...nekem kell az a rendszám,drága volt a B-s jogsi h elvegyék:) szimplán a vázat idomokkal nem adod el? :) mert tok egy pöpec felujitott freccia c12R-t(és annak a blokkját mondjuk beleoprálni..) makulátlan gyári féynezéssel:piros-fehér.. uj dugó, perselyes henger,uj hajtokar,főtengeyl csapágyak szimeringek uj gumik.. 230ba van az ir.ára..helyben van ráadásul és próbáltam is..szerelő ismivel meg is checkoltuk..tom róla h pöpec..szerintetek érdemes vele foglalkozni? v az iylen őskövületeket hagyni kel la fenébe,már Noé is rég kib..ta volna a bárjájából?
Pert felejtsd el, nem mész vele semmire, tevoltál a hülye, hogy megvetted, kész. Perelhetsz max jól pofánröhög.. kitudja, hogy használtad te.. mégha csak 2-3 napja is van nálad :) azalatt lehet menni3ezer km-ert:D
hy elvtársak!
olvastam amit irtatok a gyerekkel beszéltem de a javítást ö fogja álni ezt garantálom.
most szorult meg 2-jára egyszer kereken de akkor beindult. most meg a faterom ment vele 2km-ert és bedöglött fasza mi?M
egyébként szétkaptuk és mozog a hajtokar ugyhogy a fötengely körül is szét kell nézni egy szerelö(akinél a leszedöt gyártattuk) azt mondta hogy már találkozott ilyen esettel és a fötengelynél a csapágyaknak annyi de akkor már szimeringet is cserélni kell meg egy két aproságot.
az elején azt hittük hogy a dugatyu adta meg magát mert a gyerek uj dugot rakott bele ugyhogy van benne egy 5000km van benne. mikor hazavittük szétkaptuk(nektek mikunin karbi van rajta???)állítottunk a karbin meg uj gyertyát szerváltunk bele és már ment is 160 at. ja meg gányolt kuplungbowden van most rajta mert amikor hoztam elpattant.pff
magas fordulaton olyan volt mint egy dizelautó ketyegett.
a szomszédom azt mondta hogy a görgök fognak nemsoká beszarni ugyhogy azokat is ki kell cserélni.
mind 1 a gyereknek megmondtam ha nem fizet perelünk.
de nem fog évekig huzodni az biztos.ezt garantálni tudom .
na egyenlöre ennyit tanulni kell a kreszt mert 1 kor vizsgázok na jo motorozást addig.
u.i. ha kész lesz és jo is akkor van egy utvonalam:
kecso sopron -GYör -Bp-Nyíregyháza-Szolnok-Békéscsaba-Baja-jakabszállás-Kecso
v kit érdekel?
scoefield
van egy békéscsabai bolt onnan ki is viszik a dolgokat 1-2 napon belül.
Italmondo tel: 66/437-919 hívd fel őket biztos van km spiráljuk a mitomhoz is volt nekik
hello minden lelkes cagiva-snak ...nemrég vettem egy cagivatamanaco-t (túra-enduro) és nagyon meg vagyok elégedve vele..
Ha minden igaz akkor én is megyek Makóra mert ide nincs messze ..meg jönnek még páran csak ők már azért komolyabbak kicsit a 750-esekkel ..
Örülök hogy lesznek cagiva-sok mert én még nem igazán voltam találkozón de már várom..biztos meglesz a motoros feeling
nah bye...
Ez tény, hogy drágán vette, és, hogy nem próbálta ki rendesen,, hát istenem.. beszopta. kész. Most ráfog költeni jó sokat.. aztáán lesz egy jó motorja..
olvastam amit irtatok a gyerekkel beszéltem de a javítást ö fogja álni ezt garantálom.
most szorult meg 2-jára egyszer kereken de akkor beindult. most meg a faterom ment vele 2km-ert és bedöglött fasza mi?M
egyébként szétkaptuk és mozog a hajtokar ugyhogy a fötengely körül is szét kell nézni egy szerelö(akinél a leszedöt gyártattuk) azt mondta hogy már találkozott ilyen esettel és a fötengelynél a csapágyaknak annyi de akkor már szimeringet is cserélni kell meg egy két aproságot.
az elején azt hittük hogy a dugatyu adta meg magát mert a gyerek uj dugot rakott bele ugyhogy van benne egy 5000km van benne. mikor hazavittük szétkaptuk(nektek mikunin karbi van rajta???)állítottunk a karbin meg uj gyertyát szerváltunk bele és már ment is 160 at. ja meg gányolt kuplungbowden van most rajta mert amikor hoztam elpattant.pff
magas fordulaton olyan volt mint egy dizelautó ketyegett.
a szomszédom azt mondta hogy a görgök fognak nemsoká beszarni ugyhogy azokat is ki kell cserélni.
mind 1 a gyereknek megmondtam ha nem fizet perelünk.
de nem fog évekig huzodni az biztos.ezt garantálni tudom .
na egyenlöre ennyit tanulni kell a kreszt mert 1 kor vizsgázok na jo motorozást addig.
u.i. ha kész lesz és jo is akkor van egy utvonalam:
kecso sopron -GYör -Bp-Nyíregyháza-Szolnok-Békéscsaba-Baja-jakabszállás-Kecso
v kit érdekel?
bmikice@freemail.hu ez az msn címem is..
van egy békéscsabai bolt onnan ki is viszik a dolgokat 1-2 napon belül.
Italmondo tel: 66/437-919 hívd fel őket biztos van km spiráljuk a mitomhoz is volt nekik
Ha minden igaz akkor én is megyek Makóra mert ide nincs messze ..meg jönnek még páran csak ők már azért komolyabbak kicsit a 750-esekkel ..
Örülök hogy lesznek cagiva-sok mert én még nem igazán voltam találkozón de már várom..biztos meglesz a motoros feeling
nah bye...
Aprilia AF-1 futura-hoz kilóméter óra spirált hol tudok venni illetve kb.mennyibe kerül?
gyere!! akkor majd összefutunk
http://www.italmondo.hu/
Amugy Békéscsabán van a bolt de postán is küldenek csomagot.
kicsit olcsóbban is kiföhetett volna,na de ez van...