Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah,dobtam fel pár képet az adatlapomra
Jah tudom de nem ma hanem csak holnap megyek és nem motorral.Feljebb akarom állítattni az olajat hogy többet kajáljon,mert most nem nagyon kajálja az olajat a szerelő meg csak kedden ér rá úgyhogy marad a busz.
Jah tudom de nem ma hanem csak holnap megyek és nem motorral.Feljebb akarom állítattni az olajat hogy többet kajáljon,mert most nem nagyon kajálja az olajat a szerelő meg csak kedden ér rá úgyhogy marad a busz.
erről van itt szó
Fogalmam nincs hogy mennyibe kerül az egész herce hurca ,de érdemes kiváltani mert többet ér nem baszogatnak miatta a rendörök sem.Meg ugye tök hivatalos.
Szerintem a mind1 hogy japán vagy olasz ha szar minőségü cucc van benne és nincs rendesen járatva és hajtva van állandóan az úgyis megmurdel. láttam én már nsr-t is ami egyik nap 170 -et ment másnap meg 20ért adták el. De láttam már mitot is amivel 170 et mentek és csak amiatt b****dott el mert lerázódott az olajcső!!
szinte mind1 hogy japán vagy olasz minden azon múlik hogy van szervizelve milyen minőségű alkatrészeket tesznek bele ha pl szar a dugó az meg szorul japánba is meg olaszba is..
és ez így van a többi alkatrésszel szétmennek aztán b***hatod
+1500 a postaköltség....
www.italmondo.hu szerintem itt naggyábol mindent megtalálsz ! Rendelésre hoznak sokmindent nekem tegnap jött meg onnan a gázbowdenem 1 nap alatt kihozták és aránylag jó áron!!
én+ugy vagyok vele legyen kicsit gyengébb de tartosabb elég gáz ha álandoan szerelgetni kell Tény az olaszok dizájnban jók de minöségben....4t-125O16] akkor inkább robogo
Hello Mindenki!
Most vettem egy mitót, kéne hozzá pár cucc: bovdenek, kormány csutkák, önindítóhoz az a kis szabadonfutó stb. Hol érdemes ezeket megvenni? Egyáltalán melyik boltok árulnak hozáá alkatrészt?

Kössz a segítséget
Hát igen: 125ccm, 2T, speed, OLASZ!
Mindennek megvan az ára! A Japánok csak egy fokkal jobbak, de azok nem is mennek úgy, és (na jó, gusztus dolga) nem is olyan szépek. Én maximalista vagyok . Nem érdekelt, hogy a Honda tovább bírja, megbízhatóbb, olcsóbb. Azt akartam, hogy nekem legyen a gyors . Én számoltam ezzel.
Inkább szenvedjek egy 2T-vel, mint egy 4T-vel döcögjek (Mármint 125-ösök körében, mert egyelőre csak erre van jogom. Persze, ha nagymotor, akkor 4T.)
Ha kész a motor, akkor már nem is fogok arra gondolni, hogy milyen hamar beszarhat, mert akkor JÓ! És nekem ez a lényeg.
Tehát aki olasz speedet vesz, az a sportosságért, gyorsaságért, szépségért veszi. De ennek ára van. Le kell mondani a kényelemről, pénzről.
Most nekem is beszart a motor. De, ha visszatekernénk az időt, AKKOR IS Cagivát vennék.
okés,tod hol lakok ugye?montam,h hol,maj akk keress,remélhetőleg ithon leszek
ezért mondják ha motorozni akarsz akkor japánt veszel... ha idegeskedn/költeni digot
röhögni fogsz de van egy speciális CBR ami 170et megy.mondjuk 150es hengerrel
hy elvtársak!
voltam a szerelönél és azt mondta a mitokra hogy egy nagyrakás szar.
szerdára csinálja meg nekem a hajtókart amit szétvert a dugo faszán.

nemtudom hogy jo ötlet volt e megvenni ezt a mitot ti mit mondtok a mitokra nekem a faszom ki van vele és már azon gondolkozok ha megcsinálja szerdára a csávesz és összerakjuk és egy másik szerelö belövi a karbit + a gyujtást és nem megy 170 et. akkor megy a hirdetésbe.
a bu_zi digo ugy megcsinálta azt a *** hogy nehogy meg tudják csinálni otthon.
azt mondta a szerelöm hogy kopogásos égése van tehát kurva nagy a kompresszio és ezért akar besülni+ kevés benyát kap a moped.
ezért sült be anno.
már azon gondolkozok veszek egy cbr-t.
nos tud nekem vki segíteni?
kosz!
Amúgy google-t is használhatsz.
Azaz a második az egy mito2
Tessék:) mito evo, mito1
mert miért lenne bölcs még az idén? bocs de nem értem
LE van kulombseg?ha bir valaki tegyen mar fol egy kepet a mito EVO meg egy sima mitot!elore is kosz!
huhh, forma, műszerfal, villa, elsőkerék, fék, segédalváz, blokkon egy kihajtás, váz is más picit, pontosabban máshol vana gyújtáskapcsoló, ezáltal az olaj és a víztartály is más, ennyi elég? :D
Joe-Z! az SPo2-d 4T?????egyébként ha meglesz évvége fele is lehet az enyém lesz