akkor, szedd le a fejidomot, egyszerű.. aztán lámpát eg csavar fogja, azt kiszeded, vigyázz, hoyg a rugó el ne pattanjon világgá :D aztán lámpa ki és hozzáférsz
Aha a műanyagot levettem meg azt a gumit is de akkor csak a tompított izzóhoz férni hozzá Az mellett még befelé van a helyzetjelző izzó de arra nem tudunk rájönni hogy lehet kicserélni. Nemtom mit csináljak
Köszi, de asszem félre értettél. Én a helyzetjelző izzóra gondoltam ami a tompított izzó mellett van a lámpabúrába. Azt kellem valahogy kicsákányozni Azt nem tudja valaki hogy kell??
Hi. Én pont most cseréltem ki a jelzőket.
Én trükkös módszerrel oldottam meg:):
1. Leszedni a szélvédőt (a középső csavar anyájához nehéz benyúlni, ezért én hagytam a Pic#ába és ahogy jött(elvesztettem az anyát, de vettem másikat:D)
2. Az 5 jelző lámpa burkolata mögött van a csavar amit le kell csavarozni (marok csavarhúzó ajánlott mert nehéz benyúlni)
3. kíhúzod az izókat (ez a legegyszerűbb) és teszel helyetük másikat.
4. visszateszed a szélvédőt ( a középső anyát én valami béna ragasztóval odaragasztottam)
és kész is.
Tehát biztosra állítom, hogy elég csak a szélvédőt leszedni
legyél kreatív és ügyes, akkor menni fog
Valami szakértő legyen szíves mondja meg hogy a rákba kell kicserélni az evo-ba a helyzetjelző izzót??? Csak nem le kell bontani hozzá az első spojlert? Mert akkor magamhoz nyúlok az biztos Valaki aki tudja írja meg legyenszíves! Köszi!
Nyugodt lehetsz már kivan nézve elég akciós áron rá 2db Gianelli Alu dob 115ezer...
Az sztem nem olyan drága ki lesz szedve belőle a hangtompitó betét aztán cső nyitottan nyél!!!!
ÁÁÁÁ nehogyazthidd apám egy vadállat ö aztmondja h sportmotor nem létezik sportdob nélkül!!!!!
Hi! Ő, hát sztem elolvastam meg válaszoltam is egy pár e-mailre. De ha kimaradtál akkor kérdezz itt!
Mindig telivan a freemail iylen mindenféle hülyeséggel, aztán van hogy csak mindent törlök egyszerre.
Hidd el, én is ugyanilyen értetlenül fogadtam a dolgot. Csak hát szerintem a tesónak jobb dolga is van annál, hogy ilyesmiket találjon ki...
Külön érdekesség az, hogy pár hónapra rá ugyanazt az SV-t tesztelték a superbike-ban, és állítólag nem sokkal, de mindenben lenyomta az 1000-es VTR-t.
Szóval meg kell venni, motorozni vele, de sportdob kell rá!
(bár nem kizárt, hogy ettől faterod a falra mászna... )
Üdv
azt nem tom
majd ha kicserélem akkor szólok
Én trükkös módszerrel oldottam meg:):
1. Leszedni a szélvédőt (a középső csavar anyájához nehéz benyúlni, ezért én hagytam a Pic#ába és ahogy jött(elvesztettem az anyát, de vettem másikat:D)
2. Az 5 jelző lámpa burkolata mögött van a csavar amit le kell csavarozni (marok csavarhúzó ajánlott mert nehéz benyúlni)
3. kíhúzod az izókat (ez a legegyszerűbb) és teszel helyetük másikat.
4. visszateszed a szélvédőt ( a középső anyát én valami béna ragasztóval odaragasztottam)
és kész is.
Tehát biztosra állítom, hogy elég csak a szélvédőt leszedni
legyél kreatív és ügyes, akkor menni fog
Valami szakértő legyen szíves mondja meg hogy a rákba kell kicserélni az evo-ba a helyzetjelző izzót??? Csak nem le kell bontani hozzá az első spojlert? Mert akkor magamhoz nyúlok az biztos Valaki aki tudja írja meg legyenszíves! Köszi!
Üdv
120 70 ZR 17 kerék belemegy a mitom-ba???
ugy hogy 110 70 ZR 17 kerék van elöl??! plz irjatok már.....
Az sztem nem olyan drága ki lesz szedve belőle a hangtompitó betét aztán cső nyitottan nyél!!!!
ÁÁÁÁ nehogyazthidd apám egy vadállat ö aztmondja h sportmotor nem létezik sportdob nélkül!!!!!
?????
Érintkezési hibás a Frecciámon a lábtartó vészkijelzője valamikor működik valamikor nem, nem tudjátok hogy lehet megcsinálni mi lehet a baja?
Mindig telivan a freemail iylen mindenféle hülyeséggel, aztán van hogy csak mindent törlök egyszerre.
Valóban, a C12R sokkal szebb.
Külön érdekesség az, hogy pár hónapra rá ugyanazt az SV-t tesztelték a superbike-ban, és állítólag nem sokkal, de mindenben lenyomta az 1000-es VTR-t.
Szóval meg kell venni, motorozni vele, de sportdob kell rá!
(bár nem kizárt, hogy ettől faterod a falra mászna... )