Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne szóljatok hozzá, nem érdemes.... ezt élvezi
scoefield______________________nemkell itt az agresszivitást rólad leleplezned!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
számolj kicsit és ha sikerül kideríteni,hogy mennyi . -ot írtam akkor elkezdhetsz gondolkodni a nicken
látom kitőrt belőled az önsajnálati másraterelás!!!!!!!!!!!!
Titeket nem emléketet valakire ez a stílus.....????
..... szokott igy firkálni mikor besértődik valamin...
oké
A legfiatalabb öcsémmel úgy felpofoztatlak ám újfiúúúúúka
öcsi, éncsak felszeretném lendíteni itt a légkőrt!!!!!!!!!!!!!!!!!
"ha ez most a Visegrádi szerpentinen történik, akkor nem írok ide....... "

ez egyáltalán nem biztos azért Mindegyik motoros aki egy kicsit ad magára elesik a szerpentinten

jah most tudod hol a csúszáshatár... egyébként csab én sem tudok menni ringre mert nincs plexim, szóval majd jövőhéten méretjük meg magunkat ha kész lesz a géped
mákod volt.ez az új gyerek egy paraszt nem kell vele törödni
mákod volt.ez az új gyerek egy paraszt nem kell vele törödni
amúgy tényleg 40 volt, ebből gondolom Pesti vagy vagy is ismered ezt a környéket....
Töltsd ki az adatlapodat, aztán magyarázz....
Van egy Evod, azthiszed Te vagy a király bazdmeg?...... CBR-es fórimba is basztatsz mindenkit, kb 10 éves lehetsz....
mivel tömlő nélküli a gumim, miután leeresztett még tudtam vele menni, de ezt magyarázhatom nektek, és a felni meg nem esett ketté, nem esett ki belőle egy darab sem és éjfélre értem haza.....
Te ki vagy&merre laksz?
Még nem láttalak itt..
Csaba hazudsz mint a cigány az írta ,hogy kb 40 km-et leveretett törött felnivel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
te törött felnivel hogy mentél?meg lapos gumival?
Ohh kössz mindenkinek:-))))
Joe-Z legalább már tudom, hogy hol a csúszáshatár.-)))) Nem érzem magamat fasznak, ez mással is megesett már, és ha ez most a Visegrádi szerpentinen történik, akkor nem írok ide.......
De ha adsz külön órákat elmegyek:-)))) [ O09]
A kérdés nem ez volt de ezt te is tudod mert nem vagy hülyegyerek!No mind1,Csaba nem eszetlen motoros!
Mondhatsz amit akarsz de nincs igazad!
A zürjeidet meg sajnálom de gondolj csak bele,hogy mi lenne ha mindenki a másikon verné el a port a gondjai miatt..?
Asszem akkor már eltakaríthattam volna mindenkit 1enként
Mindenesetre remélem,hogy hamarosan rendeződnek a gondjaid!
Nem, ez még a régi motorom csak nem tudtam még eladni e helyett akartam a SP-dat ami alattam ragadt volna meg ha megveszem.
Kisz@rom milyen voltam bassz

Kicsit gondok vannak mostanában a dolgaimmal ugyhogy elég trágy avagyok idegileg

Ezt a Freccsát vetted az Sp-m helyett????? Ezen nincs rendszám????
Scoefield
Ő már elötte is ilyen volt csak nem vetted észre
Lehet gyorsan közlekedni csak tudd uralni a motort kontrollálni a mozdulataid semmi elhibázott mozdulat mert az az életedbe kerülhet.... Persze ha a technika hagy cserben az más tészta... Nálam is ha bepánikoltam volna és nem rutinszerűen nyulok bele a kuplungba hanem mondjuk elkezdek satufékezni akkor valőszinűleg elrepültem volna mert megelőzött a hátsókerék... Csak a rutin számít h mennyit mész a géppel tudod h mit bír egy kanyarban hol van a csúszáshatár stb stb. Én mindig csak azon mérem le hogy ha tudsz mondjuk 120 ról ugy megállni h közben max elsőfék max hátsófék csúszáshatáron(nem blokkol de uszik már a kerék oldalra) és körben folyamatosan vváltogatsz vissza gázfrösccsel.... Na ha ezt megcsinálod rendesen ugy hogy mind a 4 végtagoddal külön dolgot csinálsz és közben nem blokkol a hátsó kerék de már oldalra csúszik akkor azt mondom h kurva fasza vagy és tudsz fékezni... És akkor még nem is döntöttük a motort
Kedves Motoros szakik szeretettel várok mindenkit az Újszilvási motoros találkozon.
23-25ig (Mitosok elönyben )csak vicc volt mindenki jöjjön .
Személyesen találkozni egymással és lesegetni egymás motorját mégis más mint itt
Nem beszélve arról,hogy a parkolóban másokat kevésbé veszélyeztetett csaba!
Nehezen baszom fel megem agyilag de pár napja kivetkőztél magadból