Nem én voltam sajnos pedig mentem volna csak mosz derült ki hogy nagyon szar a blokk a mocinban és azért kérdezem hogy 98as evo blokk jó-e bele ???
De Újszálvásón biztos hogy kint leszek MITO-sok gyertek sokan Juniús végén Szilvás
Pontosan rá kerestem !!!!
2006. június 23-25. Újszilvási motorostalálkozó, (Újszilvás)
sztem bele lehet tenni ugyan akkora ha minden igaz és a váz is ugyanaz. technikailag nem változott csak külsőre sztem de cáfoéljatok meg ha nem így van
Csáó! az jó ha a 92-es Primám 200méteren 14mp-et megy?valaki lécci mondja meg hol tudok tárcsát előre venni és fékpofát!!!!!előre is köszi!!esetleg jó e rá régebbi mitoé vagy fiatalabb primáé? előre is köszi
Mecsek motor -21000ft.
Szatuna kft. -13000ft+500 ha füst színűt akarsz. (DE KELL NEKIK MINTA)
Vagy bontókban talán előfordul. De nagyon kicsi rá az esély.
Akkor az eléggé hervadt egy mito lehet :D enyém anno hamar fentvolt 180-on,, 160-ig még okés volt a gyorsulás de onanntól volt kis küszködés :D 185körül ment...
St.ev.e! egyébként szerintem nagyon faxán megy. esztétiakailag még 1-2 hiba van... meg kéne rá tárcsa meg fékpofa. meg gy hátsó gumi + 1 önindító. nem tudod hol tudom ezeket beszerezni?
Hi! egy cagiva Mitonak mennyi idő/út kell ahoz hogy megnézzem a végsebességet?
Tegnap olyan 3km-en gyorsult fel 150-re. De az is úgy, hogy 1 km után volt már 130-on.
Jaja, sajnos be kell tolnom mert az önindítót vagy viszem esztergájoshoz, vagy veszek egy újat, és ami még kéne a motorra az előre új tárcsa meg fékbetét.
De Újszálvásón biztos hogy kint leszek MITO-sok gyertek sokan Juniús végén Szilvás
Pontosan rá kerestem !!!!
2006. június 23-25. Újszilvási motorostalálkozó, (Újszilvás)
ÍVálaszt elöre is KOSZ mindenkinek
nézd meg rá a 21-eset és a 17-eset vmelyik a 2 közül jó lesz.
amúgy sikerült a gépet af1-re cserélni?
Szatuna kft. -13000ft+500 ha füst színűt akarsz. (DE KELL NEKIK MINTA)
Vagy bontókban talán előfordul. De nagyon kicsi rá az esély.
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy (1995.12.) Mito Evo-ra hol és mennyiért lehet kapni szélvédőt!
Nagyon fontos!
Előre is köszi!
Hy!
Cagiva Mito 125 -höz milyen olajat vegyek az olajtartályba mert kezd kifogyni.
előre is köszi a válaszotokat.
Van barátja???
130km/h felett is jól kéne még gyorsulnia.
Tegnap olyan 3km-en gyorsult fel 150-re. De az is úgy, hogy 1 km után volt már 130-on.
a füstölés azt mutatná hogy kap-e olajat ha nem akkor az baj ilyeneket nézz meg rajta