Nekem ez jobban tetszik mint a 125-ös cbr. Az nekem olyan mintha nagy motornak szeretne kinézni, de mégse az . Amúgy nincs vele semmi bajom egyik osztálytársamnak az van. De ez olcsóbb is majdnem 200ezerrel. Teljesítménybe meg nincs nagy különbség. Meg arra is rájöttem, hoyg nekem a nakedek jobban tetszenek mint a sportgépek.
Ne értsétek félre nem leugatásból mondtam csak a személyes véleményemet hogy én nem cserélném el még a frecciámat se egy YBR-re pedig és se húzom neki mindig és én is szeretem 4 ütemű gépeket.
Amúgy mennyiért vetted a Mitodat? szerintem 350ért nagyon megérné megvenni csak elvették a jogsimat
Sztem teljesen jó. Amikor tanultam motorozni nekem az mz is tök jó volt. Ez kb úgyanúgy megy.
Nekem fontosabb hogy egy motor kényelmes legyen és megbízható, mint az a pár ló.
Hát azzal egyetértek hogy nem szoktam mindig tiltásig húzni a gázt. ( néha azse árt )
De sztem azért minőségre biztos jobb lesz a yamaha mint egy 9 éves cagiva. Nem mondom hogy a mito rossz, de vmi mindig van vele. Énmeg jobban szeretem ami egyszerű és csak felpattanok rá aztán megyek. .
hát,ő nem anynira az a motoros,aki minden lóerős kiakar csavarni a mociból,meg minden,és inkább vesz 1 oat,mer annak kicis a fogyasztása,meghát új és az szerinte megbízható....hát én pl soha se cserélném le
nah ennyi...
Egyébként it raktátok össze fateroddal?
Meg miket cseréltetek ki benne? Mert ha fötengelyhez nem nyúltatok annak ellenére azt is ki kell centírozni minden egyes széthúzásnál. Vagyis ajánlatos. Meg hát azért a 76000ezer elég soknak tűnik, vagy henger is bajos volt és cseréltétek, mert akkor meg nem olyan csillagászati az összeg.
hy!
na megjöttek a dolgok a motoromhoz szerdán és 2 nap alatt össze is raktuk az egészet 2 alátét ugy megszivagtott mint állat
szerdán a szimering alatt lévö tegnap meg a kuplungkosárban lévö de éjfélkor ki is birtam probálni:)
kemény 3km-es duboval büszkélkedhetek és kurva nagy kopresszioval
a gyerekkel meg nem tom mi lesz egy kis lovét csak lekéne szakitani tölle.
mert ez a kis beavatkozás nekem 76000ft-ba került ugyhogy jo lenne ha legalább a felét megadná a gyerek.
Amúgy mennyiért vetted a Mitodat? szerintem 350ért nagyon megérné megvenni csak elvették a jogsimat
Nekem fontosabb hogy egy motor kényelmes legyen és megbízható, mint az a pár ló.
De sztem azért minőségre biztos jobb lesz a yamaha mint egy 9 éves cagiva. Nem mondom hogy a mito rossz, de vmi mindig van vele. Énmeg jobban szeretem ami egyszerű és csak felpattanok rá aztán megyek. .
nah ennyi...
De ne számítson olyan teljesítményre és főleg minőségre mint egy Miton
4t....
Meg miket cseréltetek ki benne? Mert ha fötengelyhez nem nyúltatok annak ellenére azt is ki kell centírozni minden egyes széthúzásnál. Vagyis ajánlatos. Meg hát azért a 76000ezer elég soknak tűnik, vagy henger is bajos volt és cseréltétek, mert akkor meg nem olyan csillagászati az összeg.
Ha hülye volna!
na megjöttek a dolgok a motoromhoz szerdán és 2 nap alatt össze is raktuk az egészet 2 alátét ugy megszivagtott mint állat
szerdán a szimering alatt lévö tegnap meg a kuplungkosárban lévö de éjfélkor ki is birtam probálni:)
kemény 3km-es duboval büszkélkedhetek és kurva nagy kopresszioval
a gyerekkel meg nem tom mi lesz egy kis lovét csak lekéne szakitani tölle.
mert ez a kis beavatkozás nekem 76000ft-ba került ugyhogy jo lenne ha legalább a felét megadná a gyerek.
Látom neked is primád van, én is most akarok veni egy primát mi a véleményed a motorról?
Hogy megy, milyen nagy ez a motor?
Kössz