Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez tuning
Retro dizájn? A fene tudja, szerintem szép motor.

Én imádom az öregebb járgányokat, sokkal jobbak, mint az újak. Pár napja csináltam egy 123-as Mercit, kipróbáltam, hát az az autó egy fél orgazmus. Általában a cigányok járnak ilyen verdával, de ez egy gyönyörűszép restaurált hibátlan példány volt, egy Isten.

És egy képet is má":
Mitogeri :)
honnan lehet a legolcsobban beszerezni mitohoz alkatrészeket?
na ez olyan rejtett hiba féleség...
igy vettem és ... nem ez az 1 hibája van.
Lool, Miapöcsnek van szétfúrkodva a légszürőház? ezt a marhaságot..
mien ?mien tuning van bene? és mit kérsz érte,ha olcsó,havert lehet érdekli
na elvtársak:
hmmm.
hát csak annyit ma szétszedtük az egész motort!!
mindent szétrágtunk rajta aztakurva mit láttunk benne!
a dugatyyu ugy meg volt szorulva hogy a dugatyuba beleégett a gyürü.
a motort a fogaskerekeknél szarul rakták össze!
ugyhogy most a helyzet:
kell egy 160-as pollini szett.
kellenek csapágyak + szimeringek .
kifoly belölle fél liter fos olaj a váltobol.

remélem hogy mostmár több baja nincs.
nem tudtok olyan helyet ahol olcson be lehet szerezni??
mindjárt rakok fel képeket!
Már kitöltöttem az adataimat SORRY mindenkitöl a trehányságért
Csá!! Dobhatnál egy MSN címet vagy valamit....
Ez érdekes dolog aki a külcsinyt nézi(nöi szemmel)az lehet hogy kifog 1 motorikusan szart,én nálam másodlagos a külseje(ha darabra megvan az már jó pont )Árak:ha olcson adják(évjáratához/álapotához mérve)akkor nagyon meggondolom+alkudok.Én nem hisztizek ha benyalom és szar megcsinálom(anyázom)azt kész.+szeretek kosárban motort vásárolni ugy legalább tudom mi kerül bele összerakásnál.
Ájj, Azt az evot már eladtam, két evom volt, és ez a másik. nem ezzel estem....
De azt nem reklámozod ami történt vele/veled
van egy eladó tuning simsonom nagyon jó állapotban..
Mocicsere?Valaki?
Asus A8N SLI Alaplap AMD 4200 X2 Processor 2x512 DDR Ram (Dual Chanel) MSI 7600GT 256MB VGA Samsung 80GB Sata2 Hdd Maxtor 40GB Sata Hdd LG Combo Drive Asus DVD- RW Fekete Scorpio ház Fekete Rack Fekete Logitech optikai egér Samsung multimediás billentyűzet Acer 17""Monitor Minden alkatrészre még minimum fél év Garancia!
huhh..jól rá állt mindenki egy témára ..
énsem kárörvendésből írtam..bármit is írtam..
Nálunk azért faterom elég sokat konyít a motorokhoz..a 2üteműekhez meg főleg..amikor mi mentünk mocit nézni akkor is esküdöztek hogy ilyen meg olyan gyári..Háát mondom OK lehet hogy gyári hangja volt meg ilyen-olyan folytás is benne volt még de az a motor 6 éves létére olyan xarul nézett ki hogy látszott rajta hogy nemcsak xervizelve nem volt de még lemosva sem normálisan ..szal ott kezdődik egy motorvásárlás..
Na ezért mondom én használt motornál bármi széteshet bármikor,ezt tudomásul kell venni.Hogy ezt+azt cseréltek rajta 1 dolog,lehet dugot 8ezerért is venni+25ért is-meg az sem mindegy ki szereli!.Ha van lehetöség több embernek kell halgatni a hangokat+relative sokat probálni.Persze tuti megoldás nincs ezt elkel fogadni!...MDC-olaj----én is vettem mocit valami kétes eredetü olaj volt benne én ugy hivom "tsz -töl hozott kombájn olaj
Cagiva-sok ha valakit érdekel Carbon,Kevlár szénszálas Idomok az kérném jelezze mert elkeztük csinálni!!
Egyedit is ki hogy kéri .
aha..műszakis is hát én sokallom érte picit... eléggé retro design:)
Használt motorba még az isten sem lát bele !!!!! Mi a fenét nézzen meg rajta jobban ?Röggen szemüveggel ?Csak azt hiheti amit az eladó mond neki a Dugó cserét mondták és megszórul a hajtókar ! ezt a hibát leshetné még 1 szerelöis akkor sem látná.De ugyebár nem is jelezték neki.Nekem is azt mondta a tulaj hogy új a dugó benne most let felújitva bejáratos nem is huztam neki széphangja volt .Aztán 100-200 km után elkezdet csörögni a motor megnéztem a keverék olajat hát szerintem jó MDC stilusú olaj volt kicseréltem 2T re full szintire .A Motorból is leengedtem kijöt vagy félliter és tiszta fekete azt is kicseréltem aztán elvittem a haverhoz hogy megnézzük a kompressziót benne 7.5 bar na most volt elég az egészböl holnap veszem le a hengerfejet és megnézem azt az új Dugót !!! Utánna meg fizeti a csóka az új dugót meg a szerelést !!! Az tuti
Reális az ára:)
Az agyad van széthulva.