Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem lehet érdekelne
tudnál képet és leírást? tomasszojer@frreemail.hu
Nem akar valaki Frecciát venni? Az enyém eladó
szervezés alatt van egy 50-es speed motoros túra :
http://sirdesp.uw.hu/tura/
nézzetek fel ide és ha bármi kérdés van írjatok a tzr-es fórumba
Nincs valakinek itt eladó primája 150 környékén?
nem az M megvan rég
Csak a pontos definíció kedvéért:
"Segédmotoros kerékpár: olyan két-, három- vagy négykerekű jármű, amelyet 50ccm-t meg nem haladó lökettérfogatú, belsőégésű motor vagy legfeljebb 4 kW teljesítményű egyéb motor hajt, tervezési végsebessége 45 km/h-nál nem nagyobb, és saját tömege legfeljebb 350kg."
Sziasztok!Z3 vagyok főként a TZRes topicba "rontom a levegőt"!
Aza helyzet hogy szeretnénk egy túrát (50eseknek) és szeretettel várunk mindenkit aki szeretne egy jót mocizni a többi "50-es " tulajjal.még szervezzük a túrát van egy srác aki kidolgozza az útvonalakat és fölrakja a netre,majd ha meglesz az oldal akkor megint írok.a túra julius elején lenne,Budapesten találkoznánk.az útvonalat a jelentkezők szavazhatják majd meg,van 5féle,tehát lehet válogatni!remélem jöttök számítunk rátok és a további fejleményeket majd közlöm!

Köszönöm figyelmetek!

tisztelettel: Z3
hát jó,de amikor ezt kitalálták,még csak babetta volt....
az meg megy 40et,az télleg smkp...
amúgy meg elvileg 1 50es moci max 7le ,és tervezett maximális sebessége nem haladja meg a 45kmh sebességet...
Jajj Mr2T nelegyél már ennyire ...
M = Moped
parasztosan: Segédmotoros kerékpár, legalább is az okosok szerint az 50-es motorok azok kerékpárok egy SEGÉDmotorral ellátva
Hát egy könnyű emberke alatt ha 100km/h-t produkál az Rs50-es az elég nagy Segítség
mi az a dot?
dot 4eshez nem lehet dot5st tolteni ennyi.
te is nézz be az rs be
mien képet ettem föl
2ütem az rs-be nézz be lécccci!
Én kicserélném az egészét, az új fékolaj csak jó neki.
mi az az M?Mezogazdasagi vontato??
ha már 1× van 1 liter,kicserélheted az egészet,nemsok kell a fékbe..
amúgy sztem hozzá is lehet önteni,nem les zanna ksemmi baja
Hi!
lenne egy kérdésem
Vettem Castrol fékolajat és átom, hogy előzőleg másfajta olaj volt benne. Az gáz, ha én ahoz öntöm hozzá?
ja...
és addig jogsi nélkül lövöd neki?
faxa cucc... lehet majd ha meglesz a motor kipróbálom...fater 1000-es FZR jéről leszedem a dobot azt hadszóljon
Az előfordulhat, hogy ott láttad, mert ott is hírdettem
Igazából az a dob csak optikai tuning volt, mert valójában ott volt a Dob belsejében a gyári dob tehát nem ment jobban, és nem is ment volna jobban, sőtt rosszabbúl ha csak magába rárakom.
Hangra kicsit mélyebb lett, mivel odabent a belsejében kipufogott, így letompította a hangot és ezáltal mélyebb lett, de ezt bárki megcsinálhatja, akinek így tetszik, csak venni kell egy "nagy" motornak a dobját (ez egy CAGIVA motoré volt akkoriban) bontóból, én pl.: láttma SV1000-es dobot 10 ezerért
szépen ki kell belőlle szedni a cuccot, hogy rá lehessen "húzni" a gyárira, valahogy ugyesen felfogatni, és a végét megcsinálni ilyen tölcsér szerű csővel ami a dob és rezó találkozásánál van.
Ha pedig márkásat szeretnél, akkor pl madarason kapol 300 Ft. körül Dob márka matricáka
pedig tetszik... egyébként mintha régebben láttam volna a motor.hu-n...de nem vagyok benne biztos. milyen hangja volt azzal a tuti dobbal?
Katt a nevemre és látod, mik a jelenlegiek!
Amúgy már nincs...
propuls meg van még az Af1-ed?
köszi szépen mindenkinek!
Na 87465 megelőzött