Jah tudom de nem ma hanem csak holnap megyek és nem motorral.Feljebb akarom állítattni az olajat hogy többet kajáljon,mert most nem nagyon kajálja az olajat a szerelő meg csak kedden ér rá úgyhogy marad a busz.
Jah tudom de nem ma hanem csak holnap megyek és nem motorral.Feljebb akarom állítattni az olajat hogy többet kajáljon,mert most nem nagyon kajálja az olajat a szerelő meg csak kedden ér rá úgyhogy marad a busz.
Fogalmam nincs hogy mennyibe kerül az egész herce hurca ,de érdemes kiváltani mert többet ér nem baszogatnak miatta a rendörök sem.Meg ugye tök hivatalos.
Szerintem a mind1 hogy japán vagy olasz ha szar minőségü cucc van benne és nincs rendesen járatva és hajtva van állandóan az úgyis megmurdel. láttam én már nsr-t is ami egyik nap 170 -et ment másnap meg 20ért adták el. De láttam már mitot is amivel 170 et mentek és csak amiatt b****dott el mert lerázódott az olajcső!!
szinte mind1 hogy japán vagy olasz minden azon múlik hogy van szervizelve milyen minőségű alkatrészeket tesznek bele ha pl szar a dugó az meg szorul japánba is meg olaszba is..
és ez így van a többi alkatrésszel szétmennek aztán b***hatod
www.italmondo.hu szerintem itt naggyábol mindent megtalálsz ! Rendelésre hoznak sokmindent nekem tegnap jött meg onnan a gázbowdenem 1 nap alatt kihozták és aránylag jó áron!!
én+ugy vagyok vele legyen kicsit gyengébb de tartosabb elég gáz ha álandoan szerelgetni kell Tény az olaszok dizájnban jók de minöségben....4t-125O16] akkor inkább robogo
Hello Mindenki!
Most vettem egy mitót, kéne hozzá pár cucc: bovdenek, kormány csutkák, önindítóhoz az a kis szabadonfutó stb. Hol érdemes ezeket megvenni? Egyáltalán melyik boltok árulnak hozáá alkatrészt?
Hát igen: 125ccm, 2T, speed, OLASZ!
Mindennek megvan az ára! A Japánok csak egy fokkal jobbak, de azok nem is mennek úgy, és (na jó, gusztus dolga) nem is olyan szépek. Én maximalista vagyok . Nem érdekelt, hogy a Honda tovább bírja, megbízhatóbb, olcsóbb. Azt akartam, hogy nekem legyen a gyors . Én számoltam ezzel.
Inkább szenvedjek egy 2T-vel, mint egy 4T-vel döcögjek (Mármint 125-ösök körében, mert egyelőre csak erre van jogom. Persze, ha nagymotor, akkor 4T.)
Ha kész a motor, akkor már nem is fogok arra gondolni, hogy milyen hamar beszarhat, mert akkor JÓ! És nekem ez a lényeg.
Tehát aki olasz speedet vesz, az a sportosságért, gyorsaságért, szépségért veszi. De ennek ára van. Le kell mondani a kényelemről, pénzről.
Most nekem is beszart a motor. De, ha visszatekernénk az időt, AKKOR IS Cagivát vennék.
hy elvtársak!
voltam a szerelönél és azt mondta a mitokra hogy egy nagyrakás szar.
szerdára csinálja meg nekem a hajtókart amit szétvert a dugo faszán.
nemtudom hogy jo ötlet volt e megvenni ezt a mitot ti mit mondtok a mitokra nekem a faszom ki van vele és már azon gondolkozok ha megcsinálja szerdára a csávesz és összerakjuk és egy másik szerelö belövi a karbit + a gyujtást és nem megy 170 et. akkor megy a hirdetésbe.
a bu_zi digo ugy megcsinálta azt a *** hogy nehogy meg tudják csinálni otthon.
azt mondta a szerelöm hogy kopogásos égése van tehát kurva nagy a kompresszio és ezért akar besülni+ kevés benyát kap a moped.
ezért sült be anno.
már azon gondolkozok veszek egy cbr-t.
huhh, forma, műszerfal, villa, elsőkerék, fék, segédalváz, blokkon egy kihajtás, váz is más picit, pontosabban máshol vana gyújtáskapcsoló, ezáltal az olaj és a víztartály is más, ennyi elég? :D
és ez így van a többi alkatrésszel szétmennek aztán b***hatod
Most vettem egy mitót, kéne hozzá pár cucc: bovdenek, kormány csutkák, önindítóhoz az a kis szabadonfutó stb. Hol érdemes ezeket megvenni? Egyáltalán melyik boltok árulnak hozáá alkatrészt?
Kössz a segítséget
Mindennek megvan az ára! A Japánok csak egy fokkal jobbak, de azok nem is mennek úgy, és (na jó, gusztus dolga) nem is olyan szépek. Én maximalista vagyok . Nem érdekelt, hogy a Honda tovább bírja, megbízhatóbb, olcsóbb. Azt akartam, hogy nekem legyen a gyors . Én számoltam ezzel.
Inkább szenvedjek egy 2T-vel, mint egy 4T-vel döcögjek (Mármint 125-ösök körében, mert egyelőre csak erre van jogom. Persze, ha nagymotor, akkor 4T.)
Ha kész a motor, akkor már nem is fogok arra gondolni, hogy milyen hamar beszarhat, mert akkor JÓ! És nekem ez a lényeg.
Tehát aki olasz speedet vesz, az a sportosságért, gyorsaságért, szépségért veszi. De ennek ára van. Le kell mondani a kényelemről, pénzről.
Most nekem is beszart a motor. De, ha visszatekernénk az időt, AKKOR IS Cagivát vennék.
voltam a szerelönél és azt mondta a mitokra hogy egy nagyrakás szar.
szerdára csinálja meg nekem a hajtókart amit szétvert a dugo faszán.
nemtudom hogy jo ötlet volt e megvenni ezt a mitot ti mit mondtok a mitokra nekem a faszom ki van vele és már azon gondolkozok ha megcsinálja szerdára a csávesz és összerakjuk és egy másik szerelö belövi a karbit + a gyujtást és nem megy 170 et. akkor megy a hirdetésbe.
a bu_zi digo ugy megcsinálta azt a *** hogy nehogy meg tudják csinálni otthon.
azt mondta a szerelöm hogy kopogásos égése van tehát kurva nagy a kompresszio és ezért akar besülni+ kevés benyát kap a moped.
ezért sült be anno.
már azon gondolkozok veszek egy cbr-t.