okostojás.. Szerinted nem néztem ezt az oldalt??? lócsöcs sincs Cagiva-történelemről ezen az oldalon! És engem azért részletesebben érdekelne annál a 3 mondatnál a dolog. Mindenesetre kedves tőled hogy mindenkit hülyének nézel MrTökéletes. Nem véletlenül kérdeztem azt amit kérdeztem...
Nemtudtok egy linket, ahol tudnék olvasni egy kis Cagiva történelmet. Hogy honnan indult a gyár, mikor, ki vette meg menbetközben meg ilyenek. Angol is lehet persze. Sehol sem találok
Fireball: Hááát törött mitot elpasszoltam, ésmost van egy 180-as 4t DNA-m :))) Azzal rohangálok, igaz még fentvan a gipsz, mitöbb még műteni is fogják a kezemet egy szilánk miatt.. Amúgy jah motorozgatok..
mennyi volt?kép?
minek akarod már rögtön szétszedni?
fodg meg belül az anyát,de az elméletileg odavn ragasztva vagy micisnálva az idom belő oldalához,biztos a tied leszaktt,azér forog
fogd meg és csavard
a hirdetés címe:
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=57 7704&command=ugras&screenwidth=800
ha van kérdésed MSN-em is van:petrman@freemail.hu vagy telefonon keress:0620 55 75 183
Suzuki RGV 250 (VJ21-) 8 es 10e-nel nyit a power.
Honda NSR 250 8 es 10e kozott folyamatosan mozog a power.
Hogy kesobb miert erzodik meg 1 hatbavagas?Azert mert az a fordulat jo motornak (kipufogonak), akkor dolgozik a legoptimalisabban.
ertsd:a gazok es a rezgesek sebessge nagysaga akkor a legtokeletesebb.
Ahhoz tudnam hasonlitani,mint amikor biciklizel.Nem jo ha lassan tekersz,mert akkor lassan haladsz,ha viszont tul gyorsan tekersz hamar kifaradsz...minden embernek van egy optimalis tekeres szama (80-120/perc) amire,hogy ha raall,akar orakat is el tud(na) tekerni.
JA,HÁT ÉN IS ÚGY TOM,H 7500NÁL KINYIT ÉS ENNYI...
NEMTOM MIEN DUPLA POWERRŐL BESZÉL MINDENKI
SZTEM CSAK OTT A LEGERŐSEBB A CUCC,AZÉR ÉRZITEK,H RÁNT MÉG1ET...
DADIS
MOTOROZOL MÁR?
nemtom,én nem hallottam,h dupla poweres lenne,de láttam már ,h írta vki itt..
én nem hinném,h dupla power lenne,annyi ,h magas fordulaton élednek föl ezek a mocik..
jól nézhecc ki úgy gipszel
hh dna-t szereztél?nem hiányzik a váltós moci?
viszed maj pályára a dna-t?
ez az
minek akarod már rögtön szétszedni?
fodg meg belül az anyát,de az elméletileg odavn ragasztva vagy micisnálva az idom belő oldalához,biztos a tied leszaktt,azér forog
fogd meg és csavard
mit csináljak??
Nem ez az?
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=57 7704&command=ugras&screenwidth=800
ha van kérdésed MSN-em is van:petrman@freemail.hu vagy telefonon keress:0620 55 75 183
gyere fel msn-re légyszi ma délelőtt, mert megyek a motoros talira és szeretnék veled beszélni. Egész nap fenn leszek.köszi
Suzuki RGV 250 (VJ21-) 8 es 10e-nel nyit a power.
Honda NSR 250 8 es 10e kozott folyamatosan mozog a power.
Hogy kesobb miert erzodik meg 1 hatbavagas?Azert mert az a fordulat jo motornak (kipufogonak), akkor dolgozik a legoptimalisabban.
ertsd:a gazok es a rezgesek sebessge nagysaga akkor a legtokeletesebb.
Ahhoz tudnam hasonlitani,mint amikor biciklizel.Nem jo ha lassan tekersz,mert akkor lassan haladsz,ha viszont tul gyorsan tekersz hamar kifaradsz...minden embernek van egy optimalis tekeres szama (80-120/perc) amire,hogy ha raall,akar orakat is el tud(na) tekerni.
NEMTOM MIEN DUPLA POWERRŐL BESZÉL MINDENKI
SZTEM CSAK OTT A LEGERŐSEBB A CUCC,AZÉR ÉRZITEK,H RÁNT MÉG1ET...
DADIS
MOTOROZOL MÁR?
Cagiva Mito Evo-m
én nem hinném,h dupla power lenne,annyi ,h magas fordulaton élednek föl ezek a mocik..