Fiúúúúúúúúkk, szoval nehiszitek el ,hogy az én EVO-m (160-as polini) + elektronikai tunningal + apróbb tuningokkal (sport légszürő ,powersz.-ami alap, + különböző apróbb motor spécizésekkel ------------amit tunningszakműhejbe csináltak még NÉMETORSZÁGBAN _____PAPÍR IS VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!) nem éri eli a 48 LE-t nemérdekel engemet a ti kis magyarországi csökevényes tudatlan agyatok _______________________________________Az tudja, akinek mondom ezeket !!!!!!!!!!!44
Szerintetek hogy lehet megcsinálni hogy motorba hengszórot tesznek??én egy robogóba láttam hírdetésen, de elfelejtette memgkérdezni.......nekem a bukótartóhoz pont beférne egy közepes cuccos. mp3 lejátszórol nyomták azzal a zenét...csak nem tudom h az akksi hogy bírta el...vagy motor árt és úgy szólt a zene?! na mind1 kiváncs ivagyok mit mondtok rá
na jó...nem kellene ennyire drámázni, ennyi erövel elszakadhat a lánc is......valaki elkezte ezt a megszorul és meghalhatok vele dumát ez már szánalmas.....
Az nem is 50Le-s.CagivaHun
Egyáltalán erre az Sp 525-re gondoltok? Ez verseny moci, nem kapsz rá forgalmit.
Nézzétek meg a linket. Van rajta egy dönthetőségi verseny is .
Azt mondja: Ha egymásik széria motorral (tehát nem Evo) be tuddsz tönte úgy mint a képen, akkor kapsz egy ajándék Mito Evo-t!!!!
Hát figyelj én ezekután nem mondok neked semmit h megragadt bolna-e?? Te én már minden 125-re azt mondom mert tény h ha hajtod akkor gyakorlatilag folyamatosan az életeddel játszol mert megragadhat..... Ez a gáz az egészben nézd meg az egyiik evo-s srácnak is megszorult autópályán
Már kb. 5 éve nem láttam Baseball ütőt
Ne foglalkozzunk már az újfiúúúúúúval!
Még rámfogják,hogy terrorizálom
Kell vennem két visszapillantót-tuti jól lerabolnak a boltban
Látom nem csak a . -ok számolásával vannak gondok hanem a szavakkal is
De megnyugtatlak:Nem vagyok agresszív (már ha ezt szeretted volna közölni ) csak nem ítt és így intézem a konfliktusaim!
Jóéjt újfijúúúúúúúúúúúúúúú,álmodj az 50LE-s Evodról
Csak az Lancer EVO....
Vagy csak szar szögből lett fotózva?
Egyáltalán erre az Sp 525-re gondoltok? Ez verseny moci, nem kapsz rá forgalmit.
Nézzétek meg a linket. Van rajta egy dönthetőségi verseny is .
Azt mondja: Ha egymásik széria motorral (tehát nem Evo) be tuddsz tönte úgy mint a képen, akkor kapsz egy ajándék Mito Evo-t!!!!
Azt gondoltam 50..
Ne foglalkozzunk már az újfiúúúúúúval!
Még rámfogják,hogy terrorizálom
Kell vennem két visszapillantót-tuti jól lerabolnak a boltban
"nem vagyok agresszív" persze azért a baseball ütő ott van az ülés alatt
De megnyugtatlak:Nem vagyok agresszív (már ha ezt szeretted volna közölni ) csak nem ítt és így intézem a konfliktusaim!
Jóéjt újfijúúúúúúúúúúúúúúú,álmodj az 50LE-s Evodról