Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na már aggódtam érted Joe-Z mert rég voltál!
hát nem mondom,h nem ülnék rá,emr kipróbálnám,az is motor..és ha 180as,gondolom megy is jól...
amúgy meg ültem már dna-n csak az 50es volt
de nekem a dna ba az nem jön be,hogy ien speedes kinézete van,de közbe meg robogó....
nah mind1,ne vitázzunk,nem sok értelme van...
peace
Egyébként jo motor a DNA föleg 180ccm-s változat (van a társaságban kettő is) Nem rossz a gép nagyon kitűnik a tömegből pont a se nem robogó se nem speed mivolta miatt....
ha használnátok az a kurva"VÁLASZ ERRE" feliratu gombot akkor lehetne tudni hogy ki kienk irta azt amit irt.
ha mán az iwiw nél járunk akinek van egy felesleges meghivoja igazán meghivhatna.
????
HÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ez ugye vicccc?
ne türelmetlenkedjé má,nemszoktam iwiw-be belépni,igyekszem nézni valamit.
ez nekem szólt?
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Remélem csak viccelsz ezzel...
mitogeri: iwiw-en válaszolhattál volna. legalább annyit, hogy boccs nemtudok segíteni.. mindegy
Hát ez az nem olcsó...igaz saját magunk csinálnánk, kopmresszor stb...szóval így ne mlenne olyan húde drága de azért mégis...csak az a baj hogy ilyen pénzért ne mtalált primát, ezért is szeretném ezt megvenni. a mattfeketét meg minden motorozás előtt áttörölgetem és király lesz csak legyen meg a motor...utána ráér gondolkozni rajta hogy mit hogyan...
Úgy akarsz motort venni, hogy kapásból át is festeted?
Nem olcsó ám a festés...
Ráadásul a matt feketét lehetetlen tisztántartani. Bátyámnak anno volt fekete MX-1-ese. Sima fényes fekete volt, piros kerekekkel. Az oldalán a légbeömlőket ezüstre fújtuk. Az oldalára ezüst "Gilera" matricát kapott az ülés alá, az ezüst légbeömlőre pedig fekete "MX-1"feliratot. Gyönyörű volt a gép.

Rá 3 évre megtaláltuk a gépet egy benzinkúton, eladó volt. Az egészet átfújták mattfeketére. Az a motor ott lett elb*szva...

Ettől függetlenül persze Neked tetszhet a mattfekete, de egy jó matricázással talán ebből a zöldből is ki lehetne hozni valami jót...
Szevasztok! én új vagyok itt de már régóta olvasgatom a hozzászólásokat...most néztem ki új motoromat és kiváncsi lennék mit szólnátok hozzá, vélemények stb...1994-es Cagiva Prima, 50 ccm, tárcsa elöl-hátul, vízhűtés, és sztemnem épp szép zöld szín de azon gondolkoztam, ha őt venném meg, akkor egyből adnék neki egy mattfekete fényt. mit szóltok hozzá?150 000 Ft a motor.
Csepelen van egy srác, aki most rakta rendbe a Hondám, de elsősorban olasz gépekkel foglalkozik. szerintem korrektül dolgozik. honlapja: motortuning.fw.hu, a helyesírásától ne ijedj meg a motorokhoz jobban ért.
600ccm 1 henger 4T, azzal hoyg ellehet lenni a városban
hát az már soha mert nincs meg,, most van a DNA meg a régi evo-m.. az jó,, 125-ös..
egyébként mikor lesz kész megint az evo?
te vágod ám a lényeget
csak a 250es sor 4t-t és a cbr125-öt fikáztam, mert szar,,,, 600 sor4-el nincs bajom, sőt tetszett is a 600rr pályán. jól elvoltam vele.
nem rossz szó szerintem a bulimotor, bármiféle lenézés nélkül... Funbike, angolosan :) Tudjátok olyan mindenes motor, ami ha akarod városi bevásárlóeszköz, de ha kicsit komolyítasz a futóművén akkor pályagép is akár... Városba meg lehet vele bohóckodni ezerrel, szerintem ezért találó a bulimotor kifejezés...

biztos h nem lehet rossz egy 180as DNA, csak egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele :) Kinézetre olyan furi, se nem motor se nem robogó, olyan hibrid féleség... Az h nincs rajta váltó kinek jó kinek rossz, minden esetre Szegeden hallottam egyet és szép hangja van a 180asnak!!
egyébként itt szerintem nem arról van szó, hogy miyen gép a DNA. Dadis is mindig fikázta a 4T-ket és 4T-n ül most?
vannak itt még ilyen pl dc46 vagy Mr2ütem. A különbség az, hogy szinte biztosra veszem h egyikük sem fog nekem egy r6-osról vagy valami 4T gépről integetni, mert nem fordulnak ekkorát. ez oyan mintha egy nőt fikáznál h miyen undorító szőrős egy állat, és másnap megdugod...
Szívesen máskor is. Hasonló pozitív és negatív kritikáimat egyaránt megosztom veled bármikor.