Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivel ment haverod???
itt van kiírva de itt azt írták hogy valami körverseny van......
jamal.
a gyorsulási verseny 3. forduloja volt ma.
sajnos én se jutottam ki, pedig tervbe volt véve, csak a teknika közbe szolt.(azért a brigádot képviselte az egyik srác, és hozta a formáját is.)
dáki én is kiakartam menni de nem gyorsulás volt hanem valami körverseny....... vagy mégse?? neten azt írták hogy valami verseny 3. fordulója volt ma, egyébként milyen volt?
Ma Voltam TÖKÖLÖN gyorsulási versenyen nagyon jóó volt sokan voltak nagyon!! Valaki esetleg volt közületek?Mert láttam 1 mito-t de nem toom h kié lehettett majd holnap rakok fel róla képet hátha valaki ráismert!!
majd néz utánna és/vagy mérj
evo-ba lánc-lánckerék kb.mennybe kerűl??????
1:100?
ne viccejj már.hát a simsonok menne k1:50el és az nem oan pörgős...
a 125ös crossba kell 1:25ös...
helyes,jól teszed,de nemtom hogy nézel ki,ezért leeht nem találjuk meg egymást
alapban 1/100keverés(a japcsiknál de gondolom a olaszoknál is)de fordulat függö..
azért mert szerintemnem egészséges hogy ilyen kevés olajat eszik
Ez is nicasilos!
Majd elviszem szerelöhöz,de a szerelőm állította be és azt mondta hogy ez az optimális,csak én igy nem szivesen hajtom,de ha neked több mint 1000-re elég akkor miért mondod hogy valami baj van???
szeva nekem gileram van de nekem több mint 1000 km re elég de szeintem vmi baj van nem tudjátok hogy lehet állítani az olaj adagolást?
Lenne Mindenkihez egy fontos kérdésem:1liter olaj meddig elég power nélkül??
Nekem kb 900km-re de van ismerösömnek egy rs-e akinek jó ha 600km-tert kibir
Jól van vazzzeee de a stretfighterre én is megyek,gondolom nem kérdés hogy te is,ugyhogy ha máshol nem akkor majd ott talizunk.
ez nagyobb hengert kapott ami nikasilos...szóval 1 olyan henger kurva drága...erről ennyit
24e,szombat,16órától szentandráson streetigter show!!!
haverom is fellép,1 fekete starral,gyertek nézzétek meg..
nah,nem jöttél,pedig ot voltam a főuccán 8tól fél 1ig
ennek meg a blokkja gyári szal! ez nem tuningolt! sok árnyalatos a festés rajta nem rossz!
enyém 70es gyári festéssel(ami többet ér mint átfújni) és 97es...ja és vadi új gumikkal...és 180ért árulom...
3 napos motoros tali Dombrádon ami már egy napja tart de ha valaki arra jár akkor benézhet..Streetfighter show meg minden ami motor.Jó buli lesz.
Egész hétvégén motorostali Balatonkenesén! Még nem késő elindulni!
Felvonulás szombat 16:00. Könnyen odataláltok, Kenese és Fűzfő között fel a hegyre ahol ki lesz írva! Eltévedni nem lehet, az út másik oldalán csak a Balaton meg a sín van.
Holnap lesz az Üllöi úton,Budapesten,a 18.ker.-ben,5-kor egy afféle motoros találkozó,akinek van kedve jönni az dobjon egy mailt a czmarton@citromail.hu-ra