Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halli Skacok szerdán vettem 1 Mitot és most ismerkedek vele ,de van valam ifurcsa nekem benne nem akar 80 nál többet menni mindegy hogy hanyas sebességbe rakom 3masba 8ezres fordulat és nem pörög tovább csak krepeg mint amin rosz a gyujtás !!!!! 1 esbe kinyit a power és megymint a barom 2esbe mielött nyitna a power megtorpan egy kicsit és utánna kezd el huzni .Valaki ha tudna segiteni hogy ilyenkor mi a teendő ?????Gondoltam arra hogy keveset kap ,de más nem nagyon jut eszembe csak még az hogy van olyan hogy levan szabályozva 80km/h a motor és nem megy többet ?????Ha igen akkor hol lehet ezt kiíktatni ??
Segitségeteket elöre is Köszönöm !!
Üdv Mike White
Értelmes :)
legközelebb megyek veled a citadellára!!! szégyen, de nem voltam még egyszer sem
pfff az szép... remélem betétlapot kaptál. ilyenkor a buszos kötelező biztije elvileg fedezi a károd!
Felmentem Citára, jöttünk le, és a cél Nyáregyháza volt, na leszakadtam tőlük és csak késöbb mentem el egyedül Nyáregyházára.... Oda értem már láttam is a többieket..... Elöttem egy mikorbusz meg áll, ahogy megyünk be parkolóba, én is megállok mögötte, másik pillanatban már égett a tolató lámpa és reccs ropp csatt...... rámtolatott tankig a mocsok.....
:(
hogy sikerült???
Megint megtörtem.... a héten másodjára....
Sziasztok! Múlthéten volt a suliba egy minden évben megrendezett diáknap és kicsit feldobtam a hangulatot a haverokkal !A képen látszik hogy mi volt!!Csak az a kár hogy nem csináltam sokáig mert féltettem a gumit Mert eléggé drága az új !!
Srácok!lkérnék egy kis segítséget a tapasztaltaktól úgy néz ki jövőháten nézem meg a motort amit kinéztem. mit nézzek majd rajta meg? azért kérdezem tőletek főképp mert Ti ültök ilyen motoron és tudjátok mik lehetnek esetleg a bajai. igaz fater is eléggé ért hozzá de ő mégis egy 1000en ül. előre is köszi
Hi fireball! Úgy néz ki hogy végre kész a mitom és megy is. Ha vmikor motorozol akkor szólj! Kíváncsi vagyok a te paripádra is .
Hát igen de ami késik nemulik azon a gépen asszem elhalnék
Igen de csak reszben igaz.motul 800 jo a 600at nem ismerem de nem lehet fasza elvegre kulonolajozasu...
Mindenesetre biztos nem annyira jo mint a 800.
Csakis Motul-t, a többi gagyi...
Fireball!ez oltás volt úgy néz ki jövőhéten meglesz a primám!!!(remélem....)
mer mit tud az a cbr???lehet töbet,mint 1 babetta,de az nem jelent sokat,ha 1 babettát lenyomsz
láttam már on board videot ien cbr izéról,emg láttam is már menni élőbe,hangja elég vicces,meg vmi 16mp alatt va 100on...baze egy trabi gyorsul úgy,meg 100nál már megakar halni a 14vérszomjas csikó...
pff
hát lehet róla szó,de micsináljak egy cbr -el?
leadom a vastelepen kilóra?
Valaki egy gyorsulásra? Motortétbe persze---
áááruló...
úgy volt,h mitod lesz,erre veszel egy yamaha tdr-t?
há szép
Fuchs Symix
az hogyé megy?
shell vsx
Csátok(nem igazán ide tartozik bocs ezért)
Kéne olaj a 125(yamaha tdr) ös gépembe de nagyon hamar és hirtelen nem tom miet vegyek.Nem akarok valami gagyit venni ti mit javasolnátok?
KÖssz
Ma láttam egy piros Mitot-t Csepelen. Tulajdonosa esetleg nincs itt a fórumon?
szóval nem akartok jönni a túrára.kár.