Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy a korlátlan A1 vagy korlátozott nélkül csak 21 évesen lehet megszerezni.
Hát ez sajna nem így meg!
Az M sehova sem számít bele
A1-re 16 éves kortól mehetel, vagy ha annyira sietel akkor már a kreszt megcsinálhatod 15,5 éves korodtól
Akor.-ra pedig 18 éves kortól mehetel
Ha megvan már legalább 2 éves vagy az A1 vagy az Akor. akkor mehetel A-ra, ha viszont egyik sincs, akkor csak 21 éves korodtól indúlhatol! Természetesen minden kategóriánál működök az életkor betöltése előtt fél évvel való kresz letételének lehetősege, de szerintem fölösleges
Ennyi
Szia!

Hasonló cipőben járok mint te. Én 17 vagyok 3 éve használok M-et.Korlátozottra majd 18 évesen mehetsz, legalábbis akkor viszgázhatsz.Ha meglesz utána két év aztán mehetsz korlátlanra.Sztem tedd le az A1-et azt már le rakhatod 16 évesen aztán szintén 2 év és korlátlan. Így viszonylag hamar lehet sima A-d.
Srácok! lenne egy óriási kérdésem/kérésem. Valaki el tudna magyarázni, vagy tudna egy linket adni ahol esetleg le van írva az, hogy: mikor rakhatom ....majd... le a korlátlant? most vagyok 15 éves és megvan az M egy éve. én úgytudom hogy 16 évesen lehet lerakni az A korlátozottat. És utána? előre is köszi
Ezért kér volt annyit olvasnod. Az én mito-m például úgy szerepel a KPM nyilvántartásában, hogy MV AGUSTA-MITO125. meg ott van a vázon az mv agusta logo is.
eolvastad az oldalt,amit adtam?
25 KW pont belefér a korlátozottba.
Örkénybe???
Igen! Vasárnap jöttök vagy szombaton?

Jössz egy sörrel!
ki mondta h A1el lövöm?

nyáron csinálom az Ak-t
na emberek nagyon kiokosodtam Cagiva témában. azt hiszem magyarországon jelenleg én tudok a legtöbbet a gyárról najó ez biztos nem igaz. egyébként azt tudtam, hogy baromi jelentős márka, de hogy ennyire azt nem sejtettem.. gyakorlatilag az F4-es MV Augusta is Cagiva!!! tök komoly
hát ha több,mint 11kw forgalmiba,akkor nagyonis belekötnek...ha a1 el lököd neki..
bezzeg az én mitocskám csak 9kw
en 21 rol tudok,NSR-em annyi asszem.
eredetileg 24,valamennyi /apám szerint :D/, de csak nem kötnek má" bele..
ha meg igen leszarom
25 kW?hm,azt meg Akorlattal sem lehetne vezetni,nemhogy A1-el. :)
Az 35 LE!
hehe csak azt hiszed.. :)

természetesen a fojtatlan /a papír szerint "erősített" / verziót vesszük meg... Forgalmi szerint 25kw
jó hát mondom,jó az is..a 2006osak teccenek..csak fojtott,eu szabvány szeint...
hidd el létezik moci miton kívül is, akár jobb is :))))
én meg ha olasz akkor aprilia :)))
gyááá
aha,ak azér,mer mondom jövőhéten lesz 3nap érettségi szünet,akk azér lesz jövőhéten
sok szerencsét hozzá,én még 3évet ráérek vele
nah fasza,lesz moci...monuyk nem mito,az azé kár,de faszák azok az új rsek...
mr2t: holnap megyünk :)))
Erre szokták azt mondani, ha nem neveled meg időben a szüleidet, akkor Ők nevelnek meg Téged...
(bár én nagyon jóban vagyok a szüleimmel, jó fejek )
mi van veled te nagy 4T-es?2T-ed lesz?Ratok szakadt az OTP???
hehe mindenki azzal kezdi amivel TE

buták az emberek...

tudod, én sem akarok magamnak szart, és mazohista sem vagyok...

hallottál már olyanról hogy "az van amit a szülő akar"?? na nálunk pont ez van...

mondjuk nem panaszkodom, mert ma rendeltük meg a 2006os aprilia RS125öm szalonból, 2 hét múlva átvehetem!! :)

viva aprilia, forza due tempi
Mi a facé mész emelt matekra? Kötelezi szóbeli meg minden...
Miért b*szol ki magaddal?