hy nincs kedve vkinek leugrani cserkékre a motoros talira 2napos lesz péntek meg szombat.
én ott leszek még vki??
akinek fullad a motorja:
szedd ki a karbit tiszticsd ki és a föfuvokát nézd meg és a benzinszintet is ellenörizd .
akinek nem indul a mocija:
én nemrég ugy jártam hogy megáltam a kecskeméti Jet kutnál és a mocimat nem jol raktam üresbe és bedobta 1-esbe és utánna nem indult be a gép.
mivel nem volt összerakva teljesen a gép az elektronikai cuccokat széthuztuk és összedugtuk az összeset és testet kapott 1 helyen a hiba kiküszöbölése után egyböl indult.
bebirod inditani a gépet ha ráadod a gyujtást és egyesbe dobod?
hú,hát ott a bikepics en kicsit szebb állapotúak vannak
meg nem tűnik 1 tömeg árucikknek,nemtom hol találsz rá hengert...de sztem leg1×űbb,ha tolsz bele 1 szimó blockot és had szójjon
3!rk !!!
Azért fullad a mocid mert sok levegőt kap gázadásra!!!
Tekergesd kicsit a levegő csavarod és közben próbálgass gázt húzogatni!!
Játszadozz vele hamar meglesz...
Sziasztok !! Nem tudná megmondani valaki, hogy milyen fajta motor pontosan ami a képen látható?
Annyit tudok róla, hogy Cagiva 125 cm3, és valamikor 85 környékén gyárthatták.
Van egy technikai kérdésem. Már jó ideje nincs szikra a mitomba. Egy szerelő kiderítette nekem hogy biztos a CDI gyújtás egység a szar. Szereztem egyet, kicseréltem de továbbra sem volt szikra. Most egy másik szerelő a power elektronikát mérte ki rossznak. Kérdem én, beleszól a power elektronika abba hogy van-e szikra???
előre is köszz skacok
szürke mito 1el...maj kereslek,fekete evoval leszel ugye?
akk dobjál bele mito blockot..
Simot? Az a gáz, hogy le akarom vizsgáztatni.
De azért köszi.
én ott leszek még vki??
akinek fullad a motorja:
szedd ki a karbit tiszticsd ki és a föfuvokát nézd meg és a benzinszintet is ellenörizd .
akinek nem indul a mocija:
én nemrég ugy jártam hogy megáltam a kecskeméti Jet kutnál és a mocimat nem jol raktam üresbe és bedobta 1-esbe és utánna nem indult be a gép.
mivel nem volt összerakva teljesen a gép az elektronikai cuccokat széthuztuk és összedugtuk az összeset és testet kapott 1 helyen a hiba kiküszöbölése után egyböl indult.
bebirod inditani a gépet ha ráadod a gyujtást és egyesbe dobod?
meg nem tűnik 1 tömeg árucikknek,nemtom hol találsz rá hengert...de sztem leg1×űbb,ha tolsz bele 1 szimó blockot és had szójjon
www.bikepics.com/cagiva/blues1...
Azért fullad a mocid mert sok levegőt kap gázadásra!!!
Tekergesd kicsit a levegő csavarod és közben próbálgass gázt húzogatni!!
Játszadozz vele hamar meglesz...
Annyit tudok róla, hogy Cagiva 125 cm3, és valamikor 85 környékén gyárthatták.
Ehhez keresek hengert és hengerfejet.
Előre is köszönöm a segítséget.
Van egy technikai kérdésem. Már jó ideje nincs szikra a mitomba. Egy szerelő kiderítette nekem hogy biztos a CDI gyújtás egység a szar. Szereztem egyet, kicseréltem de továbbra sem volt szikra. Most egy másik szerelő a power elektronikát mérte ki rossznak. Kérdem én, beleszól a power elektronika abba hogy van-e szikra???
előre is köszz skacok