Sziasztok. Nekem is kéne powerelektronika
De nem evoba, 94es Mito.
Mert láttam egyet, de sztem drága. MOndjatok egy reális árat egy power elektronikáért, mert nekem 30ért adnák:S Vagy ennyi az ára?
Szerintem olyannal állj neki aki már csinált ilyet! Elég passzentosan van benn a helyén egy csapágy, elképzelhetően még csapágylehúzóra is szűkséged lesz! Meg létezik egy frankó spray (IGOL Super Blast) amivel pár spriccel lefagyasztod a csapágyat aztán kiborítod a helyéről, mint Rozi mama a lavór vizet! A berakáshoz megfújod az újat (nem a boltból hanem a spricnivel ) és beesik a helyére. Csak sajna nálunk még nem árulják, még én sem tudok rendelni pedig viszonteladó vagyok.
Okés...köszi! Mondjuk sztem is teljesen jó lehet egy SKF pl. Talán italmondo is onnan szerzi be! :)
Mint a ruhaboltok a kínaiaktól.
Amúgy még soha nem szedtem szét a kereket....éredemes nekiállnom egyedül, vagy azért nem árt szakemberre bízni, legalább a beszerelést?
azt úgyis hallod ha besül..:D ez hüyleség h 80 foknál..kapjon elég olajat..legyen benn hűtővíz aztan kész..ha a piros mezőt vezsi célba a mutató..ill má közel jár hozzá..nem árt lazábbra venni a hajszát..
Vaze...tegnap megadta magát a kuplung bovdenem (kiszőrösödött)ma megyek venni azt rászerkesztem tutin még jó hogy itt a utcában bohóckodtunk és akkor...
ááh,nem kell ehez italmondo
nekem is cserélni kellett az első kerékbe a csapágyat,csak kiveszed,beviszed as helyi csapágyboltba és adnak 1 oat,én vmi 635ft ért vettem,nem 1 vészes összeg..
Nem nagyon vagyis lenne ha kérnék anyáméktól de mostanában már behuztam öket egy csomo pénzzel az olaj meg majd 4ropi attol függ hol veszem a szerelönél 3600 de a HD-ba 4100.
Jah lehet hogy jövö héten megyek de erre nem kötnék biztosítást
Nekem amikor megragadt, rögtön 80 fok fölé ugrott. Az üzemilye eddig kb 60 fok volt.
Úgy vagyok vele, ha 75 fokos (ami ilyen dög melegben, városban előfordúlhat) akkor inkább húzok neki, hogy jöjjön a menetszél és hűtse (be szokott válni, csak a piros lámpáknál visszamegy).
JÖNNE VALAKI MOTOROS TALIRA SZOMBATON? BUDAPESTEN XIX?
De nem evoba, 94es Mito.
Mert láttam egyet, de sztem drága. MOndjatok egy reális árat egy power elektronikáért, mert nekem 30ért adnák:S Vagy ennyi az ára?