Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...

.........Reklám......... :D
Csács....

160-as Polinihez milyen gyergyát vegyek??? A gyári az NGK R BR10 EG...jó a gyári vagy valami mást?? Marelli esetleg?
cagiva supercityhez tudtok idomot? eldobtam...
pucoljátok ki a karbit..fúvókákat..v eccerüen gyujtás ráadása nélkül rugdosd meg majd csavard ki a ygertyát h kap e benzint.. egy mz-nél meg simonál ha van benya meg szikra,akkor nagyb aj nem lehet..na meg ha van mellé 1 kis kompót is..
De az mz-k léhűtésesek!
lehet eltört a gyűrűd, vagy valami más miatt nincs kompresszió vagy nincs a hengerfedele rendesen lehúzva és vizet kapott! NÉZD CSAK MEG!!! A legutóbb én is így jártam, pedig azt hittem megint besült, közben csak a gumigyűrű áteresztette a vizet a dugóba... Más tippem nincs
Bassza meg.Tegnapelött összedodtuk a ts-t tegnap kiégettük a kipufogot,de nem indult be ó.Rájöttünk hogy a gyertya a szar azt is kicseréltük.Ma elmentünk tesztelni delefulladt és a hátsó gumi is kilyukadt
szikrát ad de már az ngk gyertyával se indul be.Mi a fasz baja lehet?
Mi más?
Nekem az egyik ismerősöm járt úgy, hogy levették a kocsijáról a rendszámot, mert 30 napig nem íratta át! És neki elkelett vinni műszakiztatni újra! Meg kapott új rendszámot is! De hogy motornál ez hogy van azt nem tudom! Akkor meg végkép ha a tiéd segédmotor!
nem tudom
csÁsztok!
kellene fékbetét elörre hátulra!
evoba.
italmondo???
úgyértem fémből...
karbon sajna nem megy... motort meg nem tok gyártatni...

de csak h példát hozzak: elhagytam az előző apriliáról a jobb kormányvégsúlyt.. terveztem 1 másikat, leadtam a terveket és megcsináltattam apám cégénél. olcsóbb így :)
de azért elég sok dolgot megcsináltak már a motorjaimhoz...
simsonnál a marást meg az esztergálást csinálták, az apriliához meg 1-2 apróságot csináltatttam.
Tyt nekem kéne még egy TZR amit lehet ütni vágni meg nem baj ha szétszakad rajta az idom.ingyé?
Hallod sztem ugyanaz mint kocsinál büntetés amiért addig nem volt a neveden de..csak akkor ha a csávó leadja hogy eladta a mocit
oks tyt, nekem kéne két carbon felni, néhány carbon idom, meg ezmegaz, akkor ingyé legyártatod? :)))))))
és ha a 30 nap is lejár?
hát én hamarabb legyártatnám...
bár nekem könnyű mert mindent le tudok gyártatni gyakorlatilag ingyér
szerintem bontóban nézz körül tuti lesz valamelyik törött miton
Sziasztok, nem tudjátok honnan szerváljak váltó rudat??? tudjátok az az egyenes alumínium cső, aminek a végei menetesek???? Előre is köccce
én asszem hogy most már 30 nap van arra hogy átírassa az ember, de azé kérdezz meg még vkit de szentem így van
(én a 29-edik napon írattam át )
hát ez elég szarul néz ki
Hali nem tudjátok mi van ha 15 napon belül nem írattatom át a mocit? Fontos lenne!!
ejjha...
ráokádtak egy 4t dobot...

grat :D