Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem a regadot kifelejtetted 0-125 ccm 125 000 ft tudtommal
mitho hol laksz?
ok kössz a sok jó tanácsot!!
2 hónap alatt jutottam el idáig eddig nem is igazán ismertem a moccot de most már van vmifajta tapasztalatom így 1300 km után motoron meg még bátrabb az ember
de ahogy mondod ész nélkül nem igazán egészséges
Ne izgulj a power miatt!
Nekem egy 88-as AF1-em van és győzök kapaszkodni mikor kinyit a szelep!
lehet érezni rendesen. 7000 után megindul ott kezd élni aztán 9 után is érezhető a 2. hullám
Csak ésszel huzd a gázt ha még akarsz ide írogatni
észre se fogod venni mennyivel mész! én is azt hitem h kb.200-al megyek 240-nél
van msn-ed?
ha van felvehetsz a címet megtalálod ha rám kattansz
mitho még 1 kérdés aztán nem zaklatlak tovább

sok helyen hallottam már hogy az evo-nál ilyen seggberúgós érzésről beszélnek mikor kinyit a power
nem tom ezt a régebbinél mennyire lehet érezni?
elég fura lesz elsőre a 165, 60 után
persze h van
én 165-öt mentem vele maxra de még volt fordulat épp utólértem egy autót
de azért olyan egetverően sokkal többet nem ment volna már azért nem is kínoztam tovább
sztem a vége olyan 170-175 körül lehet
mitho
és mennyit mentél vele végre?
tom hogy most hülyeséget kérdezek de eddig még csak 50esem volt..szal a tiédbe is van power szelep ugye?
xblade
sztem ahhoz képest h 25-ös elég jól gyorsul meg megy is
mérni sose mértem hmennyi alat van 100-on
600rr
én is így helyeztettem forgalomba
kell gyártőművi igazolás petről a vezérképviselettől (ha minden igaz) aztán a külföldi forgalmi, utánanéznek h nincs e körözve (külföldön is) utána műszaki + okmányiroda
100-ba benne van sajnos
mitho neked hogy gyorsul a mito-d? (az a kereklámpás)
sziasztok
jot motoroztam ma is , meghozzta az uj dunlop gumi na mind1
az kérdezném menyiért tudnám vizsgáztatni a mocit , hogy legalább rendszámom legyen , ha már jogsim nincs
THX
Másik gyertyával sem volt szikra:(
Várok holnapig,mást nem tudok sajna...
vagy beszart a gyertyád vagy beázott az elektronikád( ez valószinübb mivel egész nap szakadt ez a geci esső)
várjál vele mig szárad, vagy huzd szét a csatikat és fujd ki levegővel, vagy kontakt spré, és esetleg proszáld meg egy másik gyertyával.
Tuti az
Asszem Linkin Park
Valaki meg tudja mondani, milyen szám megy az EVO videó alatt?
scoefield
próbáld meg azt megcsinálni h amikor kiszeded a gyertyát 1 v 2 fecskendőnyi benzint a tankból befecskendezel a hengerbe.
haverom AF1-e is ilyet csinált szegény ő is szívott vele rendesen
ha ez se jön be akkor nem tom
ezt pontosan nem tom, keresgélj neten a mito-ról mert evo-nak az adatait itt megtudod nézni....
motorikusan szerintem gyengébb egy picit, de télleg nem tudom hogy nagyon mibe különbözhte.....
Köszi JAMAL! Esetleg tudsz válaszolni az előbbi kérdésemre is?(4769)
Ma reggel elmentem dolgozni a motorral (akkor még nem esett)
Egész nap ázott szegény..:(
18:00 beindít-ülés törölgetés miközben pötyög aztán megáll---Aztán nem indul többé..Gyertya kivesz,szikra megnéz és mikor indítottam akkor volt szikra kb.2 mp-ig viszont azóta semmi.Ilyenkor mi van?