Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de az volt a hirdetésbe írva... meg hogy a farokidom lamborghini narancssárga, és full tuning ELVILEG.... bááár ezt senki nem tudhatja
Nem GPR hanem CBR 600F vagy 900RR fejidom vagy nem?
majdnem...cbr az keskenyebb ez sztem Derbi GPR 125ös fejidom...de lehet h nem nem emlékszek már rá annyira mijen is az :D
feliánnál megcsinálják,tesznek rá réteget...nekem bevált! és 1500 ftból kijött a 2 betét,ha újat akarsz venni az drága...
Sziasztok! Darabokban moccom, ma kiszdtem első fékpofákat, elvannak kopva, (brembo)
Hol kapok bele és mennyibe fáj kb??? Vagy mi jó még bele? Amúgy mi van Veletek? Itt vagyok olvasok mindíg, csak nem írok max.... Látom mindenki ragad:-))))) Kösssz Csáááá
Naon jóó volt majd késöbb rakok fel képeket mert még el kell mennem értük!!Kár h nem jöttetek ki mert jóó volt naon!!
felesleges vita tegyetek a tankba olajat,tartályba 1dl-t azt 100km mennyetek(elcsavargatot szivattyuval nem ér )
nem érted mi?1/100alapjáraton fordulatnál többet kap(ha nyélen mész 100km-et-amit nem tudsz.. akkor más lesz az arány)simson témához még.....azok az alkatrészek+arol2=1/50...jó olaj 1/70Kb
Szerintem nagyon jól néz ki... az eleje. Gondolom azért se raktak fel több képet róla, mert a hátúljáról hiányzik néhány idom .
volt már róla szó it a forumon,vkinek teccett,vkinek nem...
elég fura,oan üres a hátujja..nemtom minek rá ez a crb fejidom..legalább egyedi
sziasztok!

gondoltam megosztok veltek 1 képet, ha már volt fent akkkor elnézéseteket kérem ez 1 Cagiva Mito 125, teljesen átvan alakítva, nem rég találtam a hasznaltmotor.hu-n...de ahogy néztem már nincs fent...=)
Na én elolvastam és az OMV syn star 2T-n meg az Agip Speed 2T-n is rá van írva hogy 1:100-as keverési arányig használható. Úgyhogy hülyeség hogy nem használható. A másik az hogy nemtom ki írta de a simót ehhez a mocihoz ne hasonlítsd mert amikor azokat gyártották akkor full szintetikus motorolaj még nem is létezett. Azokhoz való keverési arányokat még az Arol 2T-hez írták akkoriba. Az Arol 2t csak jelenthet ezeknek a szintetikus olajoknak. Az igaz hogy én is rosszul emlékeztem mert utána olvastam és a freccia gyárilag 1:50 -es keverésre van beállítva. (800km-1liter olaj gyárilag) De az 1:25-1:40 is hülyeség
sztem inkább csökkenés
növekedés semmikép se
tehát semmi teljesítmény növekedés? Vagy ilyesmi?
a paraszt vakitás miatt.
metr van akinek nem a teljesitmény számit hanem az hogy kimegy a városba 20al cirkálni és hogy mindenki az ö motorját nézze.
Így nemértem, akkorjó, ha rd350-el van szerelve :P vagy rd500
Miért jó, ha ehyhengeres motoron 2 db kipuffogó dob van?
én még nem láttam olyan olajat ami 1:50 es keverésnél javasolt volna kisebbet
szintettikus olajak 1:50től 1:25-ig jók
100as keverék,én nem hiszem el,akármit is mondassz nekem
hát 1 szinyó megy 50essel,és az nem 12-t pörög...de próbáld ki,h 1:100as arányba kevered a tanakba a benzint:)
mi megy 100 as keverékkel?
az hülyeség. még a simo se birná azt a hig olajzást.
olyan 1:50/60 as keverék arány van.
Pedig 100-as keverékkel megy. Ezt én is sok helyen olvastam már. Hát számold ki hogy ha 33 vagy 40-es keverékkel menne akkor az kb 6 literes fogyasztás mellett még 500km-re se lenne elég az egy liter olaj. Pedig annak 1000 km-re elégnek kell lenni ideális esetbe.
mérd meg
jamal
ez a rally verseny. ez is volt.
de nézd meg a futam.hu-t és rájösz hogy gyorsulás is volt.
nem hiszem,h 1:100al menne 1 ien pörgős moci...
nekem rokonom nyerte a 900as kategóriát,zx9r-rel