Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy kérdés..tényleg ennyit jelent hogy milyen olaj kerül bele? én azt nem értem hogy minek a szintetikus olaj egy 2üteműbe? ..mondjuk nem is értek nagyon sokat a motorkhoz épp ezért inkább hallgatok a motorom előző gazdájára és Castrolt veszek bele ..azt biztos szereti mert olasz
Nem füstölt.Önindító hajt és próbáltam betolni is de semmi
A tanítóképzőbe..elsőéves óvónőpalánta
ahan, 125-ös a kiszemelt moci, a nagyobbak annyira nem tetszenek , meg drágábbak is
tesód hova jár suliba itt Kecsón?
Csak a röhögést nem értettem.
"Röhöghetsz takony" én nme sértegettelek, és nem is értem hogy miért kell a motorosoknak egymást baszogatni..csak egy smile-t raktam azért mert ismerem és nagyon kis aranyos darabb..jobb mint egy sima robogó..amúgy ahogy látom neked is 180-asod van akkor nem értem hogy mi a bajod!?
az zsír, tetszik a mocid
ha használt motort veszel akkor konkrétnak kell lenni!..Kérdezz rá hogy mennyi ideje van az illetőnél és a legfontosabb hogy este-e vele!?.. ha ködösít valamilyen téren akkor azt nem ajánlom ..motorikusan úgysem tudod megállapítani hogy milyen állapotú..max mikor elkéred egy körre akkor hajtsd meg jól és akkor kiderül hogy mit tud ..
Tesóm Kecskemétre jár suliba..amúgy 125-ös a kiszemelt moci?
Röhöghetsz takony, 100ig ugyanúgy gyorsul mint az evo.
Gilera DNA? ..húú ha egyre gondolunk akkor ismerem ..én néztem egy olyat nemrég..abból csak a 180-as a jó .. amit én néztem faxásan nézett ki de le volt ölve alig akart elindulni
Most jelenleg nem közlekedem mitoval.. azt adom el,, most DNA van városban 50-esként :D azzal ár állítottak meg, de semmi para nemvolt.. Mitoval meg igen, menekülés mindig:D
és legközelebb nem ismer meg a rendőr?..vagy soha sem állsz meg?
az jó hely..én is járogatok oda néha..sok minden van..
pl. streetfighter fejidomok, sportkormány, meg asszem lehet olyat is hogy színe plexit csinálnak a mociba lol...
nem
és elkaptak?
én csütörtökön megyek Kecskemétre az aprilia szalonba :D
vettél egy prima-t aminek szar az önindítója..akkor hogy szoktál motorozni..betolod? ..
Amúgy milyen..én is azt akartam venni csak úgy hallottam hogy xarok mert nincs benne power..bár sztem jól néz ki..
Bármikor lebukhatsz:D Én kb 2 hónapja versenyeztem civil rendőrautóval....városban :D kiló fölött jóval... utána már cska menekülés volt :D
bevallom nekem is az esett a legszarabbul amikor régem mociztunk és még egy buszra is alig tudtam ráelőzni ..ma már nincs ilyen gond de inkább módjával megyek mert úgyis odaérek ahova szeretnék ..meg az enyém 125/50-es..szal nem akarok lebukni
sziasztok!

új srác vagyok, tervezek egy mito-t vagy egy aprilia af1 futurat, adnátok pár tippet mit nézek használtmotor vásárlásakkor, illetve mit kell fizetnem állam bácsinak utánna, ezenkívűl nincs vki kecskeméti itt?

THX!!!
ezt úgy hívják hogy gyújtáselektronika

én elméletileg tudok egyet,holnapra megkérdem neked.
na emberek segítsetek!!!!
kikéne derítenem mi a neve annak a mito-ban található kütyünek, ami a képeken van.. elvileg erősíti a jeleket

jameg kéne nagyon gyorsan szereznem egy működőt, mert ez szart be a gépemen... nincs vkinek egy működőképes eladó darabja?
a főtengely átfordul?
mielőtt leállt füstölt?
vettem olajat a mocimba ma de az elöző nem tudom milyen volt bent....Nos hazajöttem,beleöntöttem(a régiből kb.3dl-volt a tartályban)
kb 1 percet ment a moci alapjáraton és utánna megált..!Azóta sem tudom elindítani!Tud valaki valamilyen tanácsot adni?
hol tudnék primához féktárcsát, fékbetétet, hátsó gumit, öninditót vennni???tud vki vmit mondani??