Én többet költöttem erre a motorra mint a tied összesen ér mit akarsz te kis szaros.....
Töbiekhez:: Nem tudom ti hogy vagytok vele de én szeretek kiülni a teraszra és gyönyörködni a motoromban ahogy épp napfürdőzik mondjuk és igenis csak makulátlanul használom minden kör előtt gondosan áttörlöm kifényesítem mert bizony nekem számítanak az elismerő pillantások esetleg hozzászólások is és akkor büszke vagyok arra hogy én vagyok a tulaja a gépnek amilyenből ebben a formában 1 db van a trágya Magyarországon az is az enyém.... szóval szerintem nincs miről beszélnünk külömben nem villogni vettem, arra ott az autó
Átépítés alatt?? Amikor engem fellökött egy nö terepjáróval akkor én 2 hétig amíg kész nem lett a gép adig nem jártam vele pedig csak oldalidom pleko meg tükör nem volt rajta de akkor sem....
Egymás motorjának az ocsárolását bekéne fejezni Mindenkinek ugy tetszik a motorja amilyen.A kénezet nagyon sok mindentöl függ pl:lehet trehányság és a legföbb ok a pénz hiány SZERINTEM)
Joe-Z! Elhiszed, hogy egy ilyen motort többen megcsodálnak mint a tied?
Most az ideiglenes motoromon még lámpa sincs, és az első fék is 0. Nem az a lényeg, hogy most villoghass a szép motoroddal, hogy az milyen makulátlan...stb. A lényeg, hogy te neked tetszen és legalább tudj menni. Gondolom, ezek szerint azért vettél motort, hogy villoghass. Hát grat hozzá. De ennyi erővel bárki a tiedet is leszólhatja, hogy "milyen öreg csotrogány", meg "inkább talicskával járnék".
Nyugi! Ne pörögj túl!
Hogy ki mennyire "paraszt" az nem abból derül ki, hogy az épp építés alatt lévő motorja hogy néz ki, hanem pl. a fórum hozzászólásaiból.
De mind1, monnyad nyugodtan a megjegyzéseidet, így legalább figyelnek Rád és a középpontban vagy....
Hallod kishapsi de va kettőnk és a motorjaink között egy kurva nagy külömbség..... Te erdőben motorozol én meg az utcán teljesen más a sebesség meg a feltételek, fékek stb .Az utcán sokkal nagyobb a sebesség és azon a pár méteren életek is múlhatnak.. Az erdőben nem ér annyi váratlan dolog amikor minden méter számít mert satuznod kell....
őő erre azért jozi én és egy szigethalmi srác is rácáfolnánk.
én a tsr embe csak ferodolozott betétet raktam, meg a husky ba is.
egyedül anyi volt a hátránya hogy gyorsabban kopott mint mondjuk a ferrodo.
de az ára a harmada, és nem is eszi a tárcsát.
ugyanolyan jól adagolható mint a széri a fkbetétek(it nem a szinter meg a kevlárra gondolok).
a husky ba legelöször kifejezetten sárba való ferrodo betétet vettem, nem volt érezhető kölümbség, csak abban hoyg a ferrodo tovább birta, ellenben jobban ette a tárcsát is.
Halood ez a Mito itt a képen mekkora egy paraszté lehet???? Csak a kapatartót nem találom rajta Leégne a képemről a bőr ha ilyen retek motorral kéne járnom
Hát ez a dolog hogy ráraknak réteget a régi fékbetétre ez ugyanaz a dolog mint az ujrafutózott gumi:: SZ@R!!!!!
soha nem lesz olyan fékhatás mint az eredeti betéttel és ha szeretsz gyorsan hajtani akkor kell a jó fék is!!!
3900 ft-ért vettem az enyémbe vadi újat!!Pinkmotors-ba!!én inkább ezt ajánlom mint a ferodoloztatást mert havernak is az volt és naon szar belemart a féktárcsába !!Na de megvannak a TÖKÖLI képek
Én többet költöttem erre a motorra mint a tied összesen ér mit akarsz te kis szaros.....
Töbiekhez:: Nem tudom ti hogy vagytok vele de én szeretek kiülni a teraszra és gyönyörködni a motoromban ahogy épp napfürdőzik mondjuk és igenis csak makulátlanul használom minden kör előtt gondosan áttörlöm kifényesítem mert bizony nekem számítanak az elismerő pillantások esetleg hozzászólások is és akkor büszke vagyok arra hogy én vagyok a tulaja a gépnek amilyenből ebben a formában 1 db van a trágya Magyarországon az is az enyém.... szóval szerintem nincs miről beszélnünk külömben nem villogni vettem, arra ott az autó
Átépítés alatt?? Amikor engem fellökött egy nö terepjáróval akkor én 2 hétig amíg kész nem lett a gép adig nem jártam vele pedig csak oldalidom pleko meg tükör nem volt rajta de akkor sem....