A nevemre kattintva is látható a gép. De pusztán ha beírod a hsznaltauto keresőjébe, hogy mito akkor enyém a matt szűrke 2002-es. Nincs olyan sok úgysem!
Rabó!
Nézegettem a programban, de sajnos nem tudok jót mondani.
Minden féle gépet ír a program, de Prima nincs. (meg Blues se) Szóval nagyvas.hu. Nézegettem a betétek méreteit, de sajnos nem egyezik egyikével sem. Én arra konkrétan emlékszem, hogy az Elefant első betéte egy az egyben megegyezett a Mito hátsóéval...
Csak a szimering a gondja.Nameg gyertyát cseréltem mert ami bentvolt az összevissza nyomatta a szikrát
napi 15 csepp olaj a vátónál elmegy.Sürgősen kellene cseréltetnem de azt sem tudom,hogy milyen méretűt kell vennem bele,azt sem,hogy hol vegyem és azt sem,hogy ki fogja belerakni
Szal elég a bajom
Kép még nincs de 150K-t adtam érte&pár használt kacatot amik már nem kellettek nekem(számtech alkatrész)
Te Osi! Nekem is kéne gumi. Nem tudom, hogy gáz-e az, hogy az elsőt meghagyom és csak a hátsó tcserélem. Amúgy nekem előre 110/70-es van, de ez nem lényeg, mert csak hátsó 150/60-as kéne:D. Mennyiért adnád (első, hátsó?)
Pesten hol kapok alkatrészeket ?Most speciel szimering kellene de előbb utóbb 2 tükör is kelleni fog
Tud valaki egy jó kis boltot?Esetleg szervízt?Nem lenne szerencsés ha én tenném be a váltóhoz a szimeringet
Múltkor már kérdeztem hogy hol lehet plexit kapni mito evo-hoz. Kössz a választ!
Most az lenne a kérdés, hogy hol és kb mennyiért lehet kapni mito evo-hoz hátsóülést és idomokat kapni? Az ülés nagyon fontos lenne mert ellopták!
Előre is köszi!
Itt van a telefonszámom: 0620/662-9785
Van msned? vegyél fel:D. Vagy írj egy telefonszámot. Köszi.
Az nem eladó! 2db gyári indexem van eladó!
2DB de már mondtam. 5000Ft/2db
Elsők és hátsók is kénének. Nemgond, ha használt.
Nézegettem a programban, de sajnos nem tudok jót mondani.
Minden féle gépet ír a program, de Prima nincs. (meg Blues se) Szóval nagyvas.hu. Nézegettem a betétek méreteit, de sajnos nem egyezik egyikével sem. Én arra konkrétan emlékszem, hogy az Elefant első betéte egy az egyben megegyezett a Mito hátsóéval...
napi 15 csepp olaj a vátónál elmegy.Sürgősen kellene cseréltetnem de azt sem tudom,hogy milyen méretűt kell vennem bele,azt sem,hogy hol vegyem és azt sem,hogy ki fogja belerakni
Szal elég a bajom
Kép még nincs de 150K-t adtam érte&pár használt kacatot amik már nem kellettek nekem(számtech alkatrész)
milyen motort vettél te? minden kínja van? :)))
hogyé adta?
tegyél már be képet ha van
Tud valaki egy jó kis boltot?Esetleg szervízt?Nem lenne szerencsés ha én tenném be a váltóhoz a szimeringet
Sok sikert hozzá
ilyenkor le tudnék löni vkit.
nem tudja vki hogy az ellensulyt hogy lehet összepakkantani és hogy kell beállítani mert nem tom hogy van...
Múltkor már kérdeztem hogy hol lehet plexit kapni mito evo-hoz. Kössz a választ!
Most az lenne a kérdés, hogy hol és kb mennyiért lehet kapni mito evo-hoz hátsóülést és idomokat kapni? Az ülés nagyon fontos lenne mert ellopták!
Előre is köszi!
Helló!