Pedig érdemes végignézned. Ez tipikusan az a motoros suttyó, akit legszívesebben pároslábbal picsán rúgnék.
Erre nagyjából ott figyeltem fel, ahol kiírja, hogy 50km/h a limit, de ő 120-szal megy... Nagyon fasza gyerek...
Arról nem is szólva, hogy neki is sikerült kint felejtenie az indexen a kanyar után...
(erre persze jöhetnek a válaszok, hogy mit pofázok bele, szar vagyok, meg a csávó azért indexelt mert előzni akart stb...stb...)
Szerintem most másold át az egész hozzászólásod szövegét egyenesen az endurocross topicba. Az itteni srácok csak a kis 2T-kel foglalkoznak, Mito forevör!
Segítséget szeretnék kérni kábelvisszakötés ügyben 650-es elefánthoz,
az a helyzet hogy mindent megjelöltem mégis lemaradt pár huzalról.
Fényképeznék is de most nincs mivel.
1.A hátsó lámpáról jövő kábelköteg mellett van 2db magányosszál az egyik csúszósarus azt tudom hová tartozik,
a másikat nem.Az hová való?(sztem ott van vmi egység az aksitól hátrafelé a vázra rögzítve és annak a csavarja alá)
2.Van egy vastag 1-2cm széles kb 10cm hosszú lapos rézfonat test-vezeték az hová tart?a negatívra sztem ez 90%.
3.A biztosítékos doboztól is jön egy árva kábel alátétszerű lukas végződéssel őt mihez?Sztem az aksi +ra.
Máskérdés:
Mennyire számít egy négyüteműnél a kipufogóban lévő folytásnak vagy hangtompítónak vagy mittudoménminek hívott belső rész mert az teljesen szét van gányolva
,semmi ábrát fotót nem találok,leírásom csak a 750-900 hoz van,abban sem térnek ki rá,nyugodtan takarítsam ki belőle vagy mindenáron szerkesszem vissza eredeti
állapotába?.2 üteműeknél tudom hogy tönkrevágja a motort a nemgyári "nemhozzágyártott" kipufogó ,a 4 üteműeknél
viszont a szelep miatt van a dob belső kialakításnak fontossága?
vki szaki válaszoljon lécci
De egy elektromos kábelkötési ábrának vagy kipufogós rajznak már örülnék.
Kézikönyvnek pláne,azt megvenném,cd-n is,bárhogy.
150kilcsit beletettem de áááááááááá elsem hiszitek hogy milyen ez a motor
most sírok egész nap a boldog emlékek felett....
no mindegy :)
ezt elkellett mondanom, kiírni a bánatom.. széles utat skacok!