Ha Cagiva alkatrész kell (burkolat is), írjatok a szerviz@motor.axelero.net címre. Megpróbáljuk megoldani!
Most éppen van bal oldali burkolat, a képek mellékelve. Az újrafújás gondolatával el kéne játszani...
Lehet, hogy átlátszó indok az építkezés, de remélem, te is kerülsz majd olyan helyzetbe, amikor választanod kell, a hőn szeretett vasaid legyenek, vagy egy pér dologgal több a házon. Egyébként szerintem az emberek többsége inkább a motorjához nyúl, és akkor annyival kevesebb hitelt kell majd kicsengetni. De biztos vannak olyan elvetemült emberkék akik, a másik alternatívát látják megfelelőnek. Én így látom. ahány ember annyi életszemlélet. Szerintem!
Dadis:
A kipufogó az gyári, csak a rendszer más ami alatta, van. Az készített valami. De semmi márka védjegyet nam találtam rajta, tehát nem tudom milyen. Sokkal nagyobb a rezonátor átmérője, meg más alakú az egész.
szerintetek fel lehet rakni Mitora aprilia rs első sárvédőt?? jó lenne rá?
nincs valakinek eladó Mito Evo első sárvédője??az irjon már nekem egy e-mailt:slam001@freemail.hu
kb 7 litert és én akkor szoktam szervízbe vinni, amikor elromlik:-)) Ez motor függő
Amúgy nekem még nem volt vele szinte semmi bajom..... kivéve azt hogy ha esel vele, akkor valamiért törik az idom meg minden:-)))) Nem is értem....
SZIASZTOK!!!!
SEGÍTSETEK!!!! HA VAN VALAKINEK VALAMI ISMERŐSE VAGY AKRÁMI, CSAK LÁTOTT NETEN TÖRÖTT MITÓRÓL CUCCOKAT ELADÓAKAT AKKOR ÍRJON MÁR, MERT MOST TALÁLTAM VÁLTÓT MEG JOBB LÁBTARTÓ KONZOLT FÉKKARRAL EGYÜTT 7000fT-ÉRT!!!! SZTEM MEGTUDNÁM SZEREZNI EZT OLCSÓBBAN IS....!!!???
HOLNAP VEZSEM, HA NINCS MÁS!!!! SEGÍTSÉG SOS SOS SOS KÖSSZ!
Bfüred, köztársaság utca 11/i 8230
oks, várom az anyagot :DDD