Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rám gondolsz?
Én elsögumit vettem rá nem hátsót,2500-ért.Raktál fel képet növéredröl?
Akkor te jössz makora,mert én szombaton megyek
nemtom már ki mondta h tömjem ki a Grex sisakot új párnákkal, de köszi, bevállt!!
Mostmár nem fog lötyögni a kedvesem fején :)
Tényleg nem rossz a Heidenau nekem azelőtt Michelin volt fennt és sokkal keményebb gumi volt és nem adott pontos visszajelzést sem..
A Heidenau-val mentem már egy szezont és nagyon tetszik gyorsan bemelegszik és jobban tapad mint a Michel például első keréken gurulás sokkal könnyebben megy vele ( a Michel gyakran elcsúszott).

Nem minden a márka gyerekek
Egyébként 10e volt asszem
óra szerint 25 e km van benn...
na uyg néz ki ha minden jól megy elhozom a kis frecciát..a kis pöpeckéről beszélek,amit már emlitettem.. c12R gyári fény..felujitott blokk..kapok hozzá egy pirelli match 130as gummát ..a mostaniak se kopottak...meg egy nonaem sportdobot ..így tartja a csaj 220ra..műszaki oktoberig van..még le kéne csípni belőle egy 10-20at ..
Császtok.
R.Roli amit láttál Kunmadarason az Haverom Mitója És egy Yoshimura sportvég van rajta talán egy 400-as vagy 600- mocié volt.Gondolom fekete felni és sárga felni csík is rajta volt már.
Ja sz.tem nézd meg az adataimat ott van az egyém tűzpiros fekete plexivel a városba meg aki látta a két motor azt modták az enyém sokkal jobban néz ki .
Eredetileg a Sárga Mito is piros volt ha közelebről megnézted akkor volt egy pár karc ott láccik.
És egy vékony kissrácé a gép ha láttad.
Nekem is szerezhetnétek jó gumit a Mitomra első és hátsó is kell
Húú tényleg nagyon szép kis nővéred van!!!

Azért beajánlhatnál neki. Sohasem lehet tudni.

Motor-kocsi van. IQ zéró mi kell még ennél több???!!!
sziasztok 100/80 16 os gumit kersek ha van valakinek írjon,hasznalt is jó.
ez igaz! a continental utcára nagyon tuti.. pályára és kanyarvadászatra már kevés, de viszont esős körülmények között majdhohgynem ő a legjobb.. meglepően jó vizes felületen
Ami állítólag a tapadás és a tartósság között egy rohadt jó kompromisszum, az a Coninental Road Attack, szarrá dicsérik azt a gumit.
hát ez az előbb vennék dunlopot
én 12,5-ért szereztem Dunlop D207-es gumikat, amikkel köbö 5 kört mentek pályán és úgy néznek ki mintha újak lennének.. sok helyen még szőrös.. szerintem megérte :)))
látod mások vagyunk engem a gumiteszt nem gyöz+(pirelli/metzeler fos)ellenben a heidenau jó lett.Kiprobáltam több motoron 125/250 jó.
Köszi az infot:)
AF1 nek a váltónál lévő szimering métetét tudja valaki?alószínü nem u.az a méret de majd valahogy megérdeklődöm a méretet
hát erre most találtam 12ért de az is marha drága...azért kéne vmi használt...
Azé jó ha jóó gummák vannak a gépen... Nekem pilot sport volt, az 33ezer. Dehát biztonság érzetet nyújt valamennyire.. MIkor a slick volt fent.. áááá az isten volt :)
háát..sztem nem érdemes újat venni..mitora vagy 15 rugó anniyt meg nem ér sztem..haver vett egy hátsót és nagyon jól szuperál...
Aha, a váltókar! Értem.

De nem tudom.
(A Primában asszem 12/19*5-ös van, de nem tudom, hogy ez segít e...)
holnapra adom a tárcsa méreteit pontosan. előre is köszönöm!!!jóéjt!
ez teljesen igaz...de ha vki tud használtam az írt méretben azt megnézném képről!
köszi!!
tudod..:A váltókar egy tengelyen van-ami a blokkba meg be
nos ott van egy szimering és nekem szivárog az olaj:(
Viszont annyira odavan,hogy semmit sem tudok leolvasni róla
hány éves???? tényleg baba :P