Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

óh isten vagy, köszi!
Rabó
Itt a weboldala a szalonnak: http://www.francomotor.hu/ Itt találsz elérhetőséget
a fényezés dolgot szerintem meg tudja oldani bármelyik fényező. a többit passzolom
Sziasztok!
Na a rámtolatós ügy miatt voltam tegnap kárfelmérésen: tank fényezés, bal kuplung kar csere, bal kormány csere, sárhányó csere, váltó rudazat csere.... kb enyi, na most ezt számlára kell megcsináltatnom, így az lenne a kérdésem, hogy itt Budapesten hova vigyem el megcsináltatni??? VALAKI VALAMIT????
Huh de király!tudzs esetleg egy telefonszámot???vagy e-mailcím?vagy vmi elérhetőség?köszi előreis!egyébként az eslő tárcsa meg lesz esztergálva mert még a min kopásig van 6 tized mm, szóval még meg lehet csinálni, az esztergályos el is vitte. előre fékbetét ne mkell csak hátra és azt már meg is rendeltem mint ahogy a gumit is ami continental lesz. úgyhoogy amit még meg kell csinálni az az önindító. vagy vezsek egyet használtan, vagy pedig meg lesz ez csináltatva még nem tudom. de köszi az eddigieket!!!
Húú skacok!! Szükségem lenne egy budapesti Mito EVO tulajdonos fél órás segítségére!! Naagyon fontos nekem, ha van vki tudna segíteni az szóljon plííz!! msn-en elértek: dennym@citromail.hu
Rabó
Debrecenbe a böszörményi úton va Cagiva márkakereskedés
Rabó
Debrecenbe a böszörményi úton va Cagiva márkakereskedés
nem tudja valaki hogy hol lehet karburátorfelujitó szettet venni?
köszi
csá motoring 5000 huf párban
AF1
88-as
És van pár csavarhúzom meg 1 gyertyakulcsom.Szal halott ügy
Hű...
Az a baj, hogy ez így neten keresztül sajnos nem igazán műxik. Pedig nem is komoly dolog az egész, csak hát így...
Kérdés:
Szerszámaid vannak hozzá? Konkrétan ez milyen Aprilia? Mikori?
(az olajleeresztő valszeg 24-es fejű, a betöltő sok fajta lehet, vagy imbusz, vagy kézzel kitekerhető műanyag fejű, stb...stb...)
Nem ismerem így látatlanban az Aprilia blokkokat, de megpróbálok/megpróbálunk segíteni.
Sziasztok!

Mito EVO-hoz vkinek nincs működő gyújtáselektronikája amitől meg is válna? Kellene egy nagyon
ne hivogasd(max érdeklödj van e esély rá?) menj oda a tieddel pl:majosháza,lakitelek
azt sem tudom,hogy hol kell az olajat unánntölteni!Kicsit folyik a szimeringnél és már motorozni sem merek mert nem tudom mennyi maradt bent
Gondolom most vihogás tárgya lettem de komolyan nem értek még hozzá
Pff....Informatikus vagyok...Ennyi nem elég?
1 gyertyacsere 2 napig tartott...
Maradnék inkább a számítógépeknél
Esetleg ha valaki Budapesti és segítene akkor azt megköszönném
chevy: nem éztem még, de szted otttudok venni normális állpapotban?de vszínű h felhívok egy két bontót
Egész nap a problémádon gondolkoztam, és rájöttem a megoldásra:
1: kiveszed a szimeringet
2: leméregeted mekkora kell
3: veszel hozzá szimeringet
4: berakod a szimeringet
Vélemény?
akkor vegyél.....bontokban nézted már?
ez a baj...ez már 4 alatt van...ezért kéne venni,,, a szélén már ilyen perem szerű cucc van
az a minimum vastagság(addig használhatod)
Chevy! ez a tárcsára van írva: min TH 3,5 mn ez jelenthet vmit
Tudok gumit,de én csak szombaton megyek mert pénteken infó érettségi aztán meg megyek olajat venni.Szombaton ebéd után indulok sztem.
Mi ma megnézhettük a törit,de csak az elsö része lett kijavítva ott27pontom lett a 45-böl,lehetett volna jobb is.Matekbol nyilván 47 pontom lett de csak két feladatot tudtam a többit lemásoltam egy okostolyásról .
A magyarnál elbasztam mert érvelést írtam és regényekröl kelllett volna(igaz 3-at irtam bele)de 2 novellát meg egy verset is
vazzeg...én még az apriliamhoz sem találok sehol szimeringet