Csá én tegnap vetem egy Cagiva Prima R50-et és szeretném tudni hogy van e valakinek 4db eladó index lámpája akinek van irjon msn-n vagy e-mailt:erikfajzat@citromail.hu
Safee:: Azért ha kimész az utcára nem látsz már olyan sok öreg szoci autót mint mondjuk 5-7 évvel ezelőtt mert mindenki bevitte a régi trabantját adtak érte a Suzukinál 500ezer Ft-t és beleugrott egy 5-6 éves részletbe amit még talán mindig nyög de új autója volt!!! Szóval nemtudom itt felénk iszonyat kevés régi autót látni pl Ladák,Wartburg,Trabant és társaik. Nem véletlenül adnak el évente 20ezer vagy mennyi uj Suzukit és azon kívül még egy csomo VW,Opel,Seat,Skodát csak hogy ami szembe jut hirtelen (a Fiat nincs benne a első 5-ben ) szóval marha sok uj autó van. Szerintem itt Mo-n 5 év alatt legalább 8-10 évet fiatalodott az autóállomány.
ekkora faszságot mostmár a mol már megint elmel de hivatkozni már megint tudott nagyon fasza már megint 300 ft a benya és azt mondta a hirado hogy máshol már csökentek a benzinárak.
ááá
átváltok vmi környezetkímélöbb üzemmodra pl egy tornádora
a kurv@ @nyukat már.
esküszöm keresek egy emberkét aki csinál egy 11kw os elektromos gyorsasági mocit és avval szálguldok.
kiváncsi lennék ha elektromos dolgokkal járnánk milyen adot emelnének
talán paksra hivatkoznának hogy leált az egész atomerömü és a 44ft kw-onkénti ár hirtelen 150 forint lenne????
fasza régen 2000ft bol olyan jot motoroztam hogy 1 hétig nem kellett a benzinkut fele néznem de most meg 3000 forint is kevés lesz egy tele tankhoz.
fasza csak igy tovább!
Hajrá Magyarország!!
Sziasztok!
Kinéztem egy Cagiva MItot, rendszámos, nem tudjátok mennyi lenne a nevemre iratás pontosan????
(Amúgy most is Mitom van, csak ez nem rendszámos....) Előre is kössssz
Ja és mennyi vizsgáztatni, mert Szeptemberben lejár....
és a CASTROL R2 pedig 3390Ft.