Kéne egy kis segítség hogy milyen motort vegyek! A Cagiva mito vagy mito evo már többször is szóba jött! De csak használt! És nem nagyon értek hozzá,hogy melyik van jó állapotban melyik nincsen mi mennyit ér stb.. Nem tudom hogy pl 15.000 km sok egy motornál? 97 vagy fiatalabbakra gondoltam.:)
van itt Csepelen egysárc állítólag és neki is van egy primája...szal lehet holnap felveszem vele a kapcsolatot és elviszem hozzá...majd meglátjuk mi lesz
mert az a baj, a nagyvason csak 93as szériától van tárcsa, és lehethogy az isjó rá....félbetét van 92estől is. majd pontosan meg kell mérnem. Igazából ami most kellene a motorra:első tárcsa, fékbetét előre hátulra és egy gumi. Gumi kb mennyiben van?
huu nem értem.....nagyon elbeszélünk egymásmellet menj fel a www.nagyvas.hu ott van féktárcsa kép mérettel .Keresgélj több tipusu motort néz+(biztos más tipuson is van olyan)
nos, maga a tárcsa külső átmérője olyan 16cm körül van pontosan nem tudtam emgmérni, de az a rész ahol a pofa fogja az 3 cm széles, a vastagsága pedig 0,4 cm
köszi Safee! király lenne! de ha tárcsát ne mis veszek fékpofát mindenféleképp kéne venni előre hátulra. igaz az első tárcsa nem olyan nagyonszar...végülis lehet elég a pofát cserélni. előre is köszi!
06309563542
Ez mondjuk már egy elég régi telszám, egy kaposvári srácé, én régebben tőle rendelgettem cuccokat. Holnap meg tudom nézni biztos ami biztos alapon, fel van írva valahova, de most nem mászok ki a műhelybe. Belányi Leventének hívják.
A féktárcsát viszont felejtsd el, mert az úgyis arany áron lesz szerintem. Persze meg kell kérdezni...
Ha akarod, holnap meg tudom nézni a Startauto cég programjában a betétet, az Elefántomhoz például volt nekik...
Kéne egy kis segítség hogy milyen motort vegyek! A Cagiva mito vagy mito evo már többször is szóba jött! De csak használt! És nem nagyon értek hozzá,hogy melyik van jó állapotban melyik nincsen mi mennyit ér stb.. Nem tudom hogy pl 15.000 km sok egy motornál? 97 vagy fiatalabbakra gondoltam.:)
ha érdekel rakok fel képet
még mindig nem tudom miket kell fizetni állam bácsi fele, ha szeretnék egy 125-ötöst, forgalomba helyezési díj, átírás, súly adó stb.....
THX előre is!
Ez mondjuk már egy elég régi telszám, egy kaposvári srácé, én régebben tőle rendelgettem cuccokat. Holnap meg tudom nézni biztos ami biztos alapon, fel van írva valahova, de most nem mászok ki a műhelybe. Belányi Leventének hívják.
A féktárcsát viszont felejtsd el, mert az úgyis arany áron lesz szerintem. Persze meg kell kérdezni...
Ha akarod, holnap meg tudom nézni a Startauto cég programjában a betétet, az Elefántomhoz például volt nekik...