hát nem mondom,h nem ülnék rá,emr kipróbálnám,az is motor..és ha 180as,gondolom megy is jól...
amúgy meg ültem már dna-n csak az 50es volt
de nekem a dna ba az nem jön be,hogy ien speedes kinézete van,de közbe meg robogó....
nah mind1,ne vitázzunk,nem sok értelme van...
peace
Egyébként jo motor a DNA föleg 180ccm-s változat (van a társaságban kettő is) Nem rossz a gép nagyon kitűnik a tömegből pont a se nem robogó se nem speed mivolta miatt....
Hát ez az nem olcsó...igaz saját magunk csinálnánk, kopmresszor stb...szóval így ne mlenne olyan húde drága de azért mégis...csak az a baj hogy ilyen pénzért ne mtalált primát, ezért is szeretném ezt megvenni. a mattfeketét meg minden motorozás előtt áttörölgetem és király lesz csak legyen meg a motor...utána ráér gondolkozni rajta hogy mit hogyan...
Úgy akarsz motort venni, hogy kapásból át is festeted?
Nem olcsó ám a festés...
Ráadásul a matt feketét lehetetlen tisztántartani. Bátyámnak anno volt fekete MX-1-ese. Sima fényes fekete volt, piros kerekekkel. Az oldalán a légbeömlőket ezüstre fújtuk. Az oldalára ezüst "Gilera" matricát kapott az ülés alá, az ezüst légbeömlőre pedig fekete "MX-1"feliratot. Gyönyörű volt a gép.
Rá 3 évre megtaláltuk a gépet egy benzinkúton, eladó volt. Az egészet átfújták mattfeketére. Az a motor ott lett elb*szva...
Ettől függetlenül persze Neked tetszhet a mattfekete, de egy jó matricázással talán ebből a zöldből is ki lehetne hozni valami jót...
Szevasztok! én új vagyok itt de már régóta olvasgatom a hozzászólásokat...most néztem ki új motoromat és kiváncsi lennék mit szólnátok hozzá, vélemények stb...1994-es Cagiva Prima, 50 ccm, tárcsa elöl-hátul, vízhűtés, és sztemnem épp szép zöld szín de azon gondolkoztam, ha őt venném meg, akkor egyből adnék neki egy mattfekete fényt. mit szóltok hozzá?150 000 Ft a motor.
Csepelen van egy srác, aki most rakta rendbe a Hondám, de elsősorban olasz gépekkel foglalkozik. szerintem korrektül dolgozik. honlapja: motortuning.fw.hu, a helyesírásától ne ijedj meg a motorokhoz jobban ért.
nem rossz szó szerintem a bulimotor, bármiféle lenézés nélkül... Funbike, angolosan :) Tudjátok olyan mindenes motor, ami ha akarod városi bevásárlóeszköz, de ha kicsit komolyítasz a futóművén akkor pályagép is akár... Városba meg lehet vele bohóckodni ezerrel, szerintem ezért találó a bulimotor kifejezés...
biztos h nem lehet rossz egy 180as DNA, csak egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele :) Kinézetre olyan furi, se nem motor se nem robogó, olyan hibrid féleség... Az h nincs rajta váltó kinek jó kinek rossz, minden esetre Szegeden hallottam egyet és szép hangja van a 180asnak!!
egyébként itt szerintem nem arról van szó, hogy miyen gép a DNA. Dadis is mindig fikázta a 4T-ket és 4T-n ül most?
vannak itt még ilyen pl dc46 vagy Mr2ütem. A különbség az, hogy szinte biztosra veszem h egyikük sem fog nekem egy r6-osról vagy valami 4T gépről integetni, mert nem fordulnak ekkorát. ez oyan mintha egy nőt fikáznál h miyen undorító szőrős egy állat, és másnap megdugod...
amúgy meg ültem már dna-n csak az 50es volt
de nekem a dna ba az nem jön be,hogy ien speedes kinézete van,de közbe meg robogó....
nah mind1,ne vitázzunk,nem sok értelme van...
peace
ez ugye vicccc?
Nem olcsó ám a festés...
Ráadásul a matt feketét lehetetlen tisztántartani. Bátyámnak anno volt fekete MX-1-ese. Sima fényes fekete volt, piros kerekekkel. Az oldalán a légbeömlőket ezüstre fújtuk. Az oldalára ezüst "Gilera" matricát kapott az ülés alá, az ezüst légbeömlőre pedig fekete "MX-1"feliratot. Gyönyörű volt a gép.
Rá 3 évre megtaláltuk a gépet egy benzinkúton, eladó volt. Az egészet átfújták mattfeketére. Az a motor ott lett elb*szva...
Ettől függetlenül persze Neked tetszhet a mattfekete, de egy jó matricázással talán ebből a zöldből is ki lehetne hozni valami jót...
biztos h nem lehet rossz egy 180as DNA, csak egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele :) Kinézetre olyan furi, se nem motor se nem robogó, olyan hibrid féleség... Az h nincs rajta váltó kinek jó kinek rossz, minden esetre Szegeden hallottam egyet és szép hangja van a 180asnak!!
vannak itt még ilyen pl dc46 vagy Mr2ütem. A különbség az, hogy szinte biztosra veszem h egyikük sem fog nekem egy r6-osról vagy valami 4T gépről integetni, mert nem fordulnak ekkorát. ez oyan mintha egy nőt fikáznál h miyen undorító szőrős egy állat, és másnap megdugod...