Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mitogeri: az elektronyos kütyüvel mi a helyzet???? van neked vagy nincs?
ne mtudaj senki sem hogy hol tudok primához alkatrészeket venni????esetleg telszám???? (féktárcsa, betét, ami nagyon kéne)
Nem én voltam sajnos pedig mentem volna csak mosz derült ki hogy nagyon szar a blokk a mocinban és azért kérdezem hogy 98as evo blokk jó-e bele ???
De Újszálvásón biztos hogy kint leszek MITO-sok gyertek sokan Juniús végén Szilvás

Pontosan rá kerestem !!!!
2006. június 23-25. Újszilvási motorostalálkozó, (Újszilvás)
sztem bele lehet tenni ugyan akkora ha minden igaz és a váz is ugyanaz. technikailag nem változott csak külsőre sztem de cáfoéljatok meg ha nem így van
MikeWhite! Voltál május 1-jén Kunmadáron? Mert láttam egy sárga, körlámpás Mitot sötét plexivel, meg sportkipuff.-al és kibaszottul tetszett.
Halli skacok a kérdésem a köv. lenne van 91 es mitom és ebbe bele lehet tenni az evo blokkját ????
ÍVálaszt elöre is KOSZ mindenkinek
Csáó! az jó ha a 92-es Primám 200méteren 14mp-et megy?valaki lécci mondja meg hol tudok tárcsát előre venni és fékpofát!!!!!előre is köszi!!esetleg jó e rá régebbi mitoé vagy fiatalabb primáé? előre is köszi
scoefield
nézd meg rá a 21-eset és a 17-eset vmelyik a 2 közül jó lesz.
amúgy sikerült a gépet af1-re cserélni?
Mecsek motor -21000ft.
Szatuna kft. -13000ft+500 ha füst színűt akarsz. (DE KELL NEKIK MINTA)
Vagy bontókban talán előfordul. De nagyon kicsi rá az esély.
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy egy (1995.12.) Mito Evo-ra hol és mennyiért lehet kapni szélvédőt!
Nagyon fontos!
Előre is köszi!

Hy!
Akkor az eléggé hervadt egy mito lehet :D enyém anno hamar fentvolt 180-on,, 160-ig még okés volt a gyorsulás de onanntól volt kis küszködés :D 185körül ment...
most sokkal okosabb lettem
miért nem nézed meg??
Valaki megtudja mondani nekem,hogy milyen méretű gyertyakulcsot kell vennem az AF1-emhez?
ja és 2 év jogsi után már lehet menni korlátlanra.
Július elején lesz meg 2 éve az A1, így minden ok.
Safe hogy lenne neked 18-évesen most nyáron korlátlan jogsid? Nem csak 21-23 évesen lehet korlátlan jogsira menni.
Csáó skacok.
Cagiva Mito 125 -höz milyen olajat vegyek az olajtartályba mert kezd kifogyni.
előre is köszi a válaszotokat.
St.ev.e! egyébként szerintem nagyon faxán megy. esztétiakailag még 1-2 hiba van... meg kéne rá tárcsa meg fékpofa. meg gy hátsó gumi + 1 önindító. nem tudod hol tudom ezeket beszerezni?
Hogy néz ki a nővéred???
Van barátja???
Akkor ott valami nagyon nem jó...
130km/h felett is jól kéne még gyorsulnia.
Hi! egy cagiva Mitonak mennyi idő/út kell ahoz hogy megnézzem a végsebességet?
Tegnap olyan 3km-en gyorsult fel 150-re. De az is úgy, hogy 1 km után volt már 130-on.
Jaja, sajnos be kell tolnom mert az önindítót vagy viszem esztergájoshoz, vagy veszek egy újat, és ami még kéne a motorra az előre új tárcsa meg fékbetét.
azt kellene megnézni hogy szikra van-e
a füstölés azt mutatná hogy kap-e olajat ha nem akkor az baj ilyeneket nézz meg rajta