Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy szerelő itt CSepelen most nemrég beszéltem vel azt mondta 9 körül felhív hogymit tud szerezni. de köszi mindenkinek a segítséget!
fogd honodalá irány a bonto!
BASZKI!!! én azt hittem neked va neladó......!!!!!!!!...........ááááááá....nah mind1...nagyvason meg faszom van.....
igen bevált,de a gyári méretet vedd meg.
akkor keresgélj a nagyvason (képet innen szedtem le)jó idötöltést...
Chevy
Bevált nekik?Remélem nekem is befog,mert szerintem azért ezt a vastag kereket aminek nagy a futófelülete nehezebb is hajtani,mint egy utcait
Lemértem: zöld: 10 cm, sárga: 9 cm, piros: 16 cm, ezekbe nlehet + - 1-2 mm de amint néztem a képed ugyan ilyen va n nekem, itt is van ról a a kép:
Sziasztok!
Továbbra is fenn áll az a problémám, hogy nem forog ki a motor rendesen. 10500-nál elkezd dadogni. Tud vki magyarázatot adni erre?
hello..milyen mocid van..az enyémen is ilyen felirat van..meg a hátsó is ilyen..majd megérdeklődöm az előző gazdáját hogy honnan vett az enyémre mert új van rajta...
valami gond van a linkkel mert nem tudom megnézni légyszi rakd már be újra mert kíváncsi vok a mocira
aha..mert nekem még nem fontos de itt már élet-halál harc megy a használt gumikért ...azért akartam kérdezni hogy tudsz-e még xerezni?...persze hogy megyek..ha jön valaki akkor pénteken is
60körös??? Az picsasok....
20-ért sok. de azé küldhetsz képet:D
ezeket mérd+ tolomérövel-tárcsa átmérö/piros- agyméret/sárga -yuktávolság /zöld
St.ev.e & Safee!megvannak a tárcsa méretei nos! a tárcsa belső lyukától a peremig 8,5 cm,,, a tárcsa átmérője kb 26cm,,, a tárcsa vastagsága(már elég kopott) 4mm,,, az agy vagy mondhatom lyuk átmérője pedig 9 cm, ennyi ha még vmire szükség lenne szólajtok!
Csá! Biztos az volt, emlékszem a dobjára. K.szép! Nem eladó?
Esetleg valami képet rólluk ha lehetne THX
a baráti körben 3 tdr-n van fent utcai heidenau (elöl/hátul)jó nekünk bevált.
vazz ez sürgös lenne:?:
hogy lehet a power mozgo részét tisztitani a koksztol mert brigécioval sehogy arra már rájöttem meg a benya se vmi hatásos akkor mi a fa*om??????????????????????????
Olyan kérdésem merül fel, hogy lehetőség nyílik venni 3garnitúra michelin pilot race gumit, amit pályán használtak (tehát a széle le van gyűrve), de utcára tökéletesek. Kb. 60körörsek. Kinek lenne rá szüksége? Mert a 3 garnitúra nekem sok valamint most nincsen olyan motorom amire fel tudnám rakni, mert a mito gyári gumijait nem fogom kidobni, mert még nagyon jó állapotúak ahhoz.

Tehát a lényeg a gumik mérete: 110/70*17
150/60*17

Valamint 20ezer a garnitúra!
Ahan,hát nekem végülis csak utcára kell,szóval nem akarok terepes gumit csak utcait,megmutatom mien van most
Valami konkrétabbat tudsz mondani?
Én endurora a Mitas E08-as mintáját tudom ajánlani, az olyan jó köztes gumi. Enyhébb terep, lájtosabb utcai használat, ez olyan a kettő közti.
Nah pont jó h gumikról irtok neke is kéne egy az enduromra de nem ilyen nagy enduró kerék hanem utcai.
Aszondjátok nem a márka a lényeg?ebben lehet valamiEz a heidenau elég jó árban van
Szerintem megéri az árát az a moci ha olyan jó mint ahogy mondtad .
Vedd meg az enyémet. És akkor nem kell agyalni rajta, hogy melyik milyen állapotban van. Az enyém tényleg újszerű állapotban ~5000km-rel. És a 2002-es évjárat sem olyan nagyon öreg. Az ára pedig 799Eft. (ami valamilyen szinten még képlékeny, de nem engedek sokat, mert magáért beszél a motor)

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod =584293&command=ugras&screenwidth=1024

Itt található a hiredetés.
vazze...van amit mind2ten szeretünk