi fizut a festékre meg a perselyezésre, de ha az is meglesz akkor (remélhetőleg) egésszen király kis gép lesz..
Kérdés felétek!!::
Milyen lakk félét fújjak a blokkra hogy ne mattuljon meg de ne is kezdje ki a rozsda??
Létezik-e olyan hogy hőálló lakk?
És végül nem tud valaki itt budapesten egy jó kis gátló javítót?
Nincs kedvem még a gátló szimeringgel is nekem baszakodni, meg a megfelelő olajszintet sem tudom uh azt már had ne én... Köszi
thx a gyors válasz Erik!!!
a motor lopással kapcsolatba szerencséd volt vicces egy történet
szép lett a motorod t-bone! ezt akartam!
megéri szerintetek a prima?
Gyerekeeeeeekkk!!!!
Gyerekeeeeeekkk!!!!
Gyerekeeeeeekkk!!!! Képzeljétek.... egyre szebb a mocim!!!!!!
Halál boldogság van, meg minden!!!!!
Már csak a perselyezés kell valahogy mákosan "átvészelnem" és utána már hasítok is (na persze csak bejáratós tempóval ) és összeszedem vele a környék összes jó csaját!!!
Az enyémet meg kidobom valahol jó messze!!!
Na mndjárt ügyeskedek nektek képeket fel csak most olyan izgatott vagyok hogy ezt előbb meg akartam nektek írni!!!!
akkor viszont gyorsan menjetek el érte hogy addig szét ne basszék a mocit... meg aztán verjétek telibe a búrájukta hogy szokjanak le a motor lopásról mert gebasz lesz.... lopjanak kan cigánytól audi a8-at ha megfogják őket akkor kb halál
yah de mászkáltál az utcán és megláttad vagy hogy?? Yah az összeset együtt lepjétek meg... ha meg nem rendőrrel mész akkor addig bazd szájba őket amíg nem érnek majd oda a zsaruk
egy tévedés volt a részemről a bőrruha vásárlás, csak akkor még ahittem hogy majd én turázgatni fogok.
de van egy eladó 0km es motoros bördzsekim, ha vkit érdekel.
migma tipus. fekete és 3m es fényvisszaverő csik van benne. rmc ből származik, 1 éve vettem, de még csak nem is használtam, csak a válfán lóg a szobába. ha vkit esetleg érdekel akkor 30 ért viheti.(45 az rmc ben)
ya M es méret.
De sztem te az avataromban nézted a mocit és a képek a mostani állapotot tükrözik! Vagyis a képek utánit! Még nincs kész a moci mert várom a kövi fizut a festékre meg a perselyezésre, de ha az is meglesz akkor (remélhetőleg) egésszen király kis gép lesz..
Kérdés felétek!!::
Milyen lakk félét fújjak a blokkra hogy ne mattuljon meg de ne is kezdje ki a rozsda??
Létezik-e olyan hogy hőálló lakk?
És végül nem tud valaki itt budapesten egy jó kis gátló javítót?
Nincs kedvem még a gátló szimeringgel is nekem baszakodni, meg a megfelelő olajszintet sem tudom uh azt már had ne én... Köszi
Az ígért képek:
a motor lopással kapcsolatba szerencséd volt vicces egy történet
szép lett a motorod t-bone! ezt akartam!
megéri szerintetek a prima?
Gyerekeeeeeekkk!!!!
Gyerekeeeeeekkk!!!! Képzeljétek.... egyre szebb a mocim!!!!!!
Halál boldogság van, meg minden!!!!!
Már csak a perselyezés kell valahogy mákosan "átvészelnem" és utána már hasítok is (na persze csak bejáratós tempóval ) és összeszedem vele a környék összes jó csaját!!!
Az enyémet meg kidobom valahol jó messze!!!
Na mndjárt ügyeskedek nektek képeket fel csak most olyan izgatott vagyok hogy ezt előbb meg akartam nektek írni!!!!
Szal ne izgulj ,lesz namulass!
Az a vicces,hogy gyakorlatilag ismerem is őket!
Jó ismerősök ismerőseinek az ismerősei.Szal vágod