Most mire gondolsz? Az autókra vonatkozó árváltozásokra?
Szerintem nagyon rossz autókat vettek alapul. Érdemes kimenni az utcára és nézelődni, milyen korú autók rohangálnak az országban.
Az én Golfomra az eddigi 12000 FT helyett kevesebb mint 5000 Ft lenne. Fater Passatjanál is hasonló a helyzet. Öregapám Passatját nem is mondom, ami 25 éves...
Ez persze nem általános, mert nálunk a legfiatalabb gép 16 éves. (DZSÓ: ez azért van, mert ez egy buta autószerelő család)
De akkor is öreg gépekkel jár a magyar nép.
És valahogy nagyon furcsálom azt is, hogy valamire olcsóbb lesz, valamire drágább. Tiszta értelmetlen ez az egész hülyeség.
A parlamentben ezek a dolgok úgy működnek, hogy meghoznak valami újat, aztán majd utána gondolkonak. Vagy még utána sem...
Azért ez így nem igaz. Mert ha ezt tényleg bevezetik az új autóknak eléggé meg fog emelkedni. Főleg ha 70KW-nál erősebb a gép. Akkor legalább a duplájára emelkedik annak is. 70*300=21000FT Eddig meg volt mondjuk egy 1000kg-s autónak kb 12000Ft
Na akkor tisztázzuk a dolgot:
Ez még nincs bevezetve! Egyelőre én ezzel vígasztalom magam...
Aztán meg úgyis be lesz...
Továbbá:
Ez innentől kezdve nem súlyadó! Nyugaton is gépjárműadónak hívják.
És még:
Az autók több mint felére kevesebbet kellene ezzel fizetni mint eddig. A nálunk léve összes családi autókra is. A motorokra meg a sokszorosát. Ugyebár a legszélsőségesebbek az új sportmotorok esetei...
Végeredmény képpen ezzel az egésszel az állam nem érne el semmi plusz bevételt, vagy csak nagyon minimálisat. Azzal a különbséggel, hogy az autósoknak általánosságban valamennyivel kedvezőbb lenne a helyzet, a motorosok pedig kurvára meg lennének szivatva. Szóval értelmét nem látom a dolognak.
A választások után a jelenlegi a helyzet:
Az Euro árfolyam: 280 FT
Az Euro javult vagy a Forint romlott? Hm. Nem válaszolok...
Most, hogy néhányan beszóltak, hirtelen sokkal komolyabban és érettebben tudtál írni...
De most meg sok dologban ellent mondtál magadnak. Kurva sok mindenben.
Kössz egyébként a tanácsot de a droggal nem élek ... Viszont a pia egy kicsit sok néha majdnem mindennap lemegyek a törzsehelyemre "bedobni" valamit...
Már kb 3 hete ez megy a hétvégékről nem is beszélek...
Majd jövöre ha 2x annyit fiztsz rá mint mi akkor is ezt mond
hogy milyen bika mert kw ra fogunk ám fizeni.
Ökör magyarok súlyadó KWra miért nem sulyra ?????
Ha messzire érsz akkor tisztában vagy vele,hogy mik a változások kb. 3 hónapja pesten&valószínű ismered a családom
De ne beszéljünk erről itt..!
Én soha nem "powerkodtam"
Veled sincs semmi bajom ameddig nem provokálsz.
A kritikát pedig elkell fogadni-igyekszik az ember tanulni belölle!
Én ugyanigy vagyok a motorommal ha már megkérdezted::: Tetszik
Konklúzió::: kurvára minegy milyen a motorod (lehet az egy kibaszott babetta is) ha tetszik és szereted akor ebben eggyet értünk.....
Viszont akkor ezt itt most mindenki előtt szögezzük le : nincs eldurvuló vita, meg baszogatás tiszteletben tartjuk kinek milye van és próbáljuk egymást elviselni hidd el h én sem szeretem itt csinálni a fesztivált csak amikor egy 15 éves kis taknyos fikázza a kocsim az már fel tud idegesíteni... És amikor a többi meg ráadásul nem azt mondaná h kiscsákó ne te monnd már meg a tutit 15 évesen hanem még elkezdenek engem oltani na az volt a gázos. Én nem haragszom senkire mert hát külömbözők vagyunk elég távol vagyunk egymástól és annak h vitázzunk egy sz@ros pc mögül annak nincs értelme!!
Nem így van Scoefield?? Te pesti vagy neked kel tudni mi a rend....
Ja ez a levágatlak ez már megint mi?? Nem erről dumálok h fejezzük be ezt a powerkodást. Engem nem érdekel h melyik kerületben ismered az ukránokat meg hol mozogsz de ezt talán nem itt kéne (tudod itt figyelnek ám egy páran) Figyelj engem már kurva sokan fenyegettek meg (konkrétan ki akartak nyírni) stb és még mindig itt írok szóval nem érdekel...De nekem elég messzire elér a kezem ha kell ugyhogy lehet hogy ezt a powerkodást abba kéne hagynunk mert az senkinek nem tesz jót.... Sem ennek a fórumnak sem kettőnknek....
joe-z nek:
" Elmondom neked SOHA nem fogok venni olyan autót mert már csak a bunkók járnak azokkal. "
na kis öcsi nem tudom mire vered a nyálad de ha itt lennél már a koporsoban feküdnél nem a bnöd mellett.
Bazzeg 3 év után tudtunk egy "szar" Elegance-t venni.
persze ez mivel merci az nállad egy kalap szar öcsi ne verjed már a nyáladat elegem van már a süketelésedböl inkább ne irjál ide mert már nagyon idegesítö a hozzászolásaid.
banyeg megválogathatnád a szavaidat.
én már lehuztam volna magam a wc-n helyedben.
Csodálkozol hogy mindenki téged baszogat?????
inkább illemorákat kellett volna venned nem autot meg motort.
most hogy eladod a vasadat legalább lesz pénz pszihologusra.
nem mindenki olyan gazdag mint 1-esek nem mindenki teheti meg magának hogy csucs gépe legyen.
nekünk is csak azért lett mert arra gyüjtögettünk.
Néztem az adatlapod sztem le kellene szokni a piárol meg a drogrol mert már nagyon kész vagy.
Szerintem nagyon rossz autókat vettek alapul. Érdemes kimenni az utcára és nézelődni, milyen korú autók rohangálnak az országban.
Az én Golfomra az eddigi 12000 FT helyett kevesebb mint 5000 Ft lenne. Fater Passatjanál is hasonló a helyzet. Öregapám Passatját nem is mondom, ami 25 éves...
Ez persze nem általános, mert nálunk a legfiatalabb gép 16 éves. (DZSÓ: ez azért van, mert ez egy buta autószerelő család)
De akkor is öreg gépekkel jár a magyar nép.
És valahogy nagyon furcsálom azt is, hogy valamire olcsóbb lesz, valamire drágább. Tiszta értelmetlen ez az egész hülyeség.
A parlamentben ezek a dolgok úgy működnek, hogy meghoznak valami újat, aztán majd utána gondolkonak. Vagy még utána sem...