Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MOTUL 600 2T azt tudok 4100Ft-ért
és a CASTROL R2 pedig 3390Ft.
Csá én tegnap vetem egy Cagiva Prima R50-et és szeretném tudni hogy van e valakinek 4db eladó index lámpája akinek van irjon msn-n vagy e-mailt:erikfajzat@citromail.hu
most olovastam az elöző hozzászólásom
nehézkes az írás
Mindkettő jó de a Castrol nem ér annyit mint amennyibe kerül asszem 5-6 rongy 1 liter R2. Annyit nem ér egyébként sztem a Motul még jobb is
Az enyém is volt műszakin Májusban az egy 10-es volt de jattoltunk h biztos minden rendben legyen. És rendben is volt
Melyik a jobb olaj?
- MOTUL 600 2T - vagy - CASTROL R2 -?
Vagy melyik a jobb márka?
Jaja,a vizsgadíj 3700K
Én elvittem szervízba és ők csinálták az egészet ezért 8K
Elviheti mindenki mega is
Egész pontosan:

Eredetvizsga: 14300.-
Forgalmi kiállításának a díja: 6000.-
Törzskönyv... : 6000.-
Vagyonszerzési illeték : 1875.-
Összesen: 28175Ft

+a kötelező bizt, az meg kinek mennyi 4000-8000Ft-ig
3700???? Egyik havaromnak meg 15000 volt és én meg azért örültem tegnap a 8000-nek. De ezek szerint én is beszoptam mert van mégolcsóbb
125-ös motor átiratása kb. 30.000Ft:
7.000Ft biztosítás
12.000Ft eredetiségvizsgálat
10.000ft illeték
1.785Ft átiratás
Mi??????? 8.000,-??????????????? A műszaki? Én ma vittem fél 9-re az enyémet és 3.700 Ft-ot fizettem. Ez érdekes!
Nem én tudok aludni csak voltunk versenyezni aztán most értem haza

Huh volt benzinégetés

A képen elöl haver Alfája háttérben Marisom
A 3-as Compact bimmer már ekkor hazament ugyhogy nincs rajta a képen..
Csá, Te sem tudsz aludni?.-)
Csak hogy pontosítsak kishapsin
Nem 25% lesz visszahozva hanem tervben van a 17% és a 23 % a mostani 15, 20-ról
Safee:: Azért ha kimész az utcára nem látsz már olyan sok öreg szoci autót mint mondjuk 5-7 évvel ezelőtt mert mindenki bevitte a régi trabantját adtak érte a Suzukinál 500ezer Ft-t és beleugrott egy 5-6 éves részletbe amit még talán mindig nyög de új autója volt!!! Szóval nemtudom itt felénk iszonyat kevés régi autót látni pl Ladák,Wartburg,Trabant és társaik. Nem véletlenül adnak el évente 20ezer vagy mennyi uj Suzukit és azon kívül még egy csomo VW,Opel,Seat,Skodát csak hogy ami szembe jut hirtelen (a Fiat nincs benne a első 5-ben ) szóval marha sok uj autó van. Szerintem itt Mo-n 5 év alatt legalább 8-10 évet fiatalodott az autóállomány.
és a feri visza akarja hozni a 25% os áfát, mert hogy tul nagy kiesés a 20% os az álamnak.
hát emehet a picsába.
Én pont ma csináltam meg az evora a műszakit. 8 darab ezres volt
ja az kimaradt hogy robogoztam vagy simsonoztam 2000 ből
na azért ez nem igaz!
hy elvtársak!

ekkora faszságot mostmár a mol már megint elmel de hivatkozni már megint tudott nagyon fasza már megint 300 ft a benya és azt mondta a hirado hogy máshol már csökentek a benzinárak.
ááá
átváltok vmi környezetkímélöbb üzemmodra pl egy tornádora
a kurv@ @nyukat már.
esküszöm keresek egy emberkét aki csinál egy 11kw os elektromos gyorsasági mocit és avval szálguldok.
kiváncsi lennék ha elektromos dolgokkal járnánk milyen adot emelnének
talán paksra hivatkoznának hogy leált az egész atomerömü és a 44ft kw-onkénti ár hirtelen 150 forint lenne????
fasza régen 2000ft bol olyan jot motoroztam hogy 1 hétig nem kellett a benzinkut fele néznem de most meg 3000 forint is kevés lesz egy tele tankhoz.
fasza csak igy tovább!
Hajrá Magyarország!!
3700 ft... egy fél markolás
Sziasztok!
Kinéztem egy Cagiva MItot, rendszámos, nem tudjátok mennyi lenne a nevemre iratás pontosan????
(Amúgy most is Mitom van, csak ez nem rendszámos....) Előre is kössssz
Ja és mennyi vizsgáztatni, mert Szeptemberben lejár....
Az igaz de az 1,6-os új autók legtöbbje is erősebb mint 70KW.