Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze elfelejtettem: a vizsgalapodat be kell cserélni egy vizsgaigazolásra, amivel elbaktatsz az okmányiródába. Ott kapsz egy dupla A4-es lapot, ami azt igazolja, hogy a jogosítványod intézése folyamatban van. Ezzel vagy motorozhatsz, vagy nem. Mindenkinek mást mondanak...
Egyébként engem már állított meg rendőr ezzel a lappal, és tökéletesen megfelelt.
"Ha átmennék"
Pozitív hozzáállás...
1,5-2 hét.
Huh, tegnap mentem elösszőr legálisan a motorommal. Azt is csak azért mert azzal mentem forgalira
Holnap lesz vizsgám. Ha átmennék, mennyi idő még, hogy kézhez kapjam?
hy elvtársak és szaktársak%
na mentem a vassal már 300km van benne még mindig nem tettem fel az oldalidomokat de igy is nagyon kemény.
kompresszio meg akkora benne mint a lorugás.
mire meglesz a jogsi már megyek is Bp-re vagy Zalaegerszegre
elküldtem még egyszer akkor
Uh most vettem észre hogy amikor a hírdetést tettem fel az évjáratot véletlen elírtam 92 helyett 98 at írtam
Pegig pont néhány napja beszéltünk arrol hogy ki milyen adatot ír a hírdetésbe
Pedig jó kis motor az YBRahim majd meglátod. Szombaton 150km után se akartam leszállni róla. Nem olyan mint a mito hogy fél óra után fáj mindened. Jó, mondjuk a mito nem is túramotor.
Nem miért küldtél ???
A freccián is van, aszthiszem piros lenne
hello!
Nem tudja valaki hogy van e a cagiva planet-en válltás jelző fény ugyanis nincs rasjta fordulatszámmérő?
hé srácok..nem tudom feltenni a videjót, nemtom mért ..ha kell valakinek az evo lóerőmérés vagy képek a motoros taliról akkor vegyetek fel msn-re! /az adatlapomon van a cím/
Milyen színűn villog az?
Olyan kitámasztó visszajelző az NSR-eken van:D
Papa! Bejáratósan nem szereti ám a kiscsávó a kétszemélyt akármilyen jó és szép az asszonykád! Szerintem! Olyan 600-800km szerintem elég attól függ mit kellett újítani.
MikeWhite megkaptad a válasz e-mailemet?
A hétégén motoros talin voltunk makón.Pont menni készültünk amikor láttam hogy egy robogos meg akarja forgatni a szarját,de az csak pattogott.Aztán elkezdett forogni vele kezdtem érezni hogy valami itt még lesz.Lett is mert a kis szarjankó elvágódott az aszfalton,aztán felkelt és csak vigyorgott,csak akkor fagyott alább a mosolya amikor látta hogy összetörte az idomot,de az egész tettszett jót röhögtem.
Amugy unokatesom ma hozza haza a szalonból az ybr-t ugyhogy ma még elviszem egy körre, nem mentem még 125-ös négyütemü turával(nem is egy nagy vágyálmom)
Én úgy tudom hogy 7-800 elég neki,az enyém is bejáratós,én azért kivárom az ezret,de olyat is hallottam már hogy egyből verte neki és semmi baja nincs a gépnek.
Bocs
hülyén írtam le de nem tudom mi a neve
A műszerfalon villog egy lámpa (nekem csak néha ) ha le van hajtva a kitámasztó így már tudod?
na hy elvtársak++!
megcsináltam a mocim ugyhogy már csak a jogsi hiányzik (még kb 1 hét).
már a mociban van 225km-fain mi?
mennyi km-töl lehet pörgetni a kiscsávot?????
Kiváncsian várjuk a képeket
Vidd el a Michelin pover race-jeimet! 110/70*17 és 150/60*17. Mondjuk ez már nem szőrös (főleg a széle) de SOFT kivitelben van tehát akkorát fog, hogy beszarsz! Holnap jönnek a képek. 20eFt (irányár)
Tegnap voltam bent a suliban, a matektanár már meg tudta mondani az eredményeket. Azt hittem szétverek valamit... 78 pontos lett a matekom!
(tájékoztatásul: 80-tól 5-ös)
thx de faszom nem volt 110-s , helyet 1 sv 650ről let lekapva és még szörös mint a seggem
igen, 120-as gumi még elfér, de hülyeség :)
nah dobjátok már föl azt az evos tejjesítmény mérést!
nemtud senki se vissza írni vagy most komolyan mi a fasz nemértem