Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a bíztatást.
Neked is egy kalappal ugyanabból!
baszdmeg nekünk nem volt próbaérettségi...

emelt matek+emelt törire megyek, hát a matektől nagyon parálok!! magyar+ info sztem nem lesz gáz...

CSAK GÖRBÜLJÖN A MATEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hú baszki most érettségiztek?????????,

Nem lennék a helyetekben én nekem szerencsére már megvan!!!

Nem olyan nagy szám viszont gondoljatok arra ha vége lesz ott a nyár és jönnek az iszonyat nagy bulik és sok motorozás!!!!!!!!!!!!
Ez tartsa bennetek a lelket!!!

És persze egy kalap sz@rt midenkinek!!!!
Nekem szerencsére ilyen gondom nincs,mert az érettségi elnök bioszos én meg infobol érettségizem
Baszki,én matekból nagyon parálok az én probaérettségim 57%-os lett de ugy hogy egy okostolyásrol másoltam,én csak a kettesre megyek,de nagyon szarok .Még a töri ami talán nem könnyű a többi annyira nem nehéz.
Ajánlom figyelmdbe előző hozzászólásom 2. sorának 5. szavát.
Érettségi jövő héten. Hétfő magyar, kedd matek, szerda történelem. Rá 9 nap szünet, aztán számtech.
Szóbeli júni 23-tól. Az érettségi elnök töri-magyar szakos, pont ebből a két tárgyból hülye az egész osztály, plána én...

most érettségiztetek?
Talán senkit nem érdekel, de engem igen:
A magyar és matematika próbaérettségim egyaránt 56%-os lett. 60% a 4-es, így ez csak 3-ast jelent.
Pedig a matekot jól el is b*sztam, visszagondolva az első ún. "könnyebb" részére...
(hozzáteszem, hogy nekem matekból meg számtechból kellene a 4-es, a többi kicsit sem érdekel, csak menjek át...)

Többi végzős, kinek hogy sikerült?
Szeva, lehet megyünk hétvégén pályázni, eltudod hozni a fejidomot???
Szevasz mester!
2 hete ez a fekete gixxer állat a Gyöngyösi Robinál!
Milyen evo-t vettél? Nekem is az van, ha gondolod gurulhatnánk egyet?
De van 2002-es évjárat műszakis papiros első gazdája vagyok itthon. ~5000km van benne meseszép állapotú. 799ezer Ft.
Ismét itt vagyok!
Tehát akkor mi legyen az indexszel?
0620/6629785 a telefonszámom.
Postán el tudom küldeni bárhová. Egyébként meg Kecskeméten van a motyó.
gyáááá hát ne legyél ennyire válogatós mer miet szeretél?
tesóm most ért haza maradasról,fullra elázva...mz vel vitték...
A többi nem tetszik. Na mindegy!
írj a többinek
Nézem ezeket az oldalakt,de ezek már elég régóta fenn vannak. Egyet hívtam is,meg email is volt,de nem válaszol:(
jaja,nézd meg ezeket,van 1 pár evo...
Majdnem az összes eladó moci fent van az apróhirdetések közt is:
www.hasznaltauto.hu
www.motor.hu
Nincs kedvem végignézni a topikot! Hanyadik hozzászólásnál nézzem? Tudsz segíteni?
van itt 1 pár..
Hello! Nincs véletlenül vkinek eladó mito evo?
jah hát pár napra eltüntél, és amilyen állatul vezetsz... na de akkor jövő héten csatlakozhatsz is! mármint pénteken, ha jó az idő!
Köszi az aggódást!!!!

Elég zűrös napjaim voltak ugyhogy nem nagyon volt időm írogatni aztán gondoltam adok magamról életjelet ,hogy még nem csavarodtam fel semmire
nekem van, meghívjalak??