Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hinger Dávid
Bfüred, köztársaság utca 11/i 8230

oks, várom az anyagot :DDD
Van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobj egy címet, és elküldöm póstán. Vagy mit tudom én. nincs elfelejtve.
Szevasztok!

Ha Cagiva alkatrész kell (burkolat is), írjatok a szerviz@motor.axelero.net címre. Megpróbáljuk megoldani!
Most éppen van bal oldali burkolat, a képek mellékelve. Az újrafújás gondolatával el kéne játszani...
Fejidom????????????????????????????????????
Mr2ütem:

Lehet, hogy átlátszó indok az építkezés, de remélem, te is kerülsz majd olyan helyzetbe, amikor választanod kell, a hőn szeretett vasaid legyenek, vagy egy pér dologgal több a házon. Egyébként szerintem az emberek többsége inkább a motorjához nyúl, és akkor annyival kevesebb hitelt kell majd kicsengetni. De biztos vannak olyan elvetemült emberkék akik, a másik alternatívát látják megfelelőnek. Én így látom. ahány ember annyi életszemlélet. Szerintem!

Dadis:
A kipufogó az gyári, csak a rendszer más ami alatta, van. Az készített valami. De semmi márka védjegyet nam találtam rajta, tehát nem tudom milyen. Sokkal nagyobb a rezonátor átmérője, meg más alakú az egész.
kár 4hónapja van meg a gép és nem tudtam beszerezni egy qrva sárvédőt
evora nem, mert evo villa szélesebb.
szerintetek fel lehet rakni Mitora aprilia rs első sárvédőt?? jó lenne rá?
nincs valakinek eladó Mito Evo első sárvédője??az irjon már nekem egy e-mailt:slam001@freemail.hu
hy
úgy tudom 14 literes a tank és én 200 km-t lazán elmentem egy teli tankkal 130-140-es utazóval...úgyhogy annyira azért nem zabál
Arrow, jollymoto, polini de főleg a rezó a lényeg,, 100e körül mennek
Szevasztok
Mien sportkipuffokat lehet rakni a gépre?
A váltosok közt meikek az elterjett dobok?
És mien árban vannak?50 van nem?
sztem nincs az 14, nekem mindenki mást mond, amúgy asszem 130km-ert mentem egyszer egy tankkal, de gyilkoltam....
Én még nem is mértem. De elég hamar kiszokott ürülni a tank.
7-8 at eszik a mito,, nekem a polinis evett 10-et,, pályán meg még egy pár literrel többet:DD
Nem akarok kötözködni de a mito tankja 14 liter. Nem?
És ha 7 litert fogyaszt akkor az pont 200km.
ehhhh! Akkor az nagyon zabál!!! Kössz a segítséget.
inkább 100
És mekkora a tankja? Magyarul kb 200 km egy tank?
kb 7 litert és én akkor szoktam szervízbe vinni, amikor elromlik:-)) Ez motor függő
Amúgy nekem még nem volt vele szinte semmi bajom..... kivéve azt hogy ha esel vele, akkor valamiért törik az idom meg minden:-)))) Nem is értem....
Hy mennyit eszik egy mito? Meg milyen gyakran kell szervízbe vinni?
kösssz, de nem találtam semmit:-(((( ami nekem kell...
csá nézz szét a .www.teszvesz.hu oldalán
Háj skacok!

Ma meglett a forgalmi vizsgám is a korlátlan A-ból. Úgyhogy 1 max 2 hét és meglesz a jogsi. És indulhat a banzáj!:)

Csákány
SZIASZTOK!!!!
SEGÍTSETEK!!!! HA VAN VALAKINEK VALAMI ISMERŐSE VAGY AKRÁMI, CSAK LÁTOTT NETEN TÖRÖTT MITÓRÓL CUCCOKAT ELADÓAKAT AKKOR ÍRJON MÁR, MERT MOST TALÁLTAM VÁLTÓT MEG JOBB LÁBTARTÓ KONZOLT FÉKKARRAL EGYÜTT 7000fT-ÉRT!!!! SZTEM MEGTUDNÁM SZEREZNI EZT OLCSÓBBAN IS....!!!???
HOLNAP VEZSEM, HA NINCS MÁS!!!! SEGÍTSÉG SOS SOS SOS KÖSSZ!
Szevasztok!

Van felesleges burkolat körlámpás Mitohoz, ha valakit érdekel, írjon a dabolka@gmail.com címre.