Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nálam volt egy 2006os ilyen, mint ami a képen van.. tegnap hoztam el, nálam éjszakázott de ma visszakellett adnom

150kilcsit beletettem de áááááááááá elsem hiszitek hogy milyen ez a motor
most sírok egész nap a boldog emlékek felett....

no mindegy :)

ezt elkellett mondanom, kiírni a bánatom.. széles utat skacok!
A tegnapi beázás után ma sincs szikra...
Valakinek van ötlete?
te most nekem szóltál be,vagy a videoban levőnek?
Pedig érdemes végignézned. Ez tipikusan az a motoros suttyó, akit legszívesebben pároslábbal picsán rúgnék.
Erre nagyjából ott figyeltem fel, ahol kiírja, hogy 50km/h a limit, de ő 120-szal megy... Nagyon fasza gyerek...
Arról nem is szólva, hogy neki is sikerült kint felejtenie az indexen a kanyar után...

(erre persze jöhetnek a válaszok, hogy mit pofázok bele, szar vagyok, meg a csávó azért indexelt mert előzni akart stb...stb...)
nem rossz,de a második felét nem láttam,mer akor márr aluttam
főleg h moci hang sincs,csak az zene,ami nem teccik
ez így van!
Nagyon frankó a videó de nekem a régi kereklámpás mito-ról kéne valami ilyesmi.
Tudna esetleg valaki segíteni???
EVO video 2
Hi!
Van valakinek olyan videója a régi mito-ról ahol mennek is vele???
Szerintem most másold át az egész hozzászólásod szövegét egyenesen az endurocross topicba. Az itteni srácok csak a kis 2T-kel foglalkoznak, Mito forevör!

Próbalámpád legalább van?
Kissebb lóvé, ha megakasztod. Mert megfúratod+dugó és kalap kabát.
Ezt már nem lehet forgalomba helyezni tudtommal. Mert 1997-esnél régebbit nem lehet forgalomba helyezni.

100-ba??? Nagyon karcsú volna az. regadó nélkül csak a renszámozás van vagy 60ezer. De ha valaki kíváncsi utánna nézek.
Jah csak kompletten eladó. De mondom még nagyon képlékeny az ár.
Hívj. 0620/662-9785
helo

Segítséget szeretnék kérni kábelvisszakötés ügyben 650-es elefánthoz,
az a helyzet hogy mindent megjelöltem mégis lemaradt pár huzalról.
Fényképeznék is de most nincs mivel.

1.A hátsó lámpáról jövő kábelköteg mellett van 2db magányosszál az egyik csúszósarus azt tudom hová tartozik,
a másikat nem.Az hová való?(sztem ott van vmi egység az aksitól hátrafelé a vázra rögzítve és annak a csavarja alá)

2.Van egy vastag 1-2cm széles kb 10cm hosszú lapos rézfonat test-vezeték az hová tart?a negatívra sztem ez 90%.

3.A biztosítékos doboztól is jön egy árva kábel alátétszerű lukas végződéssel őt mihez?Sztem az aksi +ra.

Máskérdés:
Mennyire számít egy négyüteműnél a kipufogóban lévő folytásnak vagy hangtompítónak vagy mittudoménminek hívott belső rész mert az teljesen szét van gányolva
,semmi ábrát fotót nem találok,leírásom csak a 750-900 hoz van,abban sem térnek ki rá,nyugodtan takarítsam ki belőle vagy mindenáron szerkesszem vissza eredeti
állapotába?.2 üteműeknél tudom hogy tönkrevágja a motort a nemgyári "nemhozzágyártott" kipufogó ,a 4 üteműeknél
viszont a szelep miatt van a dob belső kialakításnak fontossága?

vki szaki válaszoljon lécci

De egy elektromos kábelkötési ábrának vagy kipufogós rajznak már örülnék.
Kézikönyvnek pláne,azt megvenném,cd-n is,bárhogy.

köszi
Upsz a képet nem akarja mellérakni. pedig ez lenne bitban...
Fogalmam sincs, nekem is úgy küldték.
Igazi frísztájl menőcsávó!
Itt van szpájder, nyomja neked a stílust, szar az élet, hm, kacsa...
Szinezzétek ki
A legszebb fog győzni:D
(Bitkép (kb. 800kb) paintben tök jól ki lehet festeni)
Mi ez ?
REMAIL!
Rendben, most már meg van a melléklet.
Köszike!
Na, nem tom hogy megkaptad-e (e-mailbe küldtem)
Vagy ez msn cím
Yes, igen légyszi!
safeebike@gmail.com köszike.
Hali
Ki írta hogy van eladó gumija? zotyavfr? Csak kompletten adod vagy kölön-kölön is?
Linkin Park - Breaking The Habit
Átküldjem?
igen sajna kihagytam
ekem még az 63000 volt