Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Nekem is kéne powerelektronika
De nem evoba, 94es Mito.
Mert láttam egyet, de sztem drága. MOndjatok egy reális árat egy power elektronikáért, mert nekem 30ért adnák:S Vagy ennyi az ára?
Öcsém szokott így főtengelycsapágyat cserélni, anyánk legnagyobb örömére! Blokkfelek a sütőbe, új csapágyak a fagyasztóba aztán uccu neki!
Sziasztok!

Nincs valakinek eladó power-elektronikája??? (99es mito evo-hoz)
Gyakorlatilag azonnal megvenném!

Széles utat!
tehát akkor marad a fagyasztós megoldás
haver úgyszokta,amikor szimó blockba cseréli a csaágyakat,h bevágja 1 órára a fagyasztóba
Szerintem olyannal állj neki aki már csinált ilyet! Elég passzentosan van benn a helyén egy csapágy, elképzelhetően még csapágylehúzóra is szűkséged lesz! Meg létezik egy frankó spray (IGOL Super Blast) amivel pár spriccel lefagyasztod a csapágyat aztán kiborítod a helyéről, mint Rozi mama a lavór vizet! A berakáshoz megfújod az újat (nem a boltból hanem a spricnivel ) és beesik a helyére. Csak sajna nálunk még nem árulják, még én sem tudok rendelni pedig viszonteladó vagyok.
Hát... Khm... Köszönöm szépen.
hát,skf csapágy,azok elég jók....csak nem fogok már stopie zni
Fullsyntetic!
tiéd a legszebb adatlap amit eddig láttam grat hozzá:P
Okés...köszi! Mondjuk sztem is teljesen jó lehet egy SKF pl. Talán italmondo is onnan szerzi be! :)
Mint a ruhaboltok a kínaiaktól.
Amúgy még soha nem szedtem szét a kereket....éredemes nekiállnom egyedül, vagy azért nem árt szakemberre bízni, legalább a beszerelést?
Csapágybolt! Csak nézd meg a régin, hogy milyen vagy szed ki és vidd. SKF, FAG, KOYO, ezeket nyugodtan megveheted bele.
azt úgyis hallod ha besül..:D ez hüyleség h 80 foknál..kapjon elég olajat..legyen benn hűtővíz aztan kész..ha a piros mezőt vezsi célba a mutató..ill má közel jár hozzá..nem árt lazábbra venni a hajszát..
Vaze...tegnap megadta magát a kuplung bovdenem (kiszőrösödött)ma megyek venni azt rászerkesztem tutin még jó hogy itt a utcában bohóckodtunk és akkor...
Azért kerékbe nemárt valami jobb csapágyat venni :) Kellemes mikor beáll az elsőkerék és nyomsz egy stopit :D
ááh,nem kell ehez italmondo
nekem is cserélni kellett az első kerékbe a csapágyat,csak kiveszed,beviszed as helyi csapágyboltba és adnak 1 oat,én vmi 635ft ért vettem,nem 1 vészes összeg..
Szerintem italmondo-t hívd fel... nekik elég sok mindenhez van cuccuk..
Üdv!

Cagvia Mito-hoz (nem az EVO) keresek hátsó kerékagy csapágyat....szerintetek azt hol érdemes venni, persze ocsón? :)

Előre is köszi!
az a piros szinű,ien menő dobodba van és 3szög alakú?ien lekerekített...
jó,emr én oan havertól tok oan 2ezerér
kamionról leesett a cucc
én 3800-ért veszem az AGIP RACING 2T -t
4ezres oilt teszel a mitoba?
oan drágát?
Az enyém is eladó skacok
Mito 125
Még nem kelt el! Eladó!
Nem nagyon vagyis lenne ha kérnék anyáméktól de mostanában már behuztam öket egy csomo pénzzel az olaj meg majd 4ropi attol függ hol veszem a szerelönél 3600 de a HD-ba 4100.
Jah lehet hogy jövö héten megyek de erre nem kötnék biztosítást
és jövőhétvégén cserkeszőlői mocis talira jön vki?
nagy buli lesz...haverom fellép a streetfighter show-n
Nekem amikor megragadt, rögtön 80 fok fölé ugrott. Az üzemilye eddig kb 60 fok volt.
Úgy vagyok vele, ha 75 fokos (ami ilyen dög melegben, városban előfordúlhat) akkor inkább húzok neki, hogy jöjjön a menetszél és hűtse (be szokott válni, csak a piros lámpáknál visszamegy).

JÖNNE VALAKI MOTOROS TALIRA SZOMBATON? BUDAPESTEN XIX?