Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Joe-Z
Én ma szabadultam meg a Frecciámtól, az se ragad már be alattam
Sziasztok!
Mi a különbség a mito EVO me a sima mito közöt?Meg hogy lehet öket megkülönböztetni?Szeretnek minnél többet tudni mert ha veszek akkor tudjam mit vettem!
Szerintem az bölcs döntés lenne ha még az idén kiváltanád rá a rendszámot
csak vigyázz mert olyan jok a 2T speedek h 30 fokban csak félgázon menj mert utána már nem lesz olyan jo állapotban ha megszorul és elszállsz!!!

"MERT EGY 2T SPORTMOTOR BÁRMIKOR MEGRAGADHAT" Tűzre az összes trágyadombot!!!!! (nem téged fikázlak hanem ez most csak ugy jött)
Basszus ez a Ratiaceno egy nagy rakás kamugép,okosjodik itt a Mitokról amikor sztem még messziről se látott mitot.Utálom az ilyen kis szarrágókat akikegész nap csak az interneten pörögnek és a faszukat verik meg a pofályuk jár.(Igaz az én adatlapomon sincs kép meg adat de majd rakok fel csak most koszos a motor igy meg nem akarom lekapni)
Ja még olyan kérdésem lenne hogy a motormat én most 50esként használom,de megvan a forgalmija is, de a rendszám le van adva azt én kitudom hozni és az kb mennibe kerülhet?
Szeva,holnap tényleg megyek Szarvasra olyan este 8-ra ottvagyok.
Az irányjelző a legkissebb áru,vegyél rá Simsonét az enyémen is az van.A plexi olyan 10-15 ropi körül van és a lámpabura meg olyan5-10 körül(sztem)
Nem vagyok kecsói csak sokat szoktam odajárni kunszenti vok
Hi4
Nem nem ragadt meg mert nem állt meg a kerék hanem menetem pörgettem és egyszerüen leállt mintha levettem volna a gyújtást
Na látod megy ez
Teis Kecskeméti vagy ?
Megragadt ugye?!
Hi!
Kecskeméten lehet kapni a batthány-i utcában egy motorosboltban gyári indexet rá 1310Ftdb a többit én sem tom.
Hi! Segítséget szeretnék Kérni! 2 hete vettem egy 91 es mitot de megált egy fordulaton ( sajnos nemtom mennyinél mert nemjó a fordulatszámmérőm) és cseréltem benne gyertyát mentem vele meghúzattam és leállt. Nagynehezen beindult és megy ,de azóta alapjáratról alig akar felpörögni akkor is csak akkor ha szivatót húzok rá. az biztos hogy nem karbi, nem membrán és nem reperdt meg a szívótorok és a dugó sem, ha van vkinek javaslata kérlek segítsetek!!! Köszi!!Hello!(e-mail cím mert nembiztos hogy itt leszek:dani0622@freemail.hu) Köszi mégegyszer!!
üdv néktek

tudnátok abban segíteni, hogy mitohoz, írányjelző, meg a bal oldali lámpa burok kerek lámpás, meg egy plexi milyen árban van?

thx érte előre is
Hali
Én is most adtam el a Frecciámat pedig nagyon szerettem de ez van
Jah és 245-ért vették meg
Nemjáccom ;)
még olcsobban is lehet
Uram Isten! Ennyiért már lehet kapni ilyen szépséget?:) Mindenhol 1-2 százassal többért látom :(
És ez nem falra hányt borsó!

Én láttam a Dadist pályán motorozni.
Vedd meg az enyémet! Abban tuti hogy nincs semmi fojtás (sőt tuning rendszer meg karbi) és úgy megy mit egy állat! Komolyan! Irgalmatlan! 2002-es 5200km-rel. De a papírjain 10kw szerepel 6sebességes. Az ár még képlékeny 789eft. Ebben a motorban nem fogsz csalódni. Nagyon szép és jó állapotban van. Matt szűrke színű. HA ÉRDEKEL HÍVJ FEL!!! 0620/662-9785 Kecskeméten található.

Dudus már látta!

Gyere el nézd meg és megergyezünk.
Dadis
Dadid.... nem kell itt játszani a fejedet!!!!!!!!!!!!!!!!!
420.000.- , de eladás előtt volt egy totál blokk, első teló, fék felújítás.
Nah Ratiaceno a fejlődés útjára lépett már van adatlapja, bár sok nem derül ki belőle, azért várjuk a képeket!!