4ezer km-er?????????? örülök, hogyha 1000km-ert kibír nekem egy gumi, de nem faralgatok. mondjuk pilot sport, és hasonló gumikat haamr megeszi az aszfalt. dehát fog is, valamit valamiért :)
Van kedvetek pénteken (Júli 28) motoros túrára jönni
Kiskunlacházára mennénk a reptérhez este 7-re és onnan KIS TUNING vezetésével motorozgatnánk.
Budapestről lenne az indulás motorring vezénylésével a helyszín még ahol lenne a gyűlekezzés nincs eldöntve de erre várunk jelentkezőket és egy megbeszélt helyszínen lenne a gyülekező.
Jó is az... Én most (nem röhögni!) elöl Kenda, hátul Mitas. Ragadnak,mint szar a pokróchoz, csak gyorsan fogynak. Mondjuk a Dunlopot is leírtam 4000km alatt pedig nem mexeltem
köszi és az a Csetény az meik megyében található ?? bocs de nemtoom!!neki lehetséges h van ??Esetleg arrafelé laksz te is ??köszi még1X majd azé megérdeklödöm!!
Van kedvetek jövőhét pénteken (Júli 28) motoros túrára jönni?
Kiskunlacházára mennénk a reptérhez este 7-re és onnan KIS TUNING vezetésével motorozgatnánk.
Help vkinek nincs MITOhozköszi véletlen egy jó állapotú első teleszkóp pár(eladó)?????? Ha vkinek van akkor írja meg az árát legyen szives mert lehet érdekelne a dolog!!
a francba...
Csak az a gáz, h csak hozatni tudnám a powert, és ha rossz, buktam 30 ropit....
Mert állítólag a mocimban a gyári meghalt, vettek bele másikat, és két nap múlva az is meghalt.
Ez utalhat valamire? vagy csak egyszerű véletlen?
Please help, mert addig nem merek venni ennyiért...
Hello. Figyu skacok. Van egy Cagiva Freccia C12-m és le szeretném cserélni egy Mito Evo-ra. Ha valakit érdekel a Frecciám vagy tud Mito Evo-t eladót akkor csörögjön a 06 20 4635085-ös számon.(Ha kell küldök képet a mocimról). Előre is kösz.
Az gáz, ha űszaki/forgalmi vizsgán nem működik a hátsó fékre (csak a hátsóra) a féklámpa?
Egyáltalán van rajta? Mert semmiylen kábelt nem láttam a hátsó fék környékén...
Budapestről lenne az indulás motorring vezénylésével a helyszín még ahol lenne a gyűlekezzés nincs eldöntve de erre várunk jelentkezőket és egy megbeszélt helyszínen lenne a gyülekező.
Jelezetek vissza valahogy. msn: sunand@freemail.hu vagy a fórumban.
Gyertek minnél többen! (pénzt hozzatok ha fagyit, hamburgert, vagy pizzát ennétek)
Tudja vki ezen milyen gumi van név szerint?
Tudnátok abba segíteni hogy alkatrészeket hol lehet beszerezni mitohoz? (internetes oldal, cím, telefonszám,...)
köszi
nézd meg az adatlapomon v itt:
www.hasznaltmotorok.hu/hirdete...
ha érdekel írj v hívj
Freccia C12R-re tud valaki olcsón új pirreli hátsógumit?
Ha igen hol, merrre?
köszi imi
Ha nem találod akkor Térkép
Jelezetek vissza valahogy . msn: sunand@freemail.hu
Csak az a gáz, h csak hozatni tudnám a powert, és ha rossz, buktam 30 ropit....
Mert állítólag a mocimban a gyári meghalt, vettek bele másikat, és két nap múlva az is meghalt.
Ez utalhat valamire? vagy csak egyszerű véletlen?
Please help, mert addig nem merek venni ennyiért...
Egyáltalán van rajta? Mert semmiylen kábelt nem láttam a hátsó fék környékén...