Na ez nem autós fórum, beszéljünk a motorokról:-)))) monnnnyuk
Ez a váz meg felni heggeszts elég reménytelennek tűnik.... főleg számlára..... ÖTLETEK???
Hát ha a megnézésről van szó akkor szerintem az én Alfa Romeo Duetto Spideremet (1.6-os motor)
40 éves kabriót azé megnézik, meg ordítanak másik kocsikból....
Majd rakok fel képet! Most csak olyan van amin nem vok rajta....
Látom megint behülyültetek
Nagy a meleg,vagy mi van?
Az én kocsim a legvagányabb,hiába emberkedtek itt
Lehet,hogy öregecske kicsit de jobban megnézik mint 1 ......
dszojzi
figyu mindenkinek más tetszik, kinek a pap kinek a papné.
vezettem 2,0 es 24V es máreát, nem rosz , de az összes fiátna nem tetszika belseje( ez saját vélemény).
én leragattam a VW nél, mert mind alkatrészárban, mind külsőben tetszik.
amúgy meg a multkori gyorsulás futamon, az a szakadt 20 éves 1 es golf megette a nitros mitsubishi eclipset, na onnantól lett kuss a pályán. és csak anyit mondott a mikrofonban a ordibálós emberke, hogy ezek utánn kár koptatni itt mindenféle több milios autokkal a betont.
enyit a golf ról.
de amint tehetem én is veszek egy szép uj kényelmes kocsit, az egyes golfot meg megartom játszósautonak.
Téged amúgy szeretnek az emberek? Milyen most a közérzeted?
Képzeld el, hogy valakinek tetszik a 2-es Golf. És képzeld el, hogy nem mindenkinek vesz meg apuci anyuci mindent. És valakinek nem az a lényeg, hogy egy autó hogy forog el 7200-ig, és hogy melyik fokozatban meddig lehet húzatni.
Attól, hogy más a véleményed, nem kéne leszólni a többit, mert Te semmivel nem vagy jobb.
És ha megfigyelted, a rád utaló személyes névmást nagy betűvel írtam. Mert megadom a kellő tiszteletet a fórumozó társank. Szerintem neked is ezt kellene tenned.
Kis pöcs te ne dumálj nekem mire neked jogsid lesz addigra én 3. autómat cserélem
Örülnél ha egy ilyenbe betehetnéd a segged majd meglátjuk milyen lesz az első autód.....
VEhetsz magadnak egy szétrohadt 20 éves 2-es Golfot tubódízelt a haverokkal majd a sufniba jol feltekeritek a turbót azt majd azt hiszitek ti lesztek a fasza gyerekek
Családi autó??, Legalább nem sírnak a kurvák elfér belőlük 4 kényelmesen
Beszéltem egy faszival, aki 1.6-os Asconát turbósított. Vákumosan lett megoldva a vezérlés. Egy 110 lovas VW szabályzót használt hozzá. Azzal a különbséggel, hogy itt nem az ECU vezérli, hanem bentről lehet tekergetni a nyomáson kultúráltan egy potméterrel. Elég korrekt.
Egy ilyesmi nem lenne rossz. Hideg motornál tökig vissza tudnám venni, hogy faszán vigyázzak a hengerfejre. Melegen meg aggy neki 1,2-1,3 bar.
Kipurendszert milyet raktatok az 1.6-osra? Mert ugyebár fojtás nélkül kéne, de én falra mászok az üvöltő kipuktól, nagyon idegesít hosszú úton az a buzi monoton zúgás.
Kishapsi, kamrás 1.9-es tuninggal kapcsolatban van valami tapasztalatod? AAZ motor.
Amire én gondoltam: 10/2.8-as adagoló, GT20 vagy GTB17, Sprinter cooler. A vízhűtőm maradna a kicsi szívóé, de kapna egy olajhűtőt is, szal szerintem melegedéssel nem lenne gond.
dzsojzi,
a 125-össel 10,000 km letekertem városban, aszfalt gumival, szépen gurult elsőkeréken is, ugyhogy hid el tudom hogy aszfalton mikor menyit kell fékezni.
Jólvan chevykém nem kell a szöveg... Milyen 14 éves lányok??? Nem vagyok pedofil öreg és külömbenis nem motorral nőzöm Hidd el lehet akármilyen motorod/autód attól még leszarnak a nők. Meg kell tudni őket szólítani beszélgetni velük fűzni őket magyarul csajozni kell tudni de remélem ezt neked nem kell elmagyaráznom hogy mennek ezek a dolgok csak nem vagy annyira balf@sz.
Hát ja sokaknak akik a számítógép mögött töltik az idejüket hétvégéjüket estéiket és itt osztják az észt azokat tudom sajnálni de nagyon. Reméálem te nem vagy ilyen........
Ez egy drága dolog a speedmotorozás ugyhogy azt mondom mindenki olyat vegyen amit fenn is tud tartani. De ezt egyszer már leírtam ugyhogy mindegy
de azért szidtad is nem?en meg menni szeretek vele nem nézegetni...villogni...ki elött 14éves kislányok elött(nagyobbak drágábbra buknak .)..azért mert valakinek hiányos/szakadt a motorja attol még megy ,nem szégyen ha lassan készül el a motorod(tudod lehet hogy másnak nincs rá léje csak apránként...nem mindenki szarja a lovét)
Bulizni illetve "jasszozni" ezzel szoktam többet belejöttem újabban a körforgalomban 4 keréken csúszásba...
Most őt szeretem jobban mert hűségesebb és jobban visszaadja a szeretetet és gondoskodást mint aza belvárosi kurv@ jutalomból ki lett szedve a katalizátora egyből vidámabban pörög 7200-ig
Ez a váz meg felni heggeszts elég reménytelennek tűnik.... főleg számlára..... ÖTLETEK???
40 éves kabriót azé megnézik, meg ordítanak másik kocsikból....
Majd rakok fel képet! Most csak olyan van amin nem vok rajta....
Nagy a meleg,vagy mi van?
Az én kocsim a legvagányabb,hiába emberkedtek itt
Lehet,hogy öregecske kicsit de jobban megnézik mint 1 ......
dzsojzi a tied menyi? 1,6 benzin 110Le?
bár a tied kényelmesebb (talán)a gyöngyház kékben audi A3 bör ülések csucsülnek.
figyu mindenkinek más tetszik, kinek a pap kinek a papné.
vezettem 2,0 es 24V es máreát, nem rosz , de az összes fiátna nem tetszika belseje( ez saját vélemény).
én leragattam a VW nél, mert mind alkatrészárban, mind külsőben tetszik.
amúgy meg a multkori gyorsulás futamon, az a szakadt 20 éves 1 es golf megette a nitros mitsubishi eclipset, na onnantól lett kuss a pályán. és csak anyit mondott a mikrofonban a ordibálós emberke, hogy ezek utánn kár koptatni itt mindenféle több milios autokkal a betont.
enyit a golf ról.
de amint tehetem én is veszek egy szép uj kényelmes kocsit, az egyes golfot meg megartom játszósautonak.
Képzeld el, hogy valakinek tetszik a 2-es Golf. És képzeld el, hogy nem mindenkinek vesz meg apuci anyuci mindent. És valakinek nem az a lényeg, hogy egy autó hogy forog el 7200-ig, és hogy melyik fokozatban meddig lehet húzatni.
Attól, hogy más a véleményed, nem kéne leszólni a többit, mert Te semmivel nem vagy jobb.
És ha megfigyelted, a rád utaló személyes névmást nagy betűvel írtam. Mert megadom a kellő tiszteletet a fórumozó társank. Szerintem neked is ezt kellene tenned.
Örülnél ha egy ilyenbe betehetnéd a segged majd meglátjuk milyen lesz az első autód.....
VEhetsz magadnak egy szétrohadt 20 éves 2-es Golfot tubódízelt a haverokkal majd a sufniba jol feltekeritek a turbót azt majd azt hiszitek ti lesztek a fasza gyerekek
Családi autó??, Legalább nem sírnak a kurvák elfér belőlük 4 kényelmesen
Akkor inkább Lamborghinivel ... De kinek van arra pénze? (hát nekem lesz )
Beszéltem egy faszival, aki 1.6-os Asconát turbósított. Vákumosan lett megoldva a vezérlés. Egy 110 lovas VW szabályzót használt hozzá. Azzal a különbséggel, hogy itt nem az ECU vezérli, hanem bentről lehet tekergetni a nyomáson kultúráltan egy potméterrel. Elég korrekt.
Egy ilyesmi nem lenne rossz. Hideg motornál tökig vissza tudnám venni, hogy faszán vigyázzak a hengerfejre. Melegen meg aggy neki 1,2-1,3 bar.
Kipurendszert milyet raktatok az 1.6-osra? Mert ugyebár fojtás nélkül kéne, de én falra mászok az üvöltő kipuktól, nagyon idegesít hosszú úton az a buzi monoton zúgás.
de kicsi turbonyomással (1,5bar) elmegy az is szépen.
Amire én gondoltam: 10/2.8-as adagoló, GT20 vagy GTB17, Sprinter cooler. A vízhűtőm maradna a kicsi szívóé, de kapna egy olajhűtőt is, szal szerintem melegedéssel nem lenne gond.
Ismerőseid közül csinált ilyen kamrás motort?
a 125-össel 10,000 km letekertem városban, aszfalt gumival, szépen gurult elsőkeréken is, ugyhogy hid el tudom hogy aszfalton mikor menyit kell fékezni.
Hát ja sokaknak akik a számítógép mögött töltik az idejüket hétvégéjüket estéiket és itt osztják az észt azokat tudom sajnálni de nagyon. Reméálem te nem vagy ilyen........
Ez egy drága dolog a speedmotorozás ugyhogy azt mondom mindenki olyat vegyen amit fenn is tud tartani. De ezt egyszer már leírtam ugyhogy mindegy
polinis mitohoz keresek átalakított hengerfejet. Ha vkinek van, megvenném! SOS
Biztos van autós fórum, ahol szídhatsz bárkit, mert úgyse olvasnánk el!
Most őt szeretem jobban mert hűségesebb és jobban visszaadja a szeretetet és gondoskodást mint aza belvárosi kurv@ jutalomból ki lett szedve a katalizátora egyből vidámabban pörög 7200-ig
Jo persze az előfordulhat h van kidőlt fa az erdőben de elég ritka a turisták meg ugyis félreugornak