Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor valószínúleg a tanyavilágban élsz mert bizony a géped tucatgép!
Hogy miért van AF1-em?1szerű az ok tesó,mert tetszik!Úgy mint neked a kocsid,csak én nem vergődöm vele!Viszont a hangnem nem szerencsés testvérem mert eddig türesmes voltam veled viszont most kicsit elszaladt veled a ló!
Ha ezen sürgősen nem változtatsz akkor egyszerűen levágatlak!
Nem vágom miért csodálkozol azon,hogy beszólnak!?A stílusod kissé kompromitáló!!!Nem lenne gond ez ha lenne mire verned magad..de így kissé idegesítő!
Ha mondani akarsz mégvalami akkor ezt most még megteheted!
Viszont a jövőben nem a forumon fogjuk intézni a mondanivalónkat 1másnak!
Jahh,mégvalami:TE SOHA életedben nem érsz el annyit amennyit én és a családom elért!
De ezzel rövidesen úgyis szembesülsz
Figyelj srác Nem tudom te merre laksz biztos Olaszországban de ebből a típusból ami nekem van abból tizedannyi sincs mint Golfból. De nem érdekel. Az autóval két év alatt mentem kb 55 ezer km-t . Egyszer voltam szervízben fékbetétek, klímafeltöltés. Ennyi a tuningműhelyt nem számoltam. Egyszer sem hagyott ott pedig voltam vele Berlinben (német autópályák ) és Horvátország legaljában is,sehol sem hagyott ott. De ez sem érdekel.

Engem az érdekel hogy mi a fasz bajod van neked is?? Szoltam hozzád?? Fikáztalak vagy mi?? Ha eddig nem akkor most szívesen.... Te az adatlapod szerint 29 éves vagy nem?? Na hát én 29 évesen nem szeretnék ott tartani mint te h van egy AF-1-es Apriliám. Tudod az a baj Magyarországon h kurva irigyek az emberek és mindig azt nézik h milye van a másiknak. Te is ezt csinálod baszki mivan fáj hogy van egy autóm te meg sehol nem vagy ?? Miért ilyen autóm van?? Első autónak nem jo egy 1.6 millás gép?? Vagy akkora sztár vagy h kiveszed az 1.6 millát az ingzsebből?? Más az élete végéig nem tudna összerakni ilyen autóra banyeg nekem meg már 2 éve van. És akkor mivan ha a szüleim rakták alám?? Mert biztos megtehetjük nem?? Sztem ezzel nincs semmi gond ez van ezt kell szeretni.. Lehet hogy egy páran eléggé örülnének annak hogy ha egy ilyen autóval mászkálhatnának nem egy sokkal régebbivel mert ugye mindenki szereti a szebbet , jobbat , fiatalabbat. Te is csak itt álcázod az irigységed baszki.
Ja vegyek X5-s BMW-t, "NAGY Mercit" vagy estleg A8-as AUDI-t álljak be a sorba a sok kopasz bunko mögé??? Elmondom neked SOHA nem fogok venni olyan autót mert már csak a bunkók járnak azokkal. Nézd meg az igazán gazdagokat itthon és külföldön is . Majd meglátod miről beszéltem.

Miért van ilyen motorom?? Mert amikor megvettem 3 éve még soha nem volt motorom fingom nem volt mit kéne venni azt vettem eggyet ami tetszett igy külsőre mert mondom nem tudtam mi a jo.Aztán később rájöttem hogy vásárláskor én is csak a fényezést néztem és 3 év alatt ráköltöttem közel 400 ezret. És most el akarom adni mert már nagyon kicsi és lesz nagyobb.

Ja és nem nézek le senkit és soha nem néztem le senkit mert nem vagyok bunko annak ellenére mint azt páran hiszik....

Ezzel a témát én lezártam...
Jaja,mostanában nem stimm a sráccal valami!
779eFt lenne az irányára! De nézd meg a hasznaltauto.hu-n magáért beszél és megy is mint a mérgezett egér!!!
hagyd szegényt álomvilágban él ez az autó(potlo )mánia addig tart nála amig szétnem esik alatta(lásd hiperszuper motorja )nem bántásként az a jó ami éppen neki van(ezt már kifejtettem neki régebben)csak az a tutti amit ö mond,megy a parasztvakitás/rongyrázás feléjük ez a modi......
Én nem tudom tesó te milyen országban laksz de én valahogy Fiatból sem látok kevesebbet mint Golfból
Azért kissé elvagy varázsolva mert a TE kocsid is ugyanolyan tucatverda mint pl.a Golf
A rohadást meg a karszni kérdést meg ne erőltesd mert megnézném a kocsid annyi idősen mint pl.az 1ik Golf amit Kishapsi feltöltött!

Ahogy olvasgatom a hozzászólásaidat folyamatosan arra utalsz,hogy nneked gyakorlatilag pénz-ékszer nem számít,sőt eléggé lenézed azokat akiknek jelenleg nincs lé a motor karbantartására!Akkor most megkérdezném:Miért csak ilyen verdával koptatod az utakat?!Miért nincs komolyabb motorod?!

a "majd lesz" választ nem tudom elfogadni!
én meg lemegyek vele a mühelybe -(nem letolom )teljes generál=felfujom a gumikkat -hamutarto kiürit na jó ne széditsük 1mást...mindenki szeresse a saját jólbevált autóját....
Építgess csak én helyette meg pénzt keresek nem is keveset......

Ezzel le is zárom a vitát ja a dizel autókat utálom de mindegy nekem nincs időm építgetni csak nagyon ritkán akkoris letolom egy műhelybe és csináljátok srácok alapon megy a dolog
Tudod, akkor inkább csinálok magamnak egy öreg fos VW-t. Végeredmény: feleannyiba lesz árban, mint a tiéd, jobban megy, és kevesebbet fogyaszt. És nagy ívben leszarom, hogy öregebb, ha minden másban jobb. És ha kell akkor benne van a klíma el. ablak stb...stb...

De ha egyszer veterán autót építek magamnak, akkor az egy 123-as negromerci lesz vagy cápa BMW. Ilyen német fosok, tudod.
3-as Golf PDTDI 6-os váltóval.
Hát igen...
Az öreg olajkályha már 2000 alól elindul mint az állat, a sokszelepes szívóbenzinest meg igencsak meg kell hajtani hogy mozduljon má meg, mert 4000 alatt döglött...
Hello Jó a csere, te úgy láttam szarvasi vagy. Én pesttől 10 km-re vok. Hogy legyen?
cső
nekem van 1 felsesleges hengerfejem, polinihoz...
neked meg van 1 gyári karbid,ami nekem kéne:)
csere?:)
ez mien autó műszerfala?
Nem hogy az utat figyelnétek, helyette itt a műszerfalat fényképezgetitek.-)))))
teljesen pártatlanul, de az olasz autokban egyetlen gyári sincs, ugyanúgy ahog yaz aprilia nem gyárt motorblokkot, mindig veszi, ugyanugy az olasz autokat is csak összerakják mindenféle másból.de azért lenne olyan olasz auto amibe bele tenném a seggem.

hasonlisd ösze a te fordulatszámmérőd, és az ezen a képen lévőt.meg a sebsséget, vmi különbség van nem?
olasz autóknál a rozsda széria tartozék 10éves koruban az olasz (szerinted nem tucat)autókat összesöpörheted kislapátra de tudod mit szeresd ha neked ez tetszik.1 golfrol van 1 rohangállo mühely autó, 1983-bol 1.8gti gyárbol kijött bontatlan futomü van még alatta....(mellesleg ....és sok mai komolyabb autót aláz)majd ha az olaszok tudnak csinálni valami hasonlo tartosat akkor le a kalappal....
Kishapsi:: egyet mondok én nem szeretem a német autókat főleg a VW Golfot és tudod miért?? Mert már unalmas hogy kimegyek a főútra és 10 perc alatt látok 50 et abból 15 tuningolva... Na most ebben mi a jó?? Mellesleg rohadnak mint a barom (haver autófényező tudna mesélni az ő 3-as Golfja is lett már kasztnizva!!) sztem amiket felraktál képet azok az összes javítva volt már mert külömben megette volna a rozsda. Másik haverom most adta el a 2-es Golfját 1.9-es Turbodizel motor volt benne egyébb okosságokkal hiába ment állandóan szar volt most vett egy 95-s 3-as Compact BMW-t és rohad a küszöb meg a csomagtartó!!! Most ez igy elég gáz.
Persze tudom h van akinek csak erre futja amugy meg a Golf jo tuningalap csak sajnos tul sok van belőle.
Ja és az nem érdekel hogy hány lovas a tuning diesel 1-es golf mert nem megy el több 10ezer km-rt mellesleg mondjuk nyomnánk egy versenyt visegrád felé és a kanyarokban leverném mert a Golf alatt nincs normális futómű ezt mindenki tudja kivéve ha veszel bele egy pár okosságot de az meg megint nem a gyári.
Ja gyári GTI 2-es és 3-as Golfot már nyomtam le ugyhogy annyira nem tartok tölük

Műszerfal??? A legszebb műszerfalakat az Olaszok csinálják nyugodtan nézz meg Alfát vagy az uj Grande Puntóét

A kép önmagáért beszél ez még tavaly készült full széria állapotban (azota katalizátor kuka + át lett írva a motorvezérlés+200-al többet forog ,nyár végén kap még egy sportvezérműtengelyt meg elviszem a Janó dobhoz egy sportrendszerre cseréltetem a gyári kipufot utána meg mindenki le fog hajolni

Ja és persze bocs ha megsértettem valakit béke gyerekek!!!
nekem is volt kettö 520i-böl szerettem..de elötte (az öreg e12)528ia jobban szerettem(pedig csuf volt nagyon )most e30 320ia...soha rosszabbat autóbol csak német.....
szia Csabi kerestél msn-en.
most megtalálsz ha gondolod, vagy ide is irhatod hogy mért kerestél.
Pfff....Az komoly...
És mik a kilátások?
Se váz se felni semmi.....
Még mindíg nincs meg a felnid?
Ha kész lex a moccom..... Remélem minél ha,marabbbbb