Csak a pontos definíció kedvéért:
"Segédmotoros kerékpár: olyan két-, három- vagy négykerekű jármű, amelyet 50ccm-t meg nem haladó lökettérfogatú, belsőégésű motor vagy legfeljebb 4 kW teljesítményű egyéb motor hajt, tervezési végsebessége 45 km/h-nál nem nagyobb, és saját tömege legfeljebb 350kg."
Sziasztok!Z3 vagyok főként a TZRes topicba "rontom a levegőt"!
Aza helyzet hogy szeretnénk egy túrát (50eseknek) és szeretettel várunk mindenkit aki szeretne egy jót mocizni a többi "50-es " tulajjal.még szervezzük a túrát van egy srác aki kidolgozza az útvonalakat és fölrakja a netre,majd ha meglesz az oldal akkor megint írok.a túra julius elején lenne,Budapesten találkoznánk.az útvonalat a jelentkezők szavazhatják majd meg,van 5féle,tehát lehet válogatni!remélem jöttök számítunk rátok és a további fejleményeket majd közlöm!
hát jó,de amikor ezt kitalálták,még csak babetta volt....
az meg megy 40et,az télleg smkp...
amúgy meg elvileg 1 50es moci max 7le ,és tervezett maximális sebessége nem haladja meg a 45kmh sebességet...
Jajj Mr2T nelegyél már ennyire ...
M = Moped
parasztosan: Segédmotoros kerékpár, legalább is az okosok szerint az 50-es motorok azok kerékpárok egy SEGÉDmotorral ellátva
Hát egy könnyű emberke alatt ha 100km/h-t produkál az Rs50-es az elég nagy Segítség
Az előfordulhat, hogy ott láttad, mert ott is hírdettem
Igazából az a dob csak optikai tuning volt, mert valójában ott volt a Dob belsejében a gyári dob tehát nem ment jobban, és nem is ment volna jobban, sőtt rosszabbúl ha csak magába rárakom.
Hangra kicsit mélyebb lett, mivel odabent a belsejében kipufogott, így letompította a hangot és ezáltal mélyebb lett, de ezt bárki megcsinálhatja, akinek így tetszik, csak venni kell egy "nagy" motornak a dobját (ez egy CAGIVA motoré volt akkoriban) bontóból, én pl.: láttma SV1000-es dobot 10 ezerért
szépen ki kell belőlle szedni a cuccot, hogy rá lehessen "húzni" a gyárira, valahogy ugyesen felfogatni, és a végét megcsinálni ilyen tölcsér szerű csővel ami a dob és rezó találkozásánál van.
Ha pedig márkásat szeretnél, akkor pl madarason kapol 300 Ft. körül Dob márka matricáka
tudnál képet és leírást? tomasszojer@frreemail.hu