Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva DennyM egy spanomnál van még 1 elektronika,Ender Gabinak hívják,
0630 271 7427
hívd bizalommal.
vezettem már motort heidenau papucsokon és nem győzött meg... én a márkákra esküszöm. nem véletlenül vannak a független gumitesztek, például motorrevüben. nem mindegy milyen gumi van egy motoron, mivel za érintkezik az aszfalttal. sokkal másabbul viselkedik egy profi jó gumival a motor mint egy középkategóriással vagy mégrosszabbal, nem beszélve a tapadásról... ez köbö olyan mint a bukósisak: lehet venni középkategóriásat is, az is teljesíti az előírásokat, de a profi bukó azért többet is ad mint a minimális szint. én minél jobban élvezni akarom a motorozást, amin egy profi gumi csak javít, nem beszélve arról hogy nagyobb a biztonság érzetem kanyarokban
Baba?! (ez mit jelent?)
Különben szép csaj.
okés!előre is köszi...sokat lehetne vele spórolni és szinte ugyan az
Mi az, hogy "váltónál"?
Dadis: mitogeri-t kérdezd már meg hogy tud-e gyújtáselektronikát és hogy mennyiért, mert már tudnom kéne.. holnap kérdezik boltban hogy rendeljenek-e vagy ne. msn-re nemtudok fellépni sajna
nem hugom hanem nővérem csak nagyon baba
találtam hiedeaut 12000ért újat...de ennél tuti jóval oclsóbban lehet venni használtat
Semmi baj vele(ellenben az elöregedet használtakkal)tipikus nem ismerjük de leszoljuk,probáld ki rájösz.
majd megkérdek vkit, de ilyen méretben nemtom van-e
AF1 nek a váltónál lévő szimering métetét tudja valaki?
jah, slicket ráááá, Hétvégén láttunk egy motort, zánkán, jött vele a faszi, szépen pályaidom, egy kis spot lámpa benne elöl, hátul néhány led, rendszám, szakadozott slick gumi, ígykell, mondjuk gondolom soha nem áll meg, miapöcsnek?! :D
Danim!nekem egy 92-es Primára kéne esetleg egy jó állpaotú használt. Tudnál? a méret:120/80 - 16 60T
nem baj st.ev.e megbeszéljük ha találunk megoldást, utánvétel ésabba benne a postaköltség...csak az a baj hogy ma fater kitalálta h addig ne nagyon motorozzak még ezeket le nem cserélem. nah most itt az az izé h a fékeke fognak mintbrutál de neki lehet mondani....a gumiban igaza van mert attól én is parálok...adott egy 20ast hogy csináljam meg...nem tudom hogyelég lesz...nah majd meglátjuk!az eddigieket is köszönöm!!!holnapra megleszneka méretek.
Heidenau???
Mire akarjátok tenni? Egy Hyosung GV250-re oké, de ha mito-ról van szó, akkor tiszteljétek meg vmi hozzávaló abronccsal: Michelin, Dunlop, Pirelli használtan is találni őket jó áron, én is úgy vettem
én vagyok a rangidős, stippi-stoppie van!! (stoppie-t egyébként ismerem a motor révén de a stippi az mi? :)) )

amúgy mennyi idős is a lány?
Meztelen kép? Addig nemhisszük el, hogy a hugod :)
gumi heidenau(német)szerintem jó.- www.mofaker.hu
fúú a mindenmit
baze jó csaj
tehecc még pár képet
köszi a válasz!
Nem cseréltem-kp.kellett neki
mind1...holnap leszedem a tárcsát és megmérem pontosan. betét az szinte tuti lesz ugye a nagyvason, gumit újonna nlehet venni de drága...kéne vmi használt...és remélem lesz első tárcsa is
hűűű idenézek és miket látok!
gratulálok a hugodhoz

már majdnem írtam, hogy add meg a telefonszámár, de azért ennyire nem akarok lényegretörő lenni
jah..Csepel..háát kicsit lehet hogy messze lesz eljuttatni
de persze..hétvégére megtudakolom hogy lehet-e még..de amúgy tuti lesz valamilyen..merre is lax?
5000ezerért nem sok a betét,de te a tárcsára irtad,vedd le a tárcsát mérd+ugy könnyebb.Gumitéma:én keresek használt 140vagy 150- 18 használtat gazdaságos áron(70%os legyen-sport/tura)5let?