Safee na olyan mocskos parasztoktol mint a haverod nem szabad motort venni mert az még azt sem tudja hogyan kell szakszerűen kezelni egy ilyen motort......
Én eddig kb 3x adtam küölcsön a mocit de mindenkinek percegig soroltam mire figyeljen!!! Eggyujjas első fékre, korán blokkoló hátsó fékre, fordulatszámra nehogy szétrobbantsa a blokkot a gyujtás miatt, motorfék használata, visszaváltás......... stb stb és erre mind kell figyelni egy 125-s sportmocinál mert iszonyat kényesek!!!!!
,,Anno egy havernak a Frecciája volt olyan, hogy hetente megszorult... Általában a kanyar előtti visszarúgdosásnál, amikor jól meg volt pörgetve a gép motorfékkel..." --- Azért ragadt meg neki mert
motorfékezett így nem is várhat jobb eredményt. De utálom az olyanokat aki azt se tudja hogy hogy kell használni a motorját és ezzel tönkreteszi, majd másnak eladja széthajtott állapotban (aztán ne csodálkozzon ha ki akarják verni belőle a javítás költségét ).
,,Anno egy havernak a Frecciája volt olyan, hogy hetente megszorult... Általában a kanyar előtti visszarúgdosásnál, amikor jól meg volt pörgetve a gép motorfékkel..." --- Azért ragadt meg neki mert
motorfékezett így nem is várhat jobb eredményt. De utálom az olyanokat aki azt se tudja hogy hogy kell használni a motorját és ezzel tönkreteszi, majd másnak eladja széthajtott állapotban (aztán ne csodálkozzon ha ki akarják verni belőle a javítás költségét ).
Nem káröröm(részemröl) van ez igy csak ez a átbasztak,pénzt vissza,elkellene verni,beperlem....stb..tulvan lihegve egy kicsit.Megkel csinálni+legközelebb jobban megnézni.
Látom kurva nagy itt ez együttérzés...
Nagyjából minden második hozzászólás az, hogy he-he, megszívtad, beszoptad, he-he...
Sajnos én sem tudok bíztatóbbat mondani, de azt hiszem ezen tény folyamatos és idegesítő hangoztatása senkinek sem jó. Ez bárkivel előfordulhatott volna, természetesen azok közül is, akik jelenleg a kárörömmel vannak elfoglalva. Egy ilyen dolgot sajnos nem lehet kiszűrni, használt motor, sajnos ez van...
Konkrétan mi baja lett, mit kell venni hozzá? Mert eddig csak találgatások voltak.
Anno egy havernak a Frecciája volt olyan, hogy hetente megszorult... Általában a kanyar előtti visszarúgdosásnál, amikor jól meg volt pörgetve a gép motorfékkel...
hy..nemazért de én nem adnék egy használt kétüteműért sem 500 ezret..főleg úgy hogy nem tudom hogy milyen ..
Csak azt tudom mondani hogy valóban a te hibád hogy nem nézted meg jobban mit veszel..
ilyenkor két dolgot tehetsz..: 1. szépen felhívod az előző tulajt és tudatod vele hogy ez nem pálya..de kicsi az esély rá hogy nem fog lexarni..
2. perkálsz mert nem tudsz mit csinálni..
(3. esetleg eladod gyorsan amíg nincs nagyobb baja és tanulsz az esetből)
Igazából nem lennék a helyedben..én jól jártam mert sokáig nézelődtem míg találtam egy pofás kis aprilia rs-t az Isten háta mögött ..elmentünk 350km volt oda-vissza aztán ránézésre szar volt..csak motoikusan volt egyben de én úgy vagyok vele hogy hamár kiadok pár100ezret akkor már olyan legyen ami tetszik is ..Másnap reggel jött faterom hogy itt a szomszédnál nemmessze van egy jó kis 6 sebességes moci..megnéztük..konkrét volt a csávó és megegyeztünk ..
Itt van egy-két kép a motorról..de telóval csináltam..majd lesz új is..
230-ért egyáltalán nem rossz ár, már ha tényleg tuti a gép. Rendszámos? Mikori?
Egyébként meg ha full gyári originál piros-fehér, az még nagyon jól is néz ki.
Mikey
Szerintem érdemes, a freccia nem őskövület a blokk ugyan az mint a Mitoban csak kinézetre régies egy kicsit. Amúgy az én Frecciám is eladó ha érdekel valakit esetleg téged!
Csak 1 kérdés.Mentél vele nem?Fötengely hangot hallani lehet szerintem!?Most mondom szerintem NEM fog fizetni Sajna ezt elkellene fogadnod,nem ujat vettél+ bármikor széteshetett volna.Pereskedés-kapásbol-100eFt az igazságugyis azt te fizeted......évek lesznek belöle mire történik valami.Megéri???
Mennyit kérsz érte???